Красота и мода

9 Най-удобни дрехи за нощно облекло за майчинство

Pin
Send
Share
Send


Майчинството ви носи изобилна радост, но ви носи и безсънни нощи и дискомфорт. През последното тримесечие сънят се превръща в голяма задача, тъй като бебето ви е вдигнато. Трябва да сте в максимално удобни дрехи, за да спите спокойно. Обикновено носенето на майчинство е разтегливо, за да пасва на увеличаващото се тяло.

Нощно бельо за бременни жени в Индия:

Ето няколко вида нощни облекла за майчинство.

Виж повече: Удобни рокли за майчинство

1. Спално облекло за майчинство:

Спалните рокли за майчинство са дълги до късите рокли. Те са изработени от мек памук и сатен, за да осигурят допълнителен комфорт на тялото ви. Можете да лъжица, да седнете и да спите в спокойна позиция. Те са предимно разтегливи. Изглеждат елегантни. За да добавите сексапил, се добавят и дантели и разфасовки.

2. Пижамна рокля за нощна употреба при бременност:

Пижамата за майчинство е подобна на нашата обикновена пижама, освен че има колан, който да поддържа корема. Изработени са от 100% памук. Те са супер удобни и са толкова разтегливи като йога панталони. Много от тях идват в отпечатъци и цветове, за да вдигнат настроението. Можете да ги носите с тениската и върховете на резервоарите.

Виж повече: Забавни майки за майчинство

3. Дамска нощница за майчинство:

Роклята за нощно облекло за майчинство е подобна на нощната рокля, освен ако не е до или над коляното. Те са супер удобни и секси в същото време. Предимно те имат дантели, за да добавят допълнително удоволствие към вашия външен вид. Много пъти те идват с бърз достъп до хранене, което ви помага да го използвате дори след като бебето пристигне. С нея се носи и мантия.

4. Облекло за майчинство:

Истина е, че хормоните повишават температурата на вашето тяло, което ви кара да се чувствате горещи през цялото време. Затова много бременни дами спят в минимални дрехи. Роклята за майчинство е голяма роба, която най-вече се увива около тялото ви. Можете да го завържете или увийте и да сте готови за деня.

5. Риза за нощно облекло за майчинство:

Нощната риза за майчинство е дълга риза с предно отваряне. Те се носят предимно през последното тримесечие, особено в 9-тия месец, когато доставката може да се случи по всяко време. Те са свободни. Те са предназначени да се носят с къси панталони или пижами.

Виж повече: Най-добри гърди за майчинство

6. Къса рокля за майчинство:

Роклята за майчинство е подобна на нощната рокля, но дължината й е над коляното до средата на бедрото. Те са меки и разхлабени, предимно с ремъци и светлина. Изработени са от шифон или памук, за да са меки и прохладни. Те идват в невероятни отпечатъци и разфасовки.

7. Рокля Макси Максимална нощ:

Роклята за майки макси нощ се носи от повечето индийски жени по време на бременност. Тъй като културата моли жените да скрият бумчето за бебето, това е идеално за тях. Можеш да спиш, да седиш и да работиш комфортно в къщата си. Те имат предимно сестринско отваряне, следователно могат да се използват и по-късно. Те са предимно от памук. Обикновено носите пола под него.

8. Нощно облекло за майчинство:

Кафтанът за майчинство е също като нашия кафтан. Те са много свободни. Можете да ги затегнете със струни в страната. Те са предназначени да бъдат носени от началото до края на бременността. Това е идеалният избор за всички жени от средната класа.

Виж повече: Панталони за майчинство

9. Начало на майчинството:

Майчинство Кърмещи върхове са отпуснати майчинство върха, която има отваряне за кърмене. Те са най-вече като туники, много удобни. Най-често се предпочита след доставката. Те идват в много съкращения. Предимно те са от памук и се предлагат в различни варианти.

Никой няма да ви съди за това, което носите за сън. Това е всичко за вашия комфорт. Нощното облекло за майчинство е благодат за всички нови майки. Има много опции, които помагат да се изпълнят всички ваши нужди.

Запази

Гледай видеото: Mom At Sixteen bg sub 2005 (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send