Красота и мода

Как лесно да носите сари в бенгалски стил

Pin
Send
Share
Send


Това е един от многото стилове на носене на сари. Създаден от бенгалската общност в Индия, този стил се набира от много жени в цялата страна. Носенето на сари в бенгалски стил е един от най-лесните методи за драпиране, които ще ви накарат да изглеждате елегантно. Това е лесна работа за всички поводи, вариращи от ден на етническа партия до пуджа, държана на мястото на приятеля ви.

Що се отнася до предложението на най-добрите сари, за да опитате този вид, отидете за един с граница, за предпочитане червен, и блузи, които отиват чак до ръцете ви или дълги ръкави, покриващи до лактите или точно под, т.е. / 4-ти ръкав. Блузите с бутер са общи за стила. Памукът се изпробва и се ползва с най-голямо доверие, тъй като е по-лесно да се управлява и оставя по-малка гънка, когато сваляте сари, след като го спортувате цял ден.

Как да носите сари в бенгалски стил в крайна сметка не е ракета. Превръщане в сари, който следва бенгалския стил, може да бъде бъркотия, ако не знаете правилните техники за овладяването му. Тази статия ще обясни стъпка по стъпка процеса за това как да носите бенгалски сари в традиционен стил, който без усилие ви извежда от светкавицата.

Виж повече: Носете памучен сари

Стъпки за носене на сари със стил бенгалски:

Съветите и техниките за носенето на бенгалски сари са:

  • Носете фуста със същия цвят като сарите. Не искаш да е прекалено стегнат, нито пък да е прекалено хлабав.
  • За да започнете, започнете с опаковане на сарите според обичайното. От пъпа, подпъхнете в тъмния край в фустата, като оставите останалите сари вляво. Продължавайте процеса, докато не приключите с пълното завъртане на сарите и стигнете до точката на фустата, където първо сте завита. Така процесът продължава. Започнете - Tuck- Закръглете сарите и продължете да навивате, докато един кръг не приключи.
  • Следващата стъпка е да направите плисе в обратната посока като предишната и да я поставите след една сгъвка. Ще забележите, че „падането“ на вашия сари е изправено пред краката ви. Веднъж направено, направете още една плисе в обратната посока, покриваща предишната плета. Повторете, докато се направят около пет до шест плиси.

източник: nallucollection.com

Виж повече: Как да носят копринен сари

  • В крайна сметка пъхнете плисетата във вашата фуста точно под пъпа и се придвижете до палубата.
  • Започнете, като направите по-малки плисета по същия начин, но се уверете, че крайната граница на палубата е видима. Това е основната същност на стила на бенгалския сари. Поставете нагънатото палу и го занесете на лявото рамо, за да го закрепите. Настройте вертикалната граница на коляното и надолу, така че тя да покрие всичките ви плисета под пъпа. Настройте дължината така, както ви подхожда.
  • Крайната крайна стъпка ще бъде да държите палута отзад и да я извадите от дясната си ръка. След като го задържите близо до дясното си рамо, прикрепете само единия край на палубата към горната част на блузата и оставете другия да издържи качулката настрани.
  • За да добавите бенгалски аромати още повече, добавете ключова верига или така накрая и хвърлете pallu на гърба на дясната страна.

Виж повече: Как Носете Лерега Сари

Бенгалското сари носене може да бъде обединено с големи jhumkas и малка bindi съвпадение на цвета на вашата блуза. Обикновено най-добре, ако цветът на сарите варира някъде между кафявото до червеното, жените се опитват на всякакви смесени цветни комбинации тези дни, за да експериментират. Те са уникално модно изявление и памучният материал ще бъде допълнително успокояващо за кожата ви.

Гледай видеото: NYSTV The Forbidden Scriptures of the Apocryphal and Dead Sea Scrolls Dr Stephen Pidgeon Multi-lang (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send