Красота и мода

18 Най-добрата колекция от дизайни за дамска блуза в Сари

Pin
Send
Share
Send


Първо, като говорите за чисти сари, знаете точно колко деликатни са те. Вие не искате те да губят струна тук или камък там заради куките на блузата. Без значение колко древна или датирана сари може да е, сарите никога няма да излязат от мода. Saree са вечна и класическа традиционна екипировка. Това красиво облекло украсява тялото на всяка индийска жена перфектно. Може да се носи навсякъде. Има различни видове сари, но нетната сари се връща в центъра на вниманието с повече дизайни и изглежда абсолютно зашеметяващо.

Така че сега, когато сами сте си направили покупка и търсите най-добрите блузи за вашето сари, какво ще кажете, ако ви помогнем да решите? Прочетете.

Най-добър дизайн на блузата за мрежи:

Дизайнът на шията играе също толкова важна роля, че жените изглеждат красиви. Погледнете най-новите дизайни на блузи за мрежови сари, които сме събрали за вас.

1. Синя и златна блуза:

Тази блуза ще ви подхожда най-добре, когато търсите за чист дизайн на гърдите със сирене, който е син цвят. На всичко отгоре, блузата е обикновена, като по този начин цялото внимание остава около сложното палу на избрания от вас сари. В идеалния случай можете да го носите за всеки прост случай.

2. Блуза с прозрачни ръкави:

Когато сари се хвали с чисто облекло, защо дизайнът на блузата не може да следва същото олово! Облеклата от блузи са памучни и обикновени, но ръкавите са от една и съща цветна прозрачна обикновена дантела. Носете го с плаващ стил и не се нуждаете от допълнителни аксесоари, за да допълвате външния си вид. Този последен нетен блуза може да бъде идеалното облекло за парти.

3. Блуза с граница:

Тази блуза е със същия цвят като сарито, но това, което я кара да изглежда толкова невероятно, е сребърната граница, която се поставя стратегически на резниците на блузата. Обикновено това е смел ход и ако сте сигурни, че вашето сари не покрива гърдите ви, можете да го направите!

4. Обикновена Uni-Color блуза:

Когато планирате да носите сари с бродерия навсякъде, не искате дизайнът на блузата да се припокрива с каменната зидария. Този избор е удобен в такива случаи. Този модел на блуза е много основен и с един цвят и следователно е идеален за прости случаи. Можете също така да изпробвате различни модели на шията и да персонализирате избора според вашия вкус.

Виж повече: Блуза Обратно врата дизайн за памук Sarees

5. Блуза с едно рамо:

Рамото, което държи сарието, се вижда тук с половин ръкав. Блузата е уникална и високата врата се отличава с красива рамка от същия дизайн, която покрива останалата част от блузата. Този последен нетен дизайн на блузата е наистина творчески и може да искате да го носите за парти. Носете това със стил. Нужно е само малко увереност, за да се носят и носят това право. Можете също така да изпробвате някои уникални дизайни за модела на шията.

6. Блузка с едно рамо:

Точно когато си мислеше, че блузата е излязла от мода, ето един, който да докаже, че грешиш. Това е обикновена блуза, която ще изглежда добре с черно сари или бяла мрежа. Дизайнът на тази блуза за нетен сари ще върви добре всеки ден. Puff блузи гарантира, че изглеждат прости, но също така добавят фин стил към вашата превръзка. Черната мрежеста блуза ще върви добре с всякакви други тъмни сари.

Виж повече: Блуза дизайни за коприна Sarees

7. Цветен блуза с висок врат с пълен ръкав:

Пълният дизайн на блузата на ръкава за мрежовите сари винаги е невероятно. Вратът на блузата, който виждате тук, е златисто ограден, а останалата част от блузата, включително и пълните му ръкави, има красива флорална пайети, която върви добре с всяко черно сари с граница, чисти сари, въпреки че изглеждат по-добре, както виждате тук. Блузата ще се съчетава и с бродирана сари, която за предпочитане е цветна. Може да искате да опитате пълна ръка или да отидете за половин ръкав.

8. Оранжева блуза за врата на врата:

Блузата за мрежови сари, която виждате тук, е оранжева врата за оглавник, която изглежда още по-добре с тази малка чиста сари. Така че, когато сте в настроение за експериментиране, това би било най-добрият ви залог. Опитайте този най-чист дизайн на блуза с цветна сари. Блузата е идеално без ръкави и ще изглежда добре за сватба или парти.

9. Сара блуза без рамо:

Друг, различен от списъка, ако не бяхте достатъчно смели за вашата чиста сари, можете да добавите още една стъпка, като излезете от рамото от сцената. Тази нетна сари блуза ще върви добре с всякакъв вид сари и цвят. Блузата без ръкави тук е идеалният избор. Можете също така да включите някаква работа върху тялото на блузата.

10. Блузка за врата с висока яка за мрежа Saree:

Високата яка, комбинирана с пълен ръкав, изглежда прекалено страхотна. Високата яка придава категорична елегантност на стила. Опитайте с близко рамо. Когато направите това, се уверете, че блузата има пълен дизайн над нея. Отидете за три четвърти ръкав с различна граница на ръцете. За това?

11. Отдалечена блуза за рамене за мрежата Saree:

Образът на плетената блуза дава много елегантен и красив вид. Работата по бродерия върху горната част на блузата го прави по-уникален и перфектен. Мрежата с мрежеста сари-блуза е зашита до съвършенство. Опитайте с различни работи върху блузата. Огледалната работа на блузата ще бъде идеален избор, така че красиво да блести през мрежената сари.

12. Блузка без гръб за мрежата Saree:

Кокетната блуза? Е, с този пълен дизайн на блузата на ръкава за нетна сари, можете действително да го изрисувате. Този дизайн на гърба на блузата за сари е новата тенденция и ще изглежда добре с Вашия сари. Може да се добави със стилни възли на гърба и всякакви украси, ако желаете.

13. Блуза за скъпа шия за мрежата Saree:

Скъпата блуза е тази, която придава много кралско изглеждащ дизайн на блузата за мрежи. Бродерията, изработена на тази блуза с различни материали като дантелена бродерия, тежки зари, зардоси и др. Я прави по-красива. Тя дава много грациозен вид и изглежда красива.

14. Дизайн на блуза за врата с лодка от мрежата за мрежата Saree:

Човек трябва да отиде за чиста сари блуза врата дизайн. Този нетен дизайн на блузата за нетна сари изглежда много красива. Моделите могат да бъдат бродерия или пачуърк. На границите на краищата на блузата могат да се използват връзки, съответстващи на сари. Тя може да бъде пълна ръкави, половина ръкави или без ръкави. Бутоните в мрежената блуза са на гърба, тъй като мрежовите сари са склонни да бъдат малко прозрачни. Вратът на лодката е новият любим модел в града. Какъв по-добър начин да съчетаете този модел на блуза за вашата чиста сари?

15. Китайска блуза за яката за мрежата Saree:

В този стил на блуза има малка яка на блузата с дантела и тръбички по границата на яката. Човек може да добави различен тип дантела на границата на яката и цялото деколте за външен вид. Дизайнът на китайската яка е много красива и стилна. Съвпадение на тази половинка нетна блуза дизайн с някои обеци да отида с него.

16. Блузка за врата на врата за мрежата Saree:

Когато става дума за мрежи за врата на блузата, то блузата на долната част на врата е изисканият дизайн на блузата в Боливуд. В блузата на долната част на врата е удобно да излагате на лицето си кожата и ръцете си. Тя ще изглежда по-бляскава, когато косата е вързана и съчетана с подходяща обица.

17. Дизайн с кръгъл врат и квадратно гърло:

Тези дизайни на блуза за мрежи са най-често износените модели от сари, носещи жени. Тези дизайни на врата ще изглеждат добре както на високи, така и на къси жени и могат да се комбинират перфектно с мрежовото сари. Кръгът на врата е популярният и обичаен избор от векове. Моделът с квадратна вратна блуза за мрежова сари ще бъде идеален за тези с широки рамене.

Виж повече: Моделите на блузата с високо гърло

18. Спагети ремъци блуза за Net Saree:

Дизайните на нетните сари са с тенденция към младите хора. Тънките ремъци или бръсначката за спагети изглеждат много бляскави. Лентите могат да бъдат цветни бродерии, перли или дори пайети. Изглеждат добре за всички случаи. Това е най-новият дизайн на блузата за нетна сари.

Saree е женска дреха от Индия, когато се носи от жените, те изглеждат зашеметяващи. Сари е най-универсалната екипировка. Сари се носи от жени от всяка възраст. Saree е направен от различни тъкани, но сега нетната сари е в тенденция. Въпреки, че нетната сари не може да бъде прекалено тежка, но има един начин да добавите определена елегантност към вашата проста нетна сари е блузата. Блузите са също толкова важни, колкото сари. Блузата може да направи или счупи сари.

Винаги е добре да експериментирате малко с блузата си. Дизайните на мрежени блузи са популярна тенденция и придават модерен вид. Не мислете два пъти, за да експериментирате с блузата си. Отидете креативно и кажете на дизайнера как ви харесва. Те могат да бъдат вдъхновени от любимия ви стил на Боливуд или южния индийски стил. Направи го!

Гледай видеото: TOTY MESSI REVIEW !!! НАЙ-ДОБРАТА КАРТА НА ФИФА ?!?! (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send