Красота и мода

Как да се използва маска за лице за акне-склонни кожата?

Pin
Send
Share
Send


Всеки човек има различен тип кожа, които имат различни кожни проблеми. Те често използват химически продукти за техните кожни проблеми, но това не е пълното решение. Един от най-добрите и постоянни решения за проблем с кожата е използването на прости кухненски продукти. Една от тях е мая. Мая работи ефективно на лицето, тъй като съдържа важни витамини и минерали, което е важно за нормалното функциониране на кожата. Нека да видим някои интересни маски на лицето маска списък на лицето лечение.

Най-добри маски за лице за акне-склонни кожата:

Тук са първите 3 маски за домашно приготвени дрожди,

1. Почистваща маска с дрожди:

Тази проста маска за дрожди е по-ефективна за почистване на пъпки по лицето и черни глави, които са най-вълнуващите кожни проблеми за тийнейджърите.

Съставки:

  • Мая (суха или прясна)
  • Топла вода

Метод / как да се прилага / колко често трябва да се използва:

Вземете купа с малко дрожди и го разредете с топла вода, за да направите гъста паста. Нанесете тази мая върху лицето си и изчакайте, докато стане суха. След това измийте лицето си с хладка вода и внимателно избършете с мека кърпа. Тази маска за лице може да се използва 1-2 пъти седмично.

Защо тази маска за грим за акне:

Минералите, съдържащи се в тази мая, подхранват кожата и са устойчиви на външни микроби, които се отлагат върху кожата ни.

Предимства на дрождите за лице:

Това създава чудо, като изчиства всички акне на лицето и черните глави в много кратък период.

Виж повече: Как да се използва маска за лице с пшеничен заробак

2. Маска за дрожди от кисело мляко:

Хората, които имат мазна кожа, са по-обезпокоени за лицето си поради излишната секреция на масло. И тук маската за дрожди и кисело мляко, която е перфектно средство за него. Да видим ползата от маската за лице и маската за кисело мляко.

Съставка:

  • кисело мляко
  • Мая - 20gms

Метод / как да се прилага / колко често трябва да се използва:

Смесете кисело мляко и дрожди в купа и направете гъста паста. Нанесете тази кисело мляко и мазна маска върху почистеното си лице и оставете за 20 минути, докато стане напълно сухо. Измийте лицето си с топла вода и го избършете с мека кърпа. Може да се използва два пъти седмично за най-добър резултат.

Защо това работи:

Дрождите в тази маска се активират и намаляват излишната маслена секреция.

Възползвайте се:

Няма никакви ползи за маската на лицето от маята. Няма никакъв страничен ефект при тази домашна маска за лице.

Виж повече: Домашни маски за лице

3. Избелваща маска за дрожди:

Всеки иска добър тен на кожата и тук е просто домашно лекарство за вас. Това не само подобрява цвета на кожата, но също така е и хранителна.

Съставки:

  • мая
  • Лимонов сок или сок от червени боровинки или сок от гроздови плодове

Метод / как да се прилага / колко често трябва да се използва:

Смесете тези две съставки в купа. Вземете друга голяма купа с топла вода и поставете купата със сместа върху купата за топла вода за 2-3 минути. След това нанесете тази маска върху лицето и шията. Оставете да изсъхне за 20 минути. След това измийте лицето си с топла вода и избършете с чиста, мека кърпа. Използвайте тази маска 1-2 пъти седмично за добър резултат.

Защо това работи:

Витамин В в дрождите подхранва и тонизира кожата.

Възползвайте се:

Тя избелва и подхранва кожата, която придава блясък на лицето ви.

Предпазни мерки за маска за лице с дрожди:

Ако искате да сте сигурни, че дрождите няма да имат вредно въздействие върху кожата, просто вземете малко дрожди с топла вода и го нанесете върху кожата си, изплакнете след 10 минути. Ако не навреди, можете да опитате тези маски за лице без страх.

Всичко, което получаваме от природата, има специални ползи за кожата ни, когато се приема вътрешно и външно. Използването на естествени домашни лекарства ви дава постоянно решение и няма странични ефекти. Мая е магическа съставка, която има лек за различни кожни проблеми като възпаления, черни глави, акне и т.н. Една съставка има такова магическо свойство, че тийнейджърите, поличби се втурват.

Виж повече: Най-добрите глинени маски за лице

Гледай видеото: Убираем черные точки и камедоны на лице. Маска для проблемной кожи с КЛУБНИКОЙ, СМЕТАНОЙ и КРАХМАЛОМ (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send