Красота и мода

10 Чести странични ефекти на мазнини

Pin
Send
Share
Send


Мазнини горелки:

Дали мазнината горелка е безопасна? Вземате ли мазнини горелки? Знаете ли за техния страничен ефект? Много хора признават, че за да намалите теглото си, трябва да консумирате по-малко плюс упражнения повече. А мазнините горелка ви помага да се движат към вашата цел за управление на теглото, като елемент от вашата диета плюс режим на обучение. Не забравяйте, че приемането на добавки не означава, че не се нуждаете от балансирана диета или упражнения, за да отслабнете.

Днес добавки за изгаряне на мазнини са се превърнали в толкова известни, че можете да ги откриете в почти всеки магазин, в който влизате. Заедно с положителните ефекти мазнините горелки също предлагат някакъв страничен ефект за човека. Кофеин плюс ефедрин са обикновени съставки, използвани в хапчета за изгаряне на мазнини. Според някои изследвания мазнините горелки могат да ускорят загубата на тегло; въпреки това те могат понякога да имат и вредни странични ефекти.

Непредсказуеми странични ефекти на мазнините

Така че сте чули много за използването на мазнини горелки. Но знаете ли, че въпреки все по-голямата му популярност; тези така наречени хранителни добавки са свързани със сериозни странични ефекти. Прочетете, за да научите за топ 10 странични ефекти на мазнини горелка за мъже и жени.

1. Психологически:

Освен това мазнините горелки могат да имат отрицателни странични ефекти на психическо и емоционално ниво. Някои изследвания твърдят, че хапчетата с мазнини горелки например ефедрин могат да причинят нервност, агресивно поведение, тревожност, иначе емоционални промени в настроението. В големи случаи хората страдат от тези странични ефекти и са в опасност да причинят самонараняване.

2. Потискане на глада:

Гладът се покрива, като се контролират химикалите на тялото и хормоните, за да се превърне мозъка в чувство на опасност. Потискащите, които отнемат общия глад, призовават норадренергичните лекарства. Тези лекарства често са братовчеди на амфетамини, както и работа чрез задействане на хормони за борба или бягство, отколкото прекъсване на сигнала на глада на тялото към мозъка. Планът е да активирате чувство за благополучие, което ви отвлича от нуждата да консумирате повече. Вредните странични ефекти при мъжете от тези лекарства се различават от тревожно чувство към сърдечен удар.

3. Дехидратация:

Това е опасно състояние, главно по време на горещо време, когато се изпълняват упражнения. Установено е, че ефедрин плюс кофеин са заедно тип на мазнини горелка, която може да източник на дехидратация, докато за ускоряване на загуба на тегло. Дехидратацията може да е източник на главоболие плюс, в тежки случаи, ръководство за вас, ако не се изпълняват тежки упражнения.

Виж повече: Дебел да се вписват знаменитости

4. Безсъние:

Подобреният сърдечен ритъм и метаболизмът, причинени от хапчета с мазнини горелка, например ефедрин, иначе кофеин, могат да имат отрицателно въздействие върху очертанията на съня. Неспособността на тялото ви да получи достатъчно почивка може да предизвика голяма умора и да избледнее имунната ви система, изграждайки ви особено уязвима към заболяване, например грип, който обикновено е простуден. Това е един от основните странични ефекти на мазнините горелки.

5. Кръвно налягане:

Тези хапчета естествено работят чрез загряване на тялото ви. Те повишават метаболизма ви и ви карат да изгаряте мазнините с по-висока скорост на почивка, за да ускорите загубата на тегло. Някои изследователи твърдят, че известният ефедрин на мазнините горелки включва странични ефекти, като се отчита подобреният сърдечен ритъм плюс кръвното налягане. Повишената сърдечна честота плюс кръвното налягане ще ви повиши опасността от намаляване на кръвообращението.

Виж повече: Как да намалим мазнините в лицето

6. Подобрен метаболизъм:

След като тялото е мотивирано от кофеин, той изхвърля хормони в кръвта, за да ускори метаболизма. Тези хормони не са в безкрайно снабдяване, а постоянното вдъхновение може да промени уменията на организма да се контролира плюс теглото си. Освен това прекаленото количество метаболитни стимуланти може да има обратното на предпочитания ефект, което води до задържане на метаболизма в самосъхранението. Това е една от причините, поради които горелките на мазнините в основата на кофеина не поддържат ефективността над дълъг период от време.

7. Увреждане на черния дроб:

Продължителното използване на мазнини горелки е свързано с последващо увреждане на черния дроб. Според доклад, публикуван през 2014 г., конкретна добавка за изгаряне на мазнини причинява над 100 случая на хепатитна инфекция и възпаление на черния дроб. В някои случаи, няколко човека, които приемат такива добавки за мазнини горелки, трябваше да бъдат хоспитализирани и дори да преминат през чернодробни трансплантации. Гореспоменатата горелка за мазнини беше незабавно извадена от пазара. Това е един от тежките странични ефекти на мазнините горелки.

8. Усложнения на стомаха:

Известно е, че усложненията в стомаха са един от вредните странични ефекти на мазнините горелки. Приемът на тези неконвенционални добавки за мазнини горелки може да промени неблагоприятно метаболизма на организма. Тези нездравословни добавки намаляват нивото на витамините в организма, като по този начин увеличават риска от потенциални опасности за здравето. Установено е, че продължителната употреба на такива добавки може да причини стомашни усложнения като диария и запек.

9. Сърцеви усложнения:

В някои скорошни проучвания е установено, че специфични видове мазнини горелки съдържат съставки като горчив портокал, които са установили, че причиняват отрицателни ефекти върху сърцето. Горчивият портокал, наречен Citrus aurantium, се формира от синефринови алкалоиди, които причиняват повишаване на сърдечната честота и кръвното налягане. Според доклад, публикуван в Националния институт по здравеопазване, появата на инсулт и инфаркти при здрави хора е свързана с горчив портокал. Следователно може да се каже, че неблагоприятният ефект върху сърцето може да бъде свързан с приема на добавки за мазнини.

10. Смърт:

В най-лошата ситуация, един от най-опасните странични ефекти на мазнини горелки са свързани със смъртта. Те не трябва да бъдат приемани от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA). Трябва да знаете, че през 2003 г. FDA забрани употребата на хапчета за изгаряне на мазнини, обхващащи ефедрин. Това действие идва след като ефедринът се предполага, че е поне частично отговорен за смъртта на известен спортист.

Има няколко насоки, които трябва да следвате, когато започнете да приемате тези добавки за изгаряне на мазнини.

  • Когато започнете да консумирате мазнини, горелките никога не превишават препоръчителната порция, както е посочено в етикета. Приемането им в излишък няма да ви помогне да губите мазнини бързо. Установено е, че повечето мазнини горелки притежават съставки, които причиняват сериозни здравословни проблеми, когато се консумират в големи пропорции.
  • След като започнете да приемате мазнини горелки, това не означава, че трябва да продължите да ги приемате до края на живота си. Изгарянето на мазнините добавки не са предназначени да станат част от ежедневната ви диета. Вие трябва да продължите да ги приемате, докато достигнете целта си за загуба на тегло и след това трябва да се подложите на промени в начина на живот, за да поддържате теглото си.
  • Мазнините горелки не са предназначени да имат същия ефект върху всеки индивид. Също така няма две добавки за изгаряне на мазнини, които да са идентични. Така че, когато планирате да ги използвате, уверете се, че знаете правилния, който работи най-добре за вас. Ако установите, че този, който използвате, не дава желаните резултати, преустановете използването му и опитайте друг продукт. На пазара има изобилие от възможности за избор.
  • Никога не използвайте мазнини горелки, за да противодействате на прекомерния прием на калории от вас. Ако приемате добавки за изгаряне на мазнини, това не означава, че можете да ядете сладки, пържени картофи или пържено пиле.

Виж повече: Tummy Tucker

Мазнините горелки може да изглеждат лесен начин да се отървете от нежеланите мазнини, но истината е, че тези нездравословни добавки няма да дадат плодотворни резултати, ако сте зависими единствено от тях. Това е един неумиращ факт, че тайната на тонизираното тяло е балансирана комбинация от упражнения и диета. Така че помислете два пъти, преди да прекарате трудно спечелените пари за тези над най-горните добавки за изгаряне на мазнини, налични на пазара. Пазете се от списъка с странични ефекти на горелката.

Гледай видеото: Muscle Damage Най ефективният начин да изгорим излишните мазнини (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send