Красота и мода

9 Красиви и стилни дизайни на театрални завеси за къща

Pin
Send
Share
Send


Театралната завеса е голяма закачалка, която се използва като разделител между аудитория и сцена. Тя се издига в началото на акта и се затваря в средата на акта и в края. Може да се каже, че тя ограничава аудиторията от гледане на дейностите, които се извършват преди да започне актът. Театърната завеса трябва да е достатъчно дебела и те са предимно обикновени. Театралните завеси не са луксозен тип. Трябва да бъде скромен и трезвен.

Прекрасни и модерни дизайни на театрални завеси за къща:

Вземете този страхотен 9-те театрални завеси с изображения, които със сигурност ги харесвате.

1. Завеса на кукления театър:

Тя е много забележителна театрална завеса, обесена по време на куклен спектакъл. Горната част и долната част имат многоцветни ивици, а средната е розова завеса. Червената нишка се поставя върху завесата, която изглежда добре. Това е най-добре за детска стая.

2. Стандартна театрална завеса:

Това е завеса за домашно кино, която се използва, когато сте построили театрална система в самия дом. Това е голяма завеса за голям екран. Червената завеса е украсена със сребърна цветна граница, прикрепена върху нея. На горната завеса има платове.

3. Закръглена завеса:

Тази червена театрална завеса е за мини-театър. Изглежда, че е от кадифен материал. Под завесата има златна граница от широк и тънък цвят. Отгоре има червени завеси, поставени една върху друга.

4. Театър завеса:

Тази театрална сценична завеса се използва най-вече по време на операта. Този голям театър има винтидж стил. Това е отпечатана завеса, подходяща за изпълнение. Тази завеса се използва като фон, когато артистите изпълняват своите действия.

5. Персонализирана театрална завеса:

Тя е завеса за театрална зала, висяща до екрана на театъра. Удобни седалки също са поставени в тази стая, за да се насладите на по-голяма визуална настройка. Цветът на завесата се съчетава с настилка и цвят на тавана. Това е голяма завеса за голяма стая.

6. Театър завеса:

Тя е широка червена театрална завеса със стил на валентност. Червената престилка е здрава със златната нишка и границата с люспите. Вътрешната червена гладка завеса е украсена със златна работа на дъното. Цялата тема на този театър се основава на червен цвят.

7. Театър завеса:

Тази театрална завеса от червено кадифе е украсена с киносалони и киносалони. Завесата е с лодка като стил на бод. Изглежда, че облаците падат от небето. Тази кадифена завеса е дебела тъкан, създаваща тъмнина в театъра.

8. Синя завеса на театъра:

Този нов завесален театър е със син цвят. Цялата завеса е гъста и проста. Външната завеса е окачена на панел и е обвързана с колан от двете страни. Синята завеса дава яркост на театъра и създава ярка атмосфера.

9. Театър завеса с ръчно управление:

Тя е кадифена затворена театрална завеса. Тези завеси се управляват ръчно. Тази завеса има много дебелина. Човек ще премести тази завеса, за да я отвори и затвори. На тази червена завеса има две жълти граници. На върха има прикрепен плат с жълта обвивка.

Използването на театрална завеса е да се скрие публиката от театъра. Може да се управлява дистанционно или да се управлява ръчно. По-рано беше необходима работна ръка, за да управлява работата на завесата. Но сега това става с използването на технология. Трябва само да преминете команда. Театралните завеси са изработени от големи и широки тъкани.

Гледай видеото: Мъжки механичен часовник- златист цвят (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send