Красота и мода

9 Удобни костюми за майчинство в Индия

Pin
Send
Share
Send


Виждате лекар, който е потвърдил, че ще бъдете бебе след няколко месеца. Вашето бебе отнема около десет месеца за развитие и растеж във вас. Докторът предлага ежедневно добра балансирана диета, непушачи и алкохол, който е добър за бебето. На някои от вас е казано да упражняват леко като ходене. В други случаи ще си прекарвате времето с любимата си книга или телевизионна програма.

В повечето случаи ще откриете, че се излежавате. Защо да се криете в спалнята си? Трябва да носите модерен, модерен, изключително удобен и все пак практичен дрехи. Обикновено, когато очаквате, ще трябва да бягате, за да се облекчите, така че най-добре е да изберете дрехи, които лесно могат да бъдат премахнати.

Различни видове къси панталони:

Ето 9 най-добри случайни къси панталони за жени в бременност.

Виж повече: Различни видове рокли за майчинство

1. Mama Couture - тъмно синьо с розови къси панталони:

Този чифт къси панталони е изработен от водоустойчив полиестерен материал. Той е изключително удобен и стилен. Лесно е на разширения корем, така че да не навреди на бебето, което расте във вас по някакъв начин.

2. Мама Кутюр - Сини шорти за бременни жени:

Елементът е изработен от водоустойчив полиестерен материал. Тази двойка къси панталони за майчинство е проверена синьо. Ще изглеждате привлекателно, когато го носите с бяла или цветна тениска. Отличителна черта на този артикул е, че тази двойка къси панталони седи удобно и добре около стомаха, така че можете да го носите, когато очаквате.

Виж повече: Бельо за майчинство

3. Asos - Шал за печат на зелена ивица:

Тази двойка шорти за майчинство е изработена от материал, който има зелени ивици и изглежда много модерен, особено когато носите бяла тениска. Когато носите този шорт, вие давате илюзията да сте тънък, въпреки че фигурата ви се променя, защото скоро ще бъдете майка.

4. Люляк - Дамски деним за майчинство:

Този късов род за майчинство е изработен от разтеглив деним материал. Дизайнът на шорта е специално направен така, че панелът да е над стомаха. Също така има регулируема колана.Това ще ви види през месеците на бременност и след това.

5. Jules & Jim - класически къс за майчинство за жени:

Тази пясъчна цветна двойка шорти за майчинство има копчета и джобове. Освен това има подвижен колан, който да се регулира около талията ви. Затова определено можете да използвате тази двойка шорти, когато очаквате. Ще изглеждате добре, когато носите тъмни тениски.

Виж повече: Бебешки панталони за майчинство

6. Ингрид и Изабел - къси кътчета за майчинство за жени:

Тази двойка шорти за майчинство е изработена от много меки, микро, модални, плетени смеси. Има регулируем шнур, който може да се начертае за промяна на необходимите ви фитинги по време на всички етапи на бременността.

7. Асос - гребенокопче за майчинство - късо:

Този артикул, изработен от 96% памук и 4% еластан (разтеглив материал), има еластична талия, която седи под бум. Тази двойка къси панталони за майчинство е кръстена на стилния подгъв. Този артикул е подходящ за всички размери, така че докато се разширявате поради бременност, няма да имате затруднения.

8. Бермуди за майчинство на жените:

Бермудите, изработени от еластичен деним, са тъмни, така че се поддържат лесно. Да бъдеш Бермудски, тази двойка е по-дълга от другите обикновени къси панталони. Особеност на тази двойка е, че има панел, който пада над корема и има вътрешен регулируем пояс. Този елемент може да се простира до 12 инча.

Виж повече: Бански бикини за майчинство

9. Къси къси шорти за майчинство:

Тази двойка къси панталони за майчинство, изработена от мек, разтеглив деним, има джобове на гърба и колана пада над стомаха. Можете да носите този чифт с всяка тениска.

Следователно елементите са най-подходящи за вас преди, по време и след бременността, защото са разтегливи, регулируеми, лесни и удобни.

Гледай видеото: Calling All Cars: Ghost House Death Under the Saquaw The Match Burglar (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send