Красота и мода

20 Автентични Mysore копринени сари за традиционен вид

Когато чуем думата „копринена сари“, първото нещо, което ни идва на ум, е градът Mysore. Копринените сари на Mysore са световно известни със своето красиво тъкане и най-хубавата коприна, която се използва за тях. Както показва името, тези сари произлизат от град Майсур, Карнатака. Те са доста различни от другите форми на копринени сари като Kanchipuram и Dharmavaram, които произхождат от съседните държави. Първата фабрика за копринени сари е създадена през 1912 г. по време на управлението на Mysore Maharaja. Казано е, че Раджа е внесла 32 швартови машини от Швейцария, което тогава е доста новини! Изумени? Е, имаме повече неща, обхванати за вас в тази статия. Прочетете повече и разгледайте най-новите дизайни на Mysore Silk Sarees KSIC.

Значение на Mysore коприна Sarees:

Mysore Silk sarees използват специален вид тъкане, което придава гладко и лъскаво покритие. Тези сари сега се произвеждат от Корпорацията на копринените индустрии в Карнатака (KSIC), които вземат строги мерки за производство на най-високо качество на тъканите. Премията от черничева коприна е преплетена със злато Zari, за да създаде някои от най-изисканите дизайни. Mysore копринени сари предлагат елегантен вид и са доста леки по тегло. Те са изключително удобни и ефирни.

Характеристики на Mysore коприна Sarees:

Искате да знаете повече за тези сари? По-долу сме изброили най-специалните функции на този сорт:

 • Mysore копринени сари са произведени от чиста коприна със 100% чисто злато zari, 65% от сребро zari.
 • Всеки сари е с бродиран кодов номер и холограма на сари, която е първата по рода си в света.
 • Mysore копринени сари имат дълъг срок на годност и зари не избледняват дори след десетилетия.
 • Те са леки и меки сари, които могат да се използват за всякакви случаи.
 • Mysore копринени сари се предлагат в ярки цветове, за да допълнят индийския тон на кожата.

Подходящ случай за Mysore коприна Sarees:

Mysore копринени сари са най-подходящи за традиционни поводи като сватби, религиозни церемонии и дори фестивали. Те дават богат поглед на ползвателя, без да ги задушават с тегло. Тези елегантни сари също са идеални за социални събирания, тъй като предлагат достоен и достоен вид. Mysore копринени сари могат да се носят и за работа, ако предпочитате прости, по-малко zari sarees. Те ви дават фин блясък, без да го накара да погледне отгоре. Накратко, не е нужно да чакате повод за носене на Mysore копринено сари.

Предпочитана форма на тялото за Mysore коприна Sarees:

Mysore копринени сари са подходящи за жени от всякакъв вид. Независимо дали сте висока и тънка жена или някой, който има тежка талия, копринените сари на Майсур могат да се покрият като сън. Тези сари са изключително леки, но предлагат приятно тяло. Те са изключително меки и се придържат към вашите тела, без да се налага да поставят много игли.

Очарователна Mysore коприна Sarees със снимки: t

Ако търсите за някои Mysore копринени sarees, които са най-новите спортни дизайн тогава тези ще намерите интересни за вас. Списъкът по-долу също спортира някои сари с традиционен дизайн.

1. Печатни платна от Mysore:

Това е един от най-уникалните Mysore копринени сари, който се предлага в съблазнителен печат. Яркият розов цвят се допълва добре с богатите нюанси на зелено и оранжево. Това сари, вдъхновено от природата, има отпечатъци над листата. Можете да го сдвоите с всяка цветна блуза, която да отговаря на случая. Най-добрата част от този сари е, че не е нужно да носите твърде много аксесоари.

Сари Дизайн: Розов и зелен печат на Mysore Silk Saree

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Случайни поводи

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

2. Mysore коприна Georgette Sarees:

Това зашеметяващо розово Mysore Silk Georgette Saree е един от най-добрите примери за красивото разнообразие. Той идва със златна бута по цялото сари и богата, тежка палу със златна нишка. Сари е най-добре носен за сватби и може да бъде съчетан с контрастна блуза. Носете го със съответстващи златни обеци, за да изглеждат като милион долара.

Сари Дизайн: Розово и златно богато Mysore копринено сари

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Сватби и приеми

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

3. Mysore коприна Pattu Sarees:

Този изискан копринен сари на Mysore Pattu е един от най-елегантните парчета от този сорт. Богатият цвят на праскова се допълва от среброто, което е уникално. Сарито е украсено със сребърни букви по цялото тяло и гранд палу. Границата е връхната точка на сарито. Можете да го допълвате със сребърни бижута.

Сари Дизайн: Праскова и сребро Mysore коприна Pattu Sarees

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Сватби и приеми

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

4. Черно Mysore копринени Saree:

Черният е един цвят, който никога не излиза от модата. Тази част, която е създадена с черно тяло и чиста златна граница, подхожда почти на всяка жена. Сарито е най-добре съчетано със златни аксесоари и обикновена черна блуза. Можеш да го носиш за почти всеки повод да откраднеш шоуто!

Сари Дизайн: Черно Mysore коприна Saree със злато граница

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Празнично и етническо облекло

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

5. Maroon Mysore Silk Saree:

Maroon е един от най-популярните цветове в Mysore Silk Sarees. Това парче драпира като сън на всяко тяло. Той е доста мек и лек. Препоръчителната блуза за този сари е златна пайети или тъкан от Banarasi, която допълва простотата на сари. Свържете ги със съответстващи аксесоари.

Сари Дизайн: Мароун Майсур Копринена Сари

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Празнично и етническо облекло

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

6. Розовото докосване на обикновения Mysore копринен сари:

Тук е чудесен сари, който се отличава с ярък розов цвят. Поради употребата на Mysore коприната, сарият изглежда доста тежък. Границите са много добре проектирани със златния модел на каишката и за това сарият изглежда много удобен за носене за всички видове жени, млади и зрели. Няма нищо прекалено фантастично за този сари. Той е прост, но заради яркия цвят и контрастиращия дизайн на златната граница, изглежда много привлекателно.

Сари Дизайн: Розово розово Mysore копринено сари

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Сватби и етнически облекла

Предпочитан тип тяло: Slim и Curvy жени

7. Булчинският копринен сари от Майсур:

Това сари спортове южноиндийски докосване и е един от най-добрите sarees за булката да носят на сватбата си. Дизайнът на pallu и дизайнът на границите е много съблазнителен и може да се каже, че е един от най-добрите неща за този дизайнерски артикул. Тя ще върви ръка за ръка със златна или кремава блуза. Тя е много уникална и жените като цяло не са виждали подобно преди. Сари може да се използва и като фестивално сари. Бенгалски, Marwadi, гуджарати и т.н. почти всеки може да носи този вид сари (жени).

Сари Дизайн: Мароун Майсур от коприна Сари с богата златна граница

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Сватби, фестивали и етнически облекла

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

8. Традиционният Mysore копринен сари:

Това е един от най-добрите художествени модели, направени на сари. Моделът, който този saree спорт в частта на палуу си заслужава да се спомене и той ще бъде напълно подходящ за всички жени, които искат да изглеждат най-добре от спортните индийски дрехи. Лилавият цвят изглежда толкова невероятно със златната блуза. Сарито има деликатен и почти прозрачен дизайн, изпълнен по цялата повърхност. В pallu, обаче, спортни различен дизайн от останалата част на тялото. На палубата има метален цвят, който ще бъде задната атракция на този сари.

Сари Дизайн: Виолетовият Mysore копринен сари с храмовите мотиви

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Фестивали и етнически облекла

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

9. Чистото Mysore копринен розов сари:

Това розово е много по-различно от предишното. Това е може би най-тъмната версия на розовия цвят и изглежда много ефективна за този сари. Ако имате нужда от тежък сари, който идва с копринената материя Mysore, тогава това ще ви заинтригува. Този сари има палу спортни напълно различен цвят от предната част. Палисът има черен цвят, който по някакъв начин прави цялото сари изглежда още по-привлекателно.

Сари Дизайн: Розово и черно Супер меко копринено сари от Майсур

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Етнически облекла и фестивали

Предпочитан тип тяло: Тънки тела

10. Дизайнерът Mysore Silk Glimmering Saree:

Тук е нещо, което ще развълнува всички сари любящи жени. Вероятно сте виждали този дизайн и преди, тъй като той е един от най-добрите дизайнерски сари на всички времена и се занимава с много известни личности.

Сари Дизайн: Бяло и розово Lehega стил Сари

Материал: Коприна и мрежа

Подходящ случай: Сватби

Предпочитан тип тяло: Тънки тела

11. Цветният копринен сари на Майсур:

Това е може би един от най-красивите сари на всички времена. Коприната Mysore, използвана при изработването на този сари, е една от най-добрите черти на този сари и затова цветът изглежда толкова изразителен в този сари. Различните цветове в този сари изглеждат толкова уникални.

Сари Дизайн: Кралско синьо Mysore копринен сари

Материал: Mysore коприна Сари

Подходящ случай: Фестивали и етнически облекла

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

12. Светлият копринен сари на Mysore:

Това е нещо, което вероятно всяка жена е виждала преди. Цветът в този сари е много красив и е един от най-известните модели на сари. Коприната Mysore, използвана в този сари, е толкова привлекателна и напълно автентична. Може да се носи на сватби и в случайни семейни отвори.

Сари Дизайн: Крем и Maroon Mysore Silk Saree

Материал: Mysore коприна Сари

Подходящ случай: Фестивали и етнически облекла

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

13. Зеленото дизайнерско съкровище на коприната:

Този сари е един от новите дизайни на Mysore Silk и е нещо, което всички жени ще обичат да спортуват по тялото си. Сарито идва с малък красив модел, изработен върху предния шаблон. Pallu обаче показва сложен дизайн.

Сари Дизайн: Морски зелен богат Mysore копринен сари с лилава граница

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Сватби и специални поводи

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

14. Светло розовият Mysore копринен сари:

Това е още един привлекателен Mysore копринен сари, който идва с такъв съблазнителен розов цвят. Сари изглежда толкова очарователен за всеки, който го носи. Сарито има способността да направи жената да изглежда много красива, отколкото може да изглежда.

Сари Дизайн: Бебешки розови Mysore копринени сари със златна граница

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Фестивали и етнически облекла

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

15. Черно и розово дизайнерско съкровище на Майсур:

Този Mysore копринен сари е с различен модел. Двата цвята са толкова красиво показани, че може да се каже, че е подходящ за всички жени там. Този сари е специален вид, тъй като не е често срещана комбинация в сорта Mysore. Сари е идеален за дневни партита.

Сари Дизайн: Черно Mysore коприна Сари с розова граница

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Фестивали и етнически облекла

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

Виж повече: Кота копринени сари

16. Марката Mysore Silk Saree:

Този сари идва с такова красиво дизайнерско докосване. Това е нещо, което всички жени ще искат да спортуват по тялото си. Цветният розов цвят изглежда още по-красив поради интелигентния дизайн на границите.

Сари Дизайн: Розовият Mysore копринен сари със сребърна и златна граница

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Фестивали и етнически облекла

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

17. Кремът и аква синьото Mysore копринено сари:

Това е напълно свежо и вероятно е най-новият дизайн в категорията на Mysore копринени сари. В долната част и pallu е много добре украсени с малък сложен дизайн направено на it.The сари предлага свеж вид и изглежда доста елегантно. Специалността на сари е красивата граница на стила Банараси в небесно синьо.

Сари Дизайн: Бели и сини Mysore копринени Сари

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Събития за деня

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

Виж повече: Gadwal памук Sarees

18. Празничната жена Mysore Silk Saree:

Това е един от най-добрите Mysore копринени сари, който идва с много атрактивен цвят. Той спортува синьо на частта на палубата и тъмната аква на останалата част от тялото. Това е богата половин и половин сари, която е подходяща за големи поводи.

Сари Дизайн: Синьо синьо и тъмно синьо Mysore копринени Сари

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Сватби и нощни събития

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

19. Жълтият Mysore копринен сари:

Този тъмно жълт Mysore копринен сари изглежда като идеалната сватбена сари за всички времена. Жените ще отидат напълно луди, за да спортуват този сари по тялото си. Благоприятната комбинация от жълто и червено я прави идеална за религиозни събития.

Сари Дизайн: Жълтият и червеният Mysore копринен сари

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Религиозни събития

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

Виж повече: Колекция Сари Самбалпури

20. Последният зелен дизайн на Mysore Silk Saree:

Това е нещо съвсем ново и е една от растящите проекти тази година за копринените сари на Mysore. Жените обичат този вид сари, които идват с такъв съблазнителен модел, направен върху тях. Зеленият и червен цвят, който се прави на цялата сари, прави това изглежда толкова привлекателно.

Сари Дизайн: Тъмно зелено сватбена сватба на Майсур с маронови палуби

Материал: Mysore Silk

Подходящ случай: Сватби и празнични поводи

Предпочитан тип тяло: Всички видове тела

Как да се идентифицират чисти Mysore коприна Sarees?

Преди да планирате да си купите Mysore копринено сари, не забравяйте, че само KSIC е упълномощен да произвежда и продава тези sarees. Те са автентични и с гаранция за качество. Ето как можете да идентифицирате истински Mysore копринени сариди от Индия с фалшиви:

 • Всяко парче, продадено извън шоурумите на KSIC, не е оригинално Mysore копринено сари
 • Karnataka Mysore Копринени сари са маркирани с GI и се доставят с холограма
 • Уникалната характеристика на тези сари е, че има код, изработен върху сарито, за да се гарантира неговата автентичност.
 • Тестът за изгаряне ви помага да идентифицирате чиста копринена сари от фалшивите коприни като креп и жоржет. Чистата коприна винаги дава мирис на изгоряла коса, където другите материи миришат по различен начин

Как да Стил Mysore коприна Sarees?

Mysore копринени сари са най-добре оформени в традиционен вид. Вижте тези прости хакове за спорт, които перфектно изглеждат Mysore Maharani:

 • Винаги носете хубава фуста на базата на памук, за да запазите сарите на място
 • Можете да изберете кок или добре направена плитка, която да отговаря на сарите
 • Златната бижутерия работи най-добре за Mysore Silk sarees. Те могат да ви накарат да изглеждате не по-малко от самата кралица
 • Не забравяйте да носите своя Gajra и подходящ Bindi, за да съответстват на красотата на сари.
 • Сари е също така най-добре оформена чрез носене на съответстващи стъклени гривни за красив вид

Надяваме се тази статия да ви помогне да разберете защо Mysore копринени сари толкова известни. Те са марка и са създали доста име на пазара. Фактът, че те продължават да оставят своите посетители запленени от тяхната красота, илюстрира количеството грижи, взети за тяхното създаване. С променящите се времена дизайнерите също са експериментирали с нови погледи, за да се справят с модната игра. Така че, дами, следващия път, когато направите пътуване до Майсур, не забравяйте да си купите Muresor копринен сари като сувенир.