Красота и мода

15 Снимки на Джиджи Хадид без грим

Pin
Send
Share
Send


В този свят на висококачествена инспекция се тестват и най-красивите и истинските. Популярният американски модел като Джиджи Хадид също трябва да покаже някои доказателства за истинската си красота, за да докаже дали е наистина красива или не. Според повечето хора, тези модели не са нищо повече от пластмасова кукла, изключително разкрасена с грим. Но има много повече от това. Хората не са наясно с тяхната естествена или истинска красота и затова е време, Джиджи да разкрие някои от най-добрите си погледи на лицето, където не се занимава с грим. В Top10 Джиджи Хадид няма картини за грим, както следва.

Джиджи Хадид без грим със снимки:

1. Телевизионната слава:

Освен, че е модел, Джиджи е също доста известна телевизионна личност и затова трябва да поддържа красив външен вид почти през цялото време. Това изисква поддръжка и не бъркайте с грима. Това означава да поддържате естествения вид и да поддържате това със здравословен начин на живот. Това е най-добрият Джиджи Хадид без снимка за грим, която гледате, която беше кликнала, докато прекрасната дама излизаше за бърза разходка по оживените градски улици.

2. Холивудска красота:

Ако търсите някой добър Gigi Hadid без грим картини, тогава това може да е подходящо. Той е един от най-добрите в тази категория и включва съблазнителното лице на младия моден модел. Картината е била кликана на едно събитие, където американският модел излъчваше обичайното си облекло заедно с естественото й лице.

3. Това облекло, макар!

Това е една от най-добрите забележителности на естественото лице на Джиджи. Тук тя носи стегнато кожено яке заедно с тънки джинси, които разкрасяват нейната съблазнителна фигура. Не можеш просто да откъснеш очи от нея. Тя винаги краде шоуто.

4. Облечен като кукла:

Джиги прилича на кукла в реалния живот и хората й плащат това специално допълнение, главно заради естественото й лице. Тя е една от най-красивите момичета на нейната възраст и лесно може да направи нещо добро за нея, тъй като тя е надарена с този вид положителна атмосфера и вродена атракция. Картината беше кликнала, докато тя напускаше къщата на Джо Джонас.

5. Посещение в стил:

Въпреки че изглежда фантастично в тази картина, на лицето й няма никакъв намек за козметичен продукт. Това е най-доброто, което жената може да погледне и изглежда добре, дори когато спортува напълно своето истинско лице. Това е може би една от най-добре изглеждащите снимки на грима от американския модел, който вероятно ще ви се случи, както винаги.

Виж повече:Хали Бери Снимки Няма грим

6. Пробката на шоуто:

Известният американски модел изглеждаше наистина добър, когато показваше напълно истинско лице, докато си тръгваше от кафене. Както винаги, тя изглеждаше съвсем стилно и лицето й беше с автентичен външен вид, а именно нюанси без грим. Косата й бе безукорно паднала по лицето й и можеше да се каже, че изглеждаше просто привлекателна.

7. Жена в черно:

B означава две от най-добрите неща, красота и черно. Джиджи Хадид изглеждаше впечатляващо през този ден, когато показа красивия си облик заедно с черното си облекло. Без следа от грим на лицето си, Джиджи се наслади на очарователното й лице и впечатли всички хора на това място.

8. Морска експозиция:

Джиджи Хадид беше забелязан в Лос Анджелис. Беше облечена в тези стилни къси ризи, които разкриват морската част и правят жената да изглежда изключително примамлива. Това може да се каже, че е един от най-добрите изглежда за жена, която иска да рок естественото си лице, без никаква грим върху него.

9. Дата на обяда:

Джиджи тръгна към обяда с приятеля си Джо Джонас. Тя се занимаваше с наистина готино облекло заедно с нейните йога панталони. Тя поглези котката си, докато вървеше по улиците и просто изглеждаше съблазнителна. За тази жена може да се каже, че е една от най-добре изглеждащите жени на това време и е модел, тя трябва да поддържа своята естествена красота. Тя не разчита на висококачествени продукти за красота.

10. Публикации на фитнес залите:

Джиджи Хадид беше забелязан със своето истинско лице след редовните си фитнес сесии. Дали тази жена дори изисква минимално количество грим? Изглежда сякаш лесно може да изплати частта, която изглежда изключително красива, без дори да се опитва прекалено силно. Черната екипировка на тренировката сякаш й подхожда перфектно.

Виж повече: Холи Уилоби без грим

11. С и без грим сравнение:

Ако ще сравнявате жена без грим и грим, тогава такива снимки винаги ще са полезни. И тъй като обсъждаме някои без грим моменти от Джиджи Хадид, тази картина е от решаващо значение. Ако погледнете вдясно, ще видите красивото лице на Джиджи, което очевидно показва тежки признаци на грим. От друга страна, лявата не е чак толкова лоша. Лицето й изглежда наистина невероятно без грим. Понякога това може да е лицевият тон, който трябва да бъде фиксиран с грим.

12. Без грим Selfie:

Ако сте готови да потърсите някой Джиджи Хадид без да правите картини, то това е едно от най-добрите, с които ще се сблъскате. Тази конкретна картина показва напълно истинското лице на Джиджи, което изглежда доста примамливо, без да докосва грима.

13. Пикът на промъкването:

Тук имаме невероятна картина за грим Gigi Hadid, която разкрива истинското лице на този красив американски модел. Картината е направена, докато моделът не е знаел за него. Това беше шега, която трябваше да бъде издърпана, но се оказа, че това е разкриваща картина на естествената привлекателност на Джиджи.

14. Картина на автомобила:

Тази конкретна картина беше натисната точно когато Джиджи влезе в такси и след това показа пълното си доверие.

15. Измит:

Gig просто измити целия си грим, преди да вземе това селфи.

Виж повече: Джесика Симпсън без грим

Гледай видеото: ВлогТествам нови продуктиНова камераДва дни в Шумен (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send