Красота и мода

Топ 15 упражнения за изгаряне на мазнини

Pin
Send
Share
Send


Опитвате се да изгаряте мазнини? Но няма ли успех? Изгаряне на мазнини плюс управление на теглото са две от главните причини хората упражнения. Установено е, че кардио упражнения са най-добрите упражнения за изгаряне на мазнини, които използват големи мускулни групи в изящен стил.

Как да правим бързи упражнения за изгаряне на корема

Има много коремни изгаряния на мазнини за мъже и жени, но най-добрите от тях са обсъдени в тази статия. Така че нека погледнем;

1. Работа:

Това е много просто и най-доброто упражнение за изгаряне на мазнини, защото не изисква никакво оборудване и фитнес зала, само че имате нужда от чифт добри обувки. може ефективно да изгаря корема. Той осигурява стабилен, ниско интензивен тип сърдечно-съдова тренировка. Бягането спомага за изгарянето на значително количество калории, което се отнася до 300 калории, иначе повече за половин час. Все още можете да увеличите тази сума чрез интервали плюс хълмове. Силовата тренировка е от най-голямо значение в наблюдаваните пречки за нараняване. Започнете с 5 до 10 минути, 3 до 4 пъти седмично.

2. Кикбокс:

Докато допълнителна полза, няколко класа се състоят от упражнения за сила и гъвкавост. Можете да изгорите 300 до 500 калории за всеки клас, в зависимост от нивото на сила. Това е допълнително упражнение с висока интензивност за изгаряне на мазнини, което предлага съотношение на изгаряне на паралелни калории като bur pees.

3. Тежести за повдигане:

Това е една от най-ефективните упражнения за изгаряне на мазнини. Упражненията за вдигане на тежести са умерено до точката, ако се прави правилно, следователно общото количество изгорени калории има тенденция да бъде на по-малката страна на скалата. Обаче чувството на удовлетворение, както и благосъстоянието на ендорфина, дължащо се на движението с висока интензивност, са великолепни мотиватори сами по себе си. Освен това вдигането на тежести създава добра основа за всички други действия.

Виж повече: Как да спечелят мазнини в 10 дни

4. Push Ups:

В push ups са общо тяло изгаряне на мазнини упражнения за жени, което е лесно персонализирани плюс може да бъде подготвен да бъде много взискателни, все още за основно запален упражняване. Ако осъзнаете, че обикновените упражнения са прости, можете да изберете да правите единични крака.

5. Дрънкане на ножа:

Jackknife Хрускамът е по-висок коремен ход, който свързва както горната, така и долната корема за максимално тониране в най-малко време. Те са особено полезни, тъй като по-ниските абс може да бъдат твърди, за да не се включва оборудване. Jackknife Хрускам са най-добрите упражнения за изгаряне на мазнини за мъже у дома.

6. Bur Pees:

Въпреки че е изключително трудна, тази интензивна работа е една от най-големите за бързо изгаряне на калории. В състояние, можете да го насочите, 10 минути по друг начин, така ще ви помогне да изгорите най-малко 100 калории. Тя помага за едновременното тонизиране на сърцевината, краката и горната част на тялото. Така че това е упражнение с троен риск, което всеки се стреми да се страхува от по-добри причини. Работата е трудна, освен че всъщност помага при изгаряне на излишните мазнини от тялото.

Виж повече: Най-добра добавка за изгаряне на мазнини в Индия

7. Скално катерене и гребане:

Ако искате да получите голяма горната част на тялото, след това гребане с катерене са за вас. Опитайте освен това да ги изгорите, където от 300 до 380 калории на всеки 30 минути. Вие се нуждаете от специално оборудване за катерене, както и гребна машина за гребане.

8. Танци:

Всички знаете, че танците са приятни, но в случай, че решите да танцувате с бърз ритъм, ще приключите изгарянето на много калории. Само на разстояние от 30 минути в случай, че решите да танцувате до бързи ритми, можете да довършите горенето над 221 калории в момента 30 минути. Докато танците трябва да започнете с бавни ритми, а напредъкът към бързи ритми завършва с бавен ритъм.

Виж повече: Как да станете Бърз

9. Скачащо въже:

Това е бързо изгаряне на мазнини тренировка за жени, които можете да изпълнявате в дома си плюс постигане на изгаряне равно на 340 калории в момента период от 30 минути. Тялото трябва да е изправено като скачане. Това е лесна работа, която изисква само въже и започва скокове. Докато скачането искате да започнете с ниска скорост, тогава увеличавайте напредъка си. скачането на въже е друго най-голямо упражнение за изгаряне на мазнини.

10. Хрускам:

Хрускам е един от най-добрите упражнения изгаряне на мазнини корема, която също помага за укрепване на коремните мускули. Те са лесни за усвояване, владеят и се правят без ръководството на обучен персонал. Поставете килимче за йога и лежи направо на гърба си. Сега огънете коленете си и постави ръцете си в задната част на главата. Постепенно повдигайте главата, раменете и шията, докато гърдите и коленете ви са подравнени.

Докато извършвате хрускам, опитайте се да издърпате коремните мускули навътре, за да предотвратите нараняване на гърба. Продължавайте да правите комплектите, докато можете и постепенно да се опитате да увеличите повторенията. За да направите това упражнение по-ефективно, можете дори да спрете краката си във въздуха, докато извършвате хрускам. Този стил обаче не се препоръчва за начинаещи.

11. Lunges:

Lunges не са само част от рутинните загряване преди всяка тренировка, но също така правят изключително полезни упражнения за изгаряне на мазнини по корема. Правенето на ежедневието на белите дробове ще помогне за укрепване и тонизиране на тялото. Застанете изправено с един протегнат отпред крак и другия крак малко назад. Сега огънете предното си коляно, докато наклоняваш тялото си напред. Дръжте другия си крак изправен и наклонен напред. Върнете се обратно към нормалното положение и го заместете. Повторете това упражнение и се опитайте постепенно да увеличите броя си. Докато учите да правите джуджета, ще видите, че мазнините се стопяват лесно от горната част на бедрата и бедрата.

12. Странични скокове:

Страничните скокове скачат във въздуха от двете страни. Това е голяма форма на упражнения за изгаряне на мазнини, които също укрепват мускулите. Стойте изправени с краката си в ширината на раменете. Клякам, докато държите ръцете си надясно. Това ви позволява да скочите наляво. Сега скочете нагоре взривно и странично. Приземи и двамата ти крака. Отново клекнете с ръце сега в ляво и отново скочете нагоре в обратната посока. Продължете да правите колкото се може повече комплекти.

13. Странична дъска с повдигане на крака:

Това е напреднала форма на пилатес, която е ефективна при разтопяването на мазнините в тялото. Легнете на дясната страна и вдигнете долната част на тялото с помощта на лакътя и дясната ръка. Сега вдигнете бедрото по такъв начин, че тялото да е подравнено и само десният крак и ръката ви докосват земята. Дръжте лявата ръка на бедрото и опънете левия си крак възможно най-високо. Вдишайте, издишайте и повторете същото от другата страна.

14. Скачане на клякам:

Скачане на клякам е просто, но полезно упражнение за изгаряне на мазнини както за жени, така и за мъже. Прескачане на клякам е отклонение от традиционните клекове, за да се разтопи мазнините в тялото лесно. Застанете направо на подложка с леко раздалечени крака (около ширината на раменете). Направете редовни клякам и след това скочете с цялата си сила. Докато докосвате пода, спуснете тялото си в положението на обикновени клякания. Това завършва един цикъл. Когато се приземиш след скока, важно е да получиш контрол над тялото си. Също така скочи на целия си крак, а не само на пръстите на краката. Направете 2-3 комплекта скачащи клекове дневно с 10 повторения във всеки сет.

15. Скачащи крикове:

Скачащите крикове са много добра кардио упражнение, което работи като превъзходно бързо упражнение за изгаряне на мазнини. Застанете изправени с краката си и ръцете, поставени върху страните. Изкачи се нагоре и опъни краката си и вдигни ръцете. Земята с краката се разпъва на около 2-3 фута един от друг и отново скочи веднага, този път се връща в началната си позиция. Извършва се по 2-3 сета с по 10 повторения.

Това са някои от най-добрите упражнения за изгаряне на корема мазнини. Нещо повече, можете лесно да ги правите в уюта на вашия дом и ще бъдете бала, за да парадирате с тонизирано тяло, без да имате нужда от скъпи тренировки в салона.

Източник на изображения: 2, 3, 5, 6.

Гледай видеото: Топ 15 Упражнения за Корем: Стегнат и Плосък Корем в Домашни условия (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send