Красота и мода

9 Нова колекция от котвени гривни за мъже в модата

Pin
Send
Share
Send


Анкерни гривни станаха много известни сред мъжете, защото символизират силата. Тя има близка прилика с кръста. Това е символ на стабилност и надежда. Мъжете считат това за чар за късмет. Предимно мъжете предпочитат да носят кожена гривна за котва, тъй като тя е модерна. Това е изявление за момчетата. Анкерни гривни са много колоритни. Разнообразието от цветове, използвани в гривната, може да подобри облеклото ви. Те са много леки и тънки. Метална закопчалка е проектирана като котва и също е направена гладка, така че да не надраска кожата ви.

Най-новите и стилни дизайни за котви:

Нека трябва да гледаме топ 9 дизайна на анкерните гривни за мъже в тенденция.

1. Ръчно изработена котва за гривна:

Това е ръчно изработена котва за мъже. Използват се три въжета и между тях има котва със златист цвят. И двата края на въжето са вързани с найлонова нишка с бял и син цвят. Това е проста гривна. Той се настройва според размера на китката.

2. Гривна за котвени въжета:

Това е въжена гривна с котва. Тук въжето има забавен дизайн. Стоманеният котва е свързан със светлосин цвят въже. В въжето има квадратна форма с оранжев и бял цвят. Това е привлекателна гривна и елегантна.

3. Кожена кожена гривна:

Това е кожена гривна за котва. Кожата е реална и черна. Котвата изглежда толкова очарователна и блестяща. Черната кожа е обикновена без дизайн и декорация. Жълтият цвят на котвата добавя ръб над черната кожа.

4. Златна анкерна гривна:

Това е златна котва, която има котва от чисто злато. Има един малък диамант с кръгла форма, релефен на върха на котвата. Макар че котвата е малка, но използваното въже е от вечнозелена цветова комбинация. Бяло и черно въже изглежда поразително.

Вижте още: Тенис дизайн на гривна

5. Дебела кожена гривна:

Тази анкерна гривна е с дебела кожа в три слоя. Златен котва е прикрепен към средния слой кожа. Между котвата се сгъва нишка. Кабелът на котвата изглежда остър. С тази котвена гривна индийският пазар ще се разклати.

6. Сребърна анкерна гривна:

Това е сребърна анкерна гривна с изтънчен дизайн. Котвата е свързана с бяло гладко въже. От двете страни на котвата има допълнително сгъване на нишката от син и оранжев цвят. Изключително бяло въже със сребърен котва се появява като просто невероятен.

Виж повече: Гривни с магнити

7. Гривна за антични котви:

Това е античен дизайн за мъжката котва. Прикрепен е с тъмно кафява кожа. На котвата има и специален точков образец. Античният, макар и да изглежда древен, но носи вечен образ в съзнанието на човек. Той бележи прекрасен образ в очите на зрителя.

8. Просветена котвена гривна:

Това е нов дизайн в анкерни гривни за мъже. Вместо прави котва, свързваща двата края с въже, в тази котва се залепва вертикално върху въже. Двата анкера са релефни и дизайнът върху стоманения материал е поставен алтернативно. Това е горещо пристигане на пазара.

Виж повече: Медна гривна за мъже

9. Модна гривна за котвата:

В този най-нов дизайн на котвената гривна мъжете ще привлекат вниманието. В тази гривна се използва истинска тъкана нишка, за да се направи въже. За закрепване на въжето се използва двуцветен остър котва. Моделът на котвата също е нов. Зелената цветова нишка е покрита от двете страни на котвата.

Гривната е най-подходящото парче за мъжката бижутерия. Той винаги добавя някаква екстравагантност. Прохладните мъже винаги правят нововъведения с гривните си. Те винаги предпочитат да имат нещо уникално. Това прави гривната им различна от другата. Оставя известно място в очите на наблюдателя. Anchor гривни е заловен голяма част от пазара, защото на мъжете нагласа на късмет чар.

Гледай видеото: Section 8 (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send