Красота и мода

9 Модерни спортни ленти за мъже и жени, за да бъдат стилни

Pin
Send
Share
Send


Обвивките символизират решителността. Сега един ден тя се превърна в популярен спортен аксесоар и моден акт в света на спорта. Спортните ленти се носят около челото при спортни дейности и аеробни упражнения. Това не само поглъща потта от капенето в очите и също така пречи на дългата коса на спортисти / жени да се намесва в техните спортни дейности.

Най-добри спортни ленти за мъже и жени:

Ето някои от топ 9 спортни ленти за избор, от които да избирате:

1. Спортни ленти за ежедневни спортни облекла:

Ръкавици помагат за запазване на косата и потта от лицето ви. Те са идеални за спорт на открито и закрито, напр. Футбол, тенис, бадминтон, тенис на маса, скуош и т.н. Мъжки предпазители за спорт се предлагат в различни цветове и текстури. Те са функционални, модерни и много популярни.

2. Стилна спортна лента за глава:

Бъдете моден състезател с многофункционални и модерни ленти за глава. В днешните времена спортните ленти за момчета са може би толкова популярни в модата и спорта, както някога са били. Добавете обрат в изгледа си. Ако искате да изглеждате готино и стилно, това може да е лентата за глава за вас.

3. Редовни спортни ленти за спорт:

Потбенд не е просто тренировка за момичета, но и моден аксесоар. Те се предлагат в различни цветове, ивици и щампи. Как носите момичета спортни ленти могат да изразят вашата личност и чувство за стил. Те са чудесни за всички дейности, независимо дали бягате по пътека или упражнявате закрито.

4. Фитнес специална лента за глава:

Когато редовно тренирате и бездомните нишки блокират зрението ви или ви нараняват в очите. След това трябва да пазите косата от лицето си, за да се концентрирате върху тренировката си. Спортните ленти за глава за жените не само ви помагат да се разсейвате без да се разсейвате, но запазва челото ви суха и нежна към кожата.

5. Многоцветни ленти за глава:

Най-досадното преживяване по време на трудна тренировка или състезателен мач е пот, капещ по лицето и в очите. Просто приплъзнете този мек памук, леки ленти за глава и се концентрирайте върху задачата. Най-добрите спортни ленти са идеални за бягане, колоездене или тренировка. Определено ще се откроите в тълпата.

6. Голяма лента за глава:

Това е любим аксесоар на едно момиче, което ще тренира, или класически всекидневен стил. Тези ленти за глава са готини, удобни и стилни. Също така може да бъде сгънат и износен като по-малка лента за глава. Тези широки спортни ленти имат мода и функция, свързани заедно. Можете да носите тази стилна лента за глава, докато пътувате или у дома, или на напрегнати сесии по йога, баскетбол, волейболно игрище.

Виж повече: Най-добри еластични ленти за глава

7. Модни спортни ленти за глава:

За дамите изглежда и стил е също важен въпрос, докато се подготвя за тренировки или за всяко спортно събитие. Бъдете креативни и съответствайте на прическата си с модерни спортни ленти за жени. Тя не само ви дава нов модерен облик всеки ден, но и ви помага да се преместите в модерен стил.

8. Черна дебела лента за глава:

Тези ленти за глава са интелигентни обвивки за главата. Те са идеален избор за любителите на фитнеса, които отиват на джогинг, колоездене, преходи и пешеходен туризъм с приятелите си или участват страстно в футболни мачове. Дебелите спортни ленти са по-дебели и малко по-тежки от други ленти за глава. Те могат да се носят под шапки или каски, докато карат велосипед или бягат или играят тенис.

Виж повече: Цветни ленти за дами

9. Многофункционална лента за глава:

Те са изработени от техническа тъкан, която остава във форма и изсмуква потта. Те са идеални за колоездене, тренировки, спортисти, бегачи, футболисти или баскетболисти. За най-добро представяне в спорта изберете от хладните ленти за спорт, които се вписват добре. Тези ленти за глава са модерни, стилни и хладни.

Sweatband / headbands са идеални за спорт и стил, независимо дали бягате, тренирате във фитнес залата, преходите, доминирате на теренните състезания. Изберете най-добрата лента за глава за случая.

Виж повече: Как да направим ленти за глава

Гледай видеото: The Groucho Marx Show: American Television Quiz Show - Wall Water Episodes (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send