Красота и мода

9 Невидими снимки на Енрике Ллесиас без грим

Pin
Send
Share
Send


Кралят на латино поп, Енрике Иглесиас, е голям магнат в света на музиката, който опустошава албуми с милиони долари, които не само ни хипнотизират, но и ни карат да се разхождаме. Енрике придобива вкуса на музиката от баща си и предшественика си Хулио Иглесиас. Въпреки това, да бъдеш музикално усещане идва с много повече от просто примамлив глас. Певците на славата му често са под много напрежение, за да изглеждат като перфектни 10. Това е може би една от причините, поради които те постоянно се грижат и омайват. Обаче, ако снимаме костюма на Супермен, е чудно кой ще видим? В тази статия днес обсъждаме външния вид на известния Енрике Иглесиас без грим.

Красиви снимки на Enrique Lglesias без грим:

1. Младите дни:

Тази снимка е от по-младите му дни, когато той си представяше, че напуска колата си, зает да говори с някого по телефона си, докато хората наоколо се наслаждават на естествената му красота, безупречна кожа и момче в съседство. Модният магнат имаше син шал, увит около врата му, докато черното му яке го държеше топло от горчивия външен студ.

2. Ден на събитието:

Това е снимка от един от дните на събитието, когато той реши да излезе небрежно в един от неговите стилове, бейзболни шапки върху неполираното си лице. От снимката е съвсем очевидно, че той не е носел грим, но въпреки всичко този вид го подхожда блестящо.

3. Размахване на стила му на подпис:

За пореден път виждаме известната звезда, която се занимава с един от неговите стилове на подпис, докато не ходи да не знае за тази откровена картина. Енрике винаги е бил ценен за добрия си външен вид и разбирането и този път не е по-различно. Енрике изглеждаше много фин и излъчваше изгледа си дори искрено.

4. Сесия за оценка на госта:

Вземайки стола до съдията по X-Factor Никол Шерзингер, Енрике Иглесиас се появи в списъка на съдиите за 30-те години за певицата. Енрике изглеждаше прекалено запленен от талантите, представени пред него, докато се приготвяше за още няколко изненади, без лицето му, което ясно показва колко е безупречен.

5. Дата на показване на играта:

Това е една от онези снимки от времето, когато Енрике е взел дългогодишната си дама любов Анна Курникова, на игрално шоу. Сред пикапните и щастливи лица дуото беше забелязано в едно от местата на първия ред, наслаждавайки се на играта. Макар и другата му половина да имаше някакъв грим, Енрике изглеждаше доста красиво, без никакви следи от грим върху него.

6. Между концерта:

По време на един от концертите си, Енрике беше на снимката, като щракна върху самоснимачките на един от телефона на своя фен. Селифи не са непознати за звездите, тъй като всички се отнасят към сайтовете на социалните медии, за да публикуват снимките си. Това вероятно е само един от онези времена, когато концертът на върха му улови Енрике с неговата табелка с подпис, като го натисна.

7. Прекъсване на яхтата:

Хващайки почивка по време на една от ваканциите си, Енрике реши да покаже някои тонизирани коремни мускули, докато стоеше до парапета със своите нюанси. За пореден път имаше шапка, докато тонизираните му мускули блестяха на светлината. Енрике винаги е бил фаворит сред момичетата и сега знаем защо.

Виж повече: Брад Пит без грим

8. Шофиране около:

Тази снимка беше в същия ден като яхтеното парти, само часове преди това, когато пристигна на мястото на колата си, приятелката му до него, готова и подготвена за почивката през уикенда. Енрике изглеждаше съвсем мъжествено.

9. Летищни писти:

Тази снимка на Енрике е от един от летищните му разтоварвания, изстрелван, когато напускаше летището. С косата му, задържана в шапка и изложеното му уморено лице, можем да кажем, че е имал тежка седмица.

Виж повече: Хийт Леджър няма грим

Гледай видеото: The Great Gildersleeve: The Matchmaker Leroy Runs Away Auto Mechanics (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send