Красота и мода

9 красиви свободни камъни в най-новите дизайни

Pin
Send
Share
Send


Човек винаги е очарован от скъпоценни камъни. Скъпоценните камъни се предлагат като разхлабени, така че можете да ги използвате, колкото искате. Скъпоценните камъни са скъпоценни и полускъпоценни. Скъпоценните камъни са много скъпи и редки. От друга страна, свободните полускъпоценни камъни са достъпни за обикновения човек и са лесно достъпни. Човек може да запази тези скъпоценни камъни, както е с тях и дори да ги използва като бижута като пръстен или огърлица.

Атрактивни скъпоценни камъни с изображения:

Тези естествени хлабави камъни винаги благославят човека с мир и щастие. Тези скъпоценни камъни са много изгодни и естествено открити в скута на Земята.

1. Разхлабени камъни от Ruby:

Този свободен скъпоценен камък е известен като Руби. Смята се за цар на скъпоценни камъни. Този рядък скъпоценен камък има великолепен цвят и най-добър избор за бижутата. Притежава по-фини качества и отлична твърдост. Този скъпоценен камък е здрав и издръжлив.

2. Свободен сапфирен камък:

Това е най-добрият скъпоценен камък за пръстен. Сапфирите са на разположение синьо, жълто, зелено и розово. Това е най-желаният скъпоценен камък и неговата стойност зависи от неговия размер. Необходими са чудесни умения и опит, за да изрежете този скъпоценен камък. Може да се носи всеки ден.

3. Разхлабени камъни:

Този скъпоценен камък се намира главно в Русия. Този естествен свободен скъпоценен камък е много атрактивен заради качеството на цвета си. Тези скъпоценни камъни имат изненадващо качество на смяна на цвета си при променящи се светлини. Тя ще се превърне в червено в светлината на свещта и лилавата в електрическа светлина. Това е най-редката скъпоценен камък.

4. Разхлабени камъни от аметист:

Този скъп скъпоценен камък се предлага в различни цветове като лилаво, тъмночервено пурпурно и синьо-виолетово. Аметистите с дълбок цвят са по-ценни. Смята се, че този скъпоценен камък ви дава късмет и обичате душ. Благородният цвят за аметист е богат на лилаво и е рядък.

Виж повече: Полускъпоценни камъни

5. Свободен Опален скъпоценен камък:

Този насипен естествен камък е популярен и се предлага в разнообразие от атрактивен цвят. Опалите трябва да бъдат защитени от топлина и да се грижат внимателно. Качеството на цвета на този камък е много богато и красиво. Австралия е основателят на този скъпоценен камък.

6. Разхлабени камъни от перидот:

Този скъпоценен камък е свободен само в един цвят, т.е. зелен. Намира се дълбоко в земята. Значението на думата „перидот“ е „изобилие“, така че дава много радост и любов на притежателя си. Може да се използва в пръстени и гривни. Неговият цвят е неговото важно значение.

Виж повече: Списък с редки камъни

7. Разхлабени камъни от танзанит:

Името на този свободен камък Танзанит е кръстен на Източноафриканската държава Танзания. То се намира само там и може да бъде скъпо. Този изключителен скъпоценен камък е много деликатен, за да се справи и може да се разбие на топлина.

8. Губим камък с топаз:

Това е насипен полускъпоценен камък, който обикновено се среща в жълт цвят. Когато той влезе в контакт с топлина, той се превръща в синьо. Топаз се счита за здрав и издръжлив скъпоценен камък. Топаз ще промени цвета си, когато е близо до отрова. Това може лесно да се разбие, така че трябва да се справяте внимателно.

Виж повече: Видове скъпоценни камъни

9. Губим камък с турмалин:

Това хлабав полускъпоценни камъни има несравнимо разнообразие от цветове. Има различно име за различен цвят турмалин. Червеният турмалин е известен като "рулетит", розовият е известен като "шокиращ розов", два цветни турмалина са известни като "би цветни" и повече от две като "многоцветни".

Свободните скъпоценни камъни са толкова ценни, ако разбирате ползите от нея. Тя може да ви благослови, когато бъде избрана перфектно. Тези свободни скъпоценни камъни в момента са силно търсени. Бижутерите продават скъпоценни камъни, като им казват, че са оригинални. Но не е лесно да се получи истински скъпоценен камък. Едва ли някой може да получи истински. В момента тези скъпоценни камъни се произвеждат в лаборатории с помощта на химически смеси. Въпреки, че те също се третират като истински.

Гледай видеото: Краят на играта: План за световно поробване (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send