Красота и мода

9 Снимки на Хритик Рошан с и без грим

Pin
Send
Share
Send


Хритик Рошан е индийски актьор, известен с многостранността си в актьорството и танца. Той е един от най-добрите танцьори на индийското кино на Боливуд. Започва кариерата си с Kaho Na Pyar Hain, който е блокбъстър от онова време. Той получи дори награда Filmfare, която беше наградена за най-добър мъжки актьор и най-добър мъжки дебютант.

Христик Рошан е един от онези актьори, които вярват в разнообразието от роли, което е една от причините да прави много малко филми за една година. Той обожава и гарантира качеството на работата, а не количеството. Този актьор в момента прави шум и е в новини и медии заради раздялата си със съпругата си Сузан Хан.

Хритик Рошан е индийският Супермен от всички деца под формата на „Krrish“. Той спечели много популярност след изпълнението си в Krrish, както и продължението му. Той е известен като гръцкия Бог, тъй като притежава очарованието.

Той се снима в няколко блокбастъра като Koi Mil Gaya и Krrish, които са му спечелили много награди за най-добър актьор. Той дори получи награда за най-добър актьор на Filmfare за великолепното си изпълнение в Dhoom 2 и Jodhaa Akbar. Той получи много критично признание за безспорната си работа в Гузаариш. Той става младежка икона с ролята си в Зиндаги На Милеги Добра. Хритик Рошан се утвърди като един от водещите съвременни актьори на Боливуд.

Най-добрите снимки на Хритик Рошан с и без грим:

Макар че самият актьор е изключително очарователен, красив и се нуждае от малко грим, за да вдигне лицето си нагоре, но следното е топ 9 не гримьорски вид на този актьор и ми вярвате, че изглежда толкова очарователно, както винаги.

1. Виж Nerdy:

Той изтъква черно-белия спортен вид за фотосесия с минимален грим, тъй като не се нуждае от много.

Виж повече: Sonakshi Sinha Без грим

2. Погледът на мъдрия човек:

Виждаме го в черно палто без грим. Изглежда изключително красив и спиращ дъха.

3. Отпуск с бебетата:

Христик Рошан е един от онези актьори, които обичат да прекарват времето си и да почиват със семейството си. Тук виждаме как той прекарва известно време с неговия син, който се разиграва с нюанси на бана и много небрежен поглед. Тук е и в sans makeup getup.

4. Безгрижното щастливо време:

Този актьор наскоро е бил в много новини, телевизионни канали и списания за раздялата си със скъпата си съпруга Сузан Рошан, но той е и винаги ще бъде известен като един от скъпата и любяща сродна душа, която всяко момиче би желало. Виждаме го в бяло, с нюанси, които крадат няколко секунди от дръжките. Тук можеш да видиш все още хриток рошан без грим.

5. Охлаждащият дявол се завръща в града:

Тази снимка е от Dhoom 2, където той е хладен, мъртъв мотоциклетист. Виждаме го да върши пълна справедливост за ролята, без дори да има елемент на грим.

Виж повече: Джон Абрахам няма грим

6. Веселият:

Това е докато популяризира филма си Krrish 3. Той е един актьор, който не се нуждае от грим, за да изглежда красив. Той е толкова горещ, колкото черното кожено яке, носено от него.

7. Пияният вид:

Той бе забелязан с купонджията си с амиша пател в лаундж в Бандра, Мумбай. Без значение колко е пиян, той е изключително предпазлив към партньора си. Виждаме това. Можем да наблюдаваме от горната снимка hritik е да се направи свободно лице.

8. Дивият с шапката с крава

Той изглежда наистина мъртъв. Тук хритик рошан в черна риза с дълга коса, пълна брадичка и малка цитирана татуировка на китката си. Очевидно той не носи грим върху лицето си.

9. Случайното, но сладко:

Хритик Рошан е забелязан със съпругата си Сузан на 50-тия рожден ден на Санджай Лила Бхансали. Той и съпругата му бяха уловени от медиите с малкото си грим.

Гледай видеото: ТОП-10 Самые красивые индийские актеры (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send