Красота и мода

10 невиждани снимки на Rekha без грим

Pin
Send
Share
Send


На екрана тя ни омагьоса с безупречната си кожа, опушени очи, изсечени черти, красиви погледи и звезди. Извън екрана тя ни прегърна със своя стил и грация. Някога се чудехте какво се крие зад това безупречно лице на Бхануреха Ганесън, най-известното известно като Реха? Дали Реха е изискан и безупречен в реалния живот? Трудно е да я забележим без нейната очна линия и каял и червено червено червило, но ние сме направили най-доброто от компилация от картини, където изглежда, че изобщо не носи никакъв грим. Нека вземем поглед към тези редки моменти, когато Rekha е хванат без грим.

Прекрасна Реха без снимки от грим:

Колекцията от красива ветеран актриса Боливуд Rekha без грим снимки, които най-вече ви се чудя.

1. Момент на истината:

Една рядка снимка на Реха се спусна в затворническа къща, лишена от грим. Въпреки че картината е черно-бяла, ясно се забелязва липсата на грим. Облечена в обикновен салуар, с дупата си, обгърната около нея и прибраната й коса в кок, тя все още поддържа своята уравновесеност.

2. Бласт от миналото:

Безценна картина на Реха и Шридеви в топла прегръдка. Тази картина е доказателство, че красотата на Реха се простира отвъд блясъка и блясъка на боядисаната фасада. Чистата красота на младостта е запечатана в нейната снимка, а нейната харизма и чар се отразяват в усмивката й дори без грим.

3. Примамливи Реха:

Реха в неподвижен филм Намак Хараам търси обичайното си красиво аз без магическия допир с грима. Оранжевото й измазано лице, заедно с оранжевото сари, което носи, носи известна жизненост към бледото й, но хубаво излъчване. Белият чокер, подходящите обеци и изпъкналият пръстен за носа допълват външния вид. В тази стара прическа тя носи само грим.

Прочетете също: Shilpa Shetty без грим

4. Безупречна актриса:

Докато е извън екрана и в сегашната епоха, Rekha не може да бъде видяна без червеното си червило и поразителен грим за очите, докато в нейните дни тя можеше да бъде видяна с минимално количество грим в филмите си. Това само искаше да повиши класическия й хубав вид, оставяйки всички да се страхуват от нея.

5. Съхранени спомени:

Тъжният край на това, което изглеждаше като блажен съюз, ако тази картина е нещо, за което може да се стигне. Rekha изглежда най-щастливата си в тази обикновена и просто отражение на нейната красота без грим заедно със съпруга Мукеш Агарвал.

6. Khoon Bhari Maang:

Може ли някой да забрави изпълнението на Реха във филма Khoon Bhari Maang? Вдовица с две деца, тя е обезпокоена от винаги очарователния Кабир Беди, който я оставя мъртъв в устата на алигаторите. Първата част на филма видя, че Реха изобразява глупак, облечен в сари и без никакъв грим. Единственият грим на лицето й беше да придаде на кожата й осакатен поглед след алигаторната атака, но Rekha като Rekha носеше безупречно погледа, докато действаше като съвършенство.

Прочетете също: Шридеви Няма картини за грим

7. Забелязан без грим:

Тази снимка е един от онези редки случаи, когато Реха, забелязана с актрисата Видя Балан да гледа филма си Кахаани, е без грим, освен за нейното червило и съчетаването на цветни бинди. Докато тя може да направи с някакъв калъф за очи и каял, тя все още е нейната очарователна личност с лице без грим.

8. Политическа реха:

Видяна тук да излезе от колата си за парламентарен дебат, Реха облечена в златно и бяло сари с почти никакъв грим, освен червеното червило, което обикновено спортува, тя прилича на вечна красота, която е грациозно остаряла с възрастта.

9. Rekha Exposed:

Реха по свое време украсяваше кориците на различни списания. Въпреки това тя отиде по начина, по който много актриси са отишли ​​от появата голи на корицата на филм огледало. Докато смелият ход създаде раздвижване, финият грим я накара да изглежда сензационно.

10. Цвъртящо наслаждение:

Реха на 18 години приличаше на момичето от градчето, което тя започна да прави. Не е имало следа от грим на лицето си, нейната присъща красота е оголена, което е само началото на усещането, което ще обхване индийската публика от краката им с нейния елегантен външен вид, стил и елегантност.

Pin
Send
Share
Send