Грим за очи

9 Снимки на Aishwarya Рай без грим

Pin
Send
Share
Send


Роден в семейство Бънт на 1 ноември 1973 г. в Мангалор, Карнатака, Айшвария Рай е общоприето име във всяко домакинство. Тази красива дама е индийска филмова актриса, а също и модел. Създавайки се като една от водещите съвременни актриси на индийското кино, Aishwarya Rai се превърна в един от най-популярните и един от най-добре платените актьори в Индия. Благодарение на многообразието си във филмовия жанр и изключителното си представяне, тя е получила няколко престижни награди и номинации, като например от Odre des Arts et des Lettres от правителството на Франция през 2012 г. и Padma Shri от правителството на Индия през 2009 г. също се смята за една от най-красивите жени в света.

Тя има успешна кариера за актьорско майсторство и моделиране. Г-жа Rai Bachchan беше първата подгласник на конкурса за Мис Индия, а също и победителят в конкурса за Мис Свят през 1994 г. Започва актьорската си кариера с биографичен филм, Iruvar. Освен успешните си роли на екрана, нейните роли извън екрана включват нейните задължения като посланик на марката за няколко кампании и благотворителни организации. Тя е и посланик на добра воля за съвместна програма на ООН за ХИВ / СПИН (UNAIDS). Следвайки бурните си отношения със суперзвездата Салман Хан, тя се жени за Абхишек Баччан и има красива дъщеря.

Въпреки че повечето актьори изглеждат красиви с грим, малко от тях са генетично красиви. Обърнете внимание на няколко от снимките на тази красива дама, които не са грим, за да я знаете сами.

Aishwarya Rai без грим изглежда:

1. Хванат в камерата !:

Това е снимка на Aishwarya Rai Bachchan, където тя е била на път за събитие и както можете да видите, тя не носи грим и има много проста перспектива и все пак успява да изглежда освежаващо красива.

2. Още от филм:

Това е парче от един от филмите й, където тя реши да излезе на екрана без грим на лицето си. Ако погледнете тази картина, всеки ще се съгласи, че тя наистина е една от най-красивите актриси в света.

Виж повече: Знаменитости без грим

3. Ленива разходка:

Носенето на бяло salwar kameez и без грим на лицето си, с изключение на малко гланц за устни, Aishwarya Rai Bachchan знае как да изглежда просто и все пак красива.

4. Ей там !:

Яке и палто правят всеки да изглежда горещ, стига да знаят как да го носят добре. И тази бивша Мис Свят сигурно знае как да удържи този поглед с лекота. Носенето на черно яке, бял и черен топ и нейната облечена копринена коса е всичко, което тази дама трябва да изглежда красива.

5. Задаване:

Това е снимка на Aishwarya Rai, където тя носи жълто сари и без грим. И сега знаеш, че тази дама е родена, красива.

6. Друг филм:

Тази снимка е още една снимка от някой от нейните филми, където тя реши да излезе на екрана, без да нанася грим и мъж, тя изглежда красива!

7. Защото е студено извън:

Въпреки че е световно известна със своята красота и работа, Aishwarya Rai е типична индийска жена на сърце, която винаги е успявала да запази живите си религиозни корени. Това е снимка в храм, в който тя посети, без да носи никакъв грим.

8. Типичен селски момичешки вид:

Това е още една поредица от един от нейните успешни филми, в които тя решава да приложи минимален грим, който е само червило, и изглежда красива.

9. Съдейки в дъжда !:

Това е снимка на Aishwarya Rai Bachchan от някой от нейните филми, където тя не нанася грим върху лицето си. Съдейки по изражението на лицето й, разбираемо е, че тя е осъждаща.

Описано е, че Aishwarya Rai Bachchan и Abhishek Bachchan са по-известни като двойка от Brangelina.

Гледай видеото: 9 от най красивите индийски актриси (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send