Красота и мода

10 най-добри упражнения за бицепс

Pin
Send
Share
Send


Не е важно да имате огромни изпъкнали бицепси, толкова, колкото и да имате добре оформени. Освен масовото изграждане, трябва да се съсредоточим и върху укрепването на бицепса. Бицепсът може да не е най-важната част за факторите на силата, но ей, който не обича да ги показва от тях !! Представете си, че размахате с надвиснали вълни, OMG, това би било толкова кошмар. Това ще ви накара да се смеете за човечеството наоколо, и ако не искате да бъдете наричани „мъдрец“ преди време или някога за това, започнете да работите с бицепсите.

Нека сега разгледаме десетте най-добри упражнения за бицепс, дадени ни от експерти. Обещаваме, че са лесни за изпълнение и ще ви покажат резултати чрез упорита работа и отдаденост. Да, никаква болка не означава никаква печалба, затова сложете дрехите си във фитнеса и нека започнем, нали?

Удивителни упражнения за бицепс:

1. Накръглени къдрици:

Оценени като най-доброто упражнение за бицепс, наклонените къдрици винаги са били любими и са изминали дълъг път. Отзивите за това упражнение са винаги положителни и това упражнение прави и бицепсите силни. Основният акцент в тази форма на упражнение ще бъде да се съсредоточим върху брахиалистите и bachiorasdialis, казват фитнес треньорите. Всичко, което трябва да направите, е да поставите дясната си ръка на левия бицепс и лявата ръка трябва да се движи с тежести от дланта на другата, настрани.

2. Извиване на чук:

Тази форма на упражняване на бицепс е известна и като неутрално позициониране на китката, и е силен къдрене, за да се справят, казват фитнес треньорите. Сгъстителите на лакътя ще бъдат отстранени с много активност чрез този акт, а най-трудната работна зона ще бъде брахиалисът, казват фитнес експерти. Това би било най-добре да се направи с помощта на класа за проповедници, за да влязат в сила концентрационните къдрици.

3. Къдрене на постоянна концентрация:

Тук трябва да поставите ръцете си пред тялото, докато рамото ви се върти. Дългият подбор на главата ще бъде намален, а дебелината на бицепса ще се увеличи, казват експерти по фитнес.

Направете това, като поставите свободната ръка на крака, която не е заета и заета, за да се поддържа телесното тегло. Използвайте суперидираната ръкохватка, когато стигнете до точката на повреда и след това преминете към дръжката на чука, която би изгорила малко повече.

4. Извивка на устна:

Това е класическо упражнение, изпитано време и доказано, че е най-добро за изграждане на бицепс. Тук въртенето на китката ще помогне на брахиите и ще определи колко труд може да поеме. Движението на супинацията може да бъде увеличено, а натовареният товар може да бъде повече тук, казват експерти. Ширината на захващане също може да се играе с, и това също намалява индекса на дискомфорт.

5. EZ Bar Curl:

Повечето смятат, че използването на бар EZ е много по-хубаво и удобно, отколкото прав бар. Натоварването се премества малко и бичапсът brachii се освобождава или отпуска, като товарът пада върху свободния лакът, който не се използва в момента. Следователно, това е упражнение, което ще работи чудеса за бицепса укрепване и изграждане, казват фитнес треньори

6. Zottman Curl:

Ако сте в две умове, на които упражнението да изберете за вашите бицепси, Zorttman би решил опасността. Тук дланите ви ще бъдат обърнати нагоре, с надлъжно захващане. Имате и дланите си надолу с пронатен захват, това е, когато теглата са намалени, казват фитнес експерти. Ударът е върху сгъстителите на лакътя, брахиите и брахиорадиалисите. Това натоварване се носи от бицепса брахии, докато движението на кърлинг е включено, твърдят фитнес експерти

7. Дъмбел Бицепс Curl:

Това би било основно движение, което е като еталон за всички фитнес гуру. Когато погледнете онлайн и потърсите упражнения за бицепс, почти всички известни гимнастически салони и треньори ще говорят за това упражнение като база за начало. Това е така, защото използването на гири ще помогне на китките да се движат гъвкаво. Когато китките се въртят и се движат лесно, къдриците се появяват скоро и бързо. В крайна сметка, супинацията също е лесна и удобна.

8. Наклонете вътрешната част на бицепса:

Има две глави за бицепса брахии и всеки от тях има различни точки за прикрепване. С дългата глава, раменната става е прикрепена към нея, което позволява на горната част на ръката да провери колко може да се навие, когато се случи движението и упражненията. Върху задната част на тялото се работи, казват фитнес треньорите. Това позволява на дългата глава да се простира колкото може повече. Когато имате много хоризонтална пейка, дългата глава ще се разтегне още повече.

Виж повече: Упражняване на гърдите за увеличаване на размера

9. Наклоняване на кабела:

Ако искате да работите върху двойните бицепси, докато работите, направете извивката на кабела. Това ще задържи ръцете ви и ще е възможно максимизирането на брахиализма. Когато лакът ви стане по-висок, брахиалисът ще бъде изолиран и бицепсите брахии ще работят, казват експерти по фитнес. Най-добре е да правите само по една ръка, а не и двете заедно.

Виж повече: Упражнения за осакатяване

10. Сгъваема стойка за щандове с широка хватка:

ще трябва да имате хват, който е по-широк от това, което иначе можете да си позволите. Това ще ви помогне с въртене на раменете на външната част, а раменната кост също ще промени позицията си. Правейки това, късата ти глава ще помогне и с допълнително движение. Избягвайте мами и за това можете да се облягате назад. За да получите претоварване на горната част, могат да се използват вериги и ленти.

Надяваме се, че тези десет съвета за получаване на добри силни бицепси да светят и да са готини в удобен случай. Бихме искали първо да се консултирате със семейния си лекар, за да проверите дали сте годен за строежа на бицепса, и изберете само сертифицирана фитнес зала или треньор, който да ви помогне. Не правете тези упражнения сами.

Виж повече: Упражнения за рамо у дома

Гледай видеото: Тренировка за Ръце - Бицепс и Трицепс Подробно разяснение (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send