Грим за очи

9 Снимки на Ева Лонгория без грим

Pin
Send
Share
Send


Винаги една от най-разнообразните актьори наоколо, Ева Лонгория е известна американска актриса, продуцент и режисьор. Нейният хит сериал "Отчаяни съпруги" и другите й постижения са й спечелили доста място в холивудската сцена. Завинаги модни, Лонгория е направила своя дял от червени килими и награди и на наше удивление всеки път, когато тя блестеше като най-ярката звезда. Но в днешната статия ще решим дали Лонгория всъщност е истинска красота или не, с или без грим.

Ева Лонгория без грим със снимки:

1. Street View:


Удобен в потта и блузата, Лонгория бе изобразен като се разхождаше в естественото си съзнание, без грим и от гледна точка на това, беше очевидно, че тя наистина е красота дори и без значителен грим. Лонгория отворила безупречната си грива и с мека подплата над капаците й изглеждаше грациозно и добре.

2. Сравнение:

Ето класическо сравнение между гримовете, които не са грим, а това, което е от лявата страна, е без грим. Сравнявайки двете, можехме да кажем, че изглежда малко пастообразна и чиста, отколкото обичайните й облицовани погледи, но и в двата случая бе очевидна безупречността на кожата. Изглеждаше копринена кожа и перфектна, докато седеше там с високи нюанси.

3. Басейн Ева:

Тук виждаме, че Ева Лонгория има свободен ден, докато се увива в кърпа, отпусната на басейна. Изненадващо, след дълга работна седмица, Лонгория изглеждаше доста красива, въпреки че нямаше грим за себе си. Хвърляйки косата си в кок, тази жена не само разтърси ясно лице, но и безупречна кожа.

4. Сенчести моменти:

Летището в Лос Анджелис видя красивата Лонгория с големите си нюанси, докато върви, за да излезе. Въпреки че сенките бяха покрили повечето от красивите й погледи, тази жена изглеждаше толкова безупречна, както винаги. Лонгория пристъпи навън с прикрита коса с бял чай и черни дънки.

5. Свежо лице:

Зад сцената супер модел Karlie Kloss позира за снимка с Longoria, където и двамата не са грим и все още изглеждаше пресни с лице. Държейки нещо от табелката, която държи, Лонгория изглеждаше различно от онова, което си направи. Без широките черни лайнери, тя изглеждаше доста празна, но въпреки това красива. Все още ограбени и очакващи коса и грим за шоуто, тези красавици наистина изглеждат зашеметяващи без грим.

Виж повече: Гуен Стефани без грим

6. Доста изправен:

Ето още едно сравнение между двете, където бившата снимка показва, че няма грим Лонгория, докато другата страна описва Лонгория с лайнери и бронзатори. За пореден път, Лонгория, макар и различна, изглеждаше доста пищна и свежа. Без видими признаци на грим, тя нямаше тъмни торбички за очи и петна и лунички, една от причините да я наречем истинска красота.

7. Пешеходна дата:

Завинаги една модна декларация, Longoria във всички бели изглеждаше зашеметяващ, тъй като тя излезе и за с дългогодишния си приятел. Дамата в бяло изглеждаше грациозна с облеклото си и сдвояваше погледа с нюанси и отворена коса, тя определено се обърна към пътя. С минимален размер на необходимия грим, тази красота отново ни зашемети.

Виж повече: Кери Вашингтон без грим

8. Walkabout:

За пореден път виждаме грим по-малко Лонгория по улиците и този път облечен в топло яке, за да победи студа. Изглеждаше естествено в кафявата си коса, а звездата изглеждаше истинска. Sans никакъв грим тази звезда е рок не грим изглежда доста добре.

9. С момичетата:

Точно като нас момичетата, Лонгория се обърна към социалните медии, за да позира с двамата си приятели, като и трите не бяха с гримове. Лонгория обаче беше красива както винаги.

Виж повече: Tyra Banks No грим

Гледай видеото: Джесика Алба пусна сайт за безопасни бебешки продукти (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send