Красота и мода

9 Най-новите млади мокасини в модата 2018

Pin
Send
Share
Send


Велурените мокасини са най-любимата колекция за мъжете поради причината, поради която подхождат на всички видове дрехи. Колекцията на мъжете също има ярки нюанси с ексцентрични дизайни и модели. Има и диапазони за жени. В велур мокасини са разновидности на петите проекти, които го правят достъпни за всички изглежда и също са изключително удобни.

Най-добрите велурени мокасини в различни цветове:

Тук са Топ 9 дизайни на велурени мокасини.

1. Мъжки велурени предни чорапи:

Това е умен случайни слипони велур мокасини за мъже, който идва с велур snaffle подробно в предната част. Изработена е от първокласен мек бебешки велур, който придава кръстосан сезонен стил за всяка стъпка. Тези мъжки велурени мокаси имат подплата и стелка от кожа.

2. Кожена и синтетична велур без кожа:

Това е творчески проектирани черни велурени мокасини за мъже, които осигуряват изключителен комфорт и също са леки на краката ви. Изработен е от кожени и синтетични материали. Тези мъжки мокасини от естествен велур се състоят от подплатени стелки и лесни за почистване горни части.

3. Гъвкави морски чорапи с мъниста:

Това е модерен хладен и непринуден стил на мъжки мокасини, които ви дават гъвкавата подметка. Това е лек кожен велур с тъкани, изработени от овча кожа и покрити с крак.

4. Староморените велурови мокасини:

Тук можете да погледнете на мъжките кафяви велури, които имат кожена подплата и велур. Това е очарователният кафяв велур, който е направен с класически силует с нисък разрез. Има стелка от кожа и гумената подметка.

5. Тонално зашит горен велур без шал:

Прекарайте секунда, за да погледнете на този мъжки велур пискюл, който е луксозен и съвременен с уникалните си тонални шевове. Ръчно изработена със 100% кожена подплата с заоблени пръсти. Този велурен пискюл има гъвкав велур, който ви осигурява редовното прилягане.

6. Остри контрастни свити Loafer:

Направете кой да е костюм на този мъжки велур, който е класически изработен с остри контрастни шевове. Той се отличава с кожена подплата с гумена подметка и има естествена кожа тип А, използвана за стелката. Тези велурени пени мокаси са чудесен избор за всичките ви случайни тоалети.

7. Шофиране на мокасински дамски мокасини:

Открийте тази великолепна колекция от женски черни велурени мокасини, които предлагат чудесен и изроден стил сред всички други жени от велурените мокасини. Той има мокасин форма пръст с двете велур и гумени материали, използвани. Той е изключително издръжлив и идеален за работа, на открито и за всички такива случайни.

8. Латексови тапицерии от велур:

Разгледайте този тен велур за мъже, който има латекс с мек човек, изработен от легло. Изцяло серия от италиански стил със 100% велур. Той има мокасинова пръст и се състои от шевове.

9. Мъжки тасел със замшала шапка:

Направете своя избор през този сезон с тези мъжки велурени тапицирани мокасини, които са били популярни със сакото си с тасела, с изящна конструкция. Той е ръчно изработен с изключителна подметка и с италианска горна подметка. Освен това, той е снабден с обувка, която ви дава сравнително хладен и комфортен вид.

Колекцията за мъже и жени е изключително автентична, когато отидете за такива велурени мокасини. Те ви осигуряват най-добрия стил и лекота в носене. Има и стотици налични нюанси, които имат класически вид по всички начини. Най-доброто нещо, което трябва да направите, е да си вземете един такъв велур в гардероба си и да се украсите, за да се съчетаете с любимите си дрехи.

Гледай видеото: Българин е сред най добрите модни дизайнери в света bgonair (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send