Красота и мода

Как да направим Суря Намаскар За Отслабване?

Pin
Send
Share
Send


Можете да изпълнявате Surya Namaskar, за да намалите теглото си само с минимални промени в диетата си, според изследването на M.R. Medical College, което се намира в Индия и е публикувано в престижния Asian Journal of Sports Medicine.

Само завършвайки 12 кръга на Сурия Намаскар всеки ден в продължение на шест непрекъснати дни в седмицата, 49 мъже и 30 жени губят тегло, като не променят диетата си. Сурия Намаскар обикновено е предназначена за тези, които са начинаещи по йога, но малко хора трябва да се въздържат от тази поредица или да се консултират с техния медицински специалист. Противопоказания или странични ефекти на Surya Namaskar включват някои признаци като внезапно високо кръвно налягане; в редки случаи - подхлъзнат диск и понякога коронарна артериална болест.

Surya Namaskar (Поздрави от слънцето):

Surya namaskar е много добре позната йога практика, която има редица пранаяма под колана си, но винаги трябва да правите малко изследвания преди да започнете да правите някой от тези слънчеви практики. Можете да правите малко проучвания по два начина, в това, че приемате професионалните съвети на някой, който знае какво правят и второ Когато става въпрос за йога, като правите изследвания за себе си онлайн, за да разберете стъпка по стъпка процеса. Най-добрият начин да практикувате Surya namaskar, без да поставяте тялото си през стреса, че обикновено ще минете през правилното ръководство. Най-доброто нещо за Surya namaskar е, че можете да практикувате това от святостта на вашия дом, без никакви проблеми, стига да знаете какво правите и да не се упражнявате, така че да знаете какво да кажете, когато се пита дали суриамаскар е добър за тегло загуба.

Виж повече: Колко ефективна е Zumba за отслабване

Как да направим Суря Намаскар за Отслабване:

Има общо 12 surya namaskar пози, които са много полезни за загуба на тегло. Тази статия ще ви напътства как да практикувате тези стъпки, за да се отървете от теглото. Преди всичко трябва да знаете всички стъпки в суря намаскар. Следвайте 3-те важни стъпки за това как да изпълнявате пози на йога суря намаскара.

Етап 1.

Трябва да научите всички стъпки на Surya Namaskar - тази стъпка ще ви отнеме около 30 минути до 1 час. Преминете през всяка една стъпка и я практикувайте внимателно, за да го правите всеки път.

Стъпка 2.

Ако изпълнявате Surya Namaskar в същото точно време всеки ден, тя ще помогне на тялото да се придържа към новата рутинна йога, която сте създали за загуба на тегло. Можете да проверите колко време ще ви е необходимо всеки ден, за да практикувате Surya Namaskara. Тъй като един пълен кръг на Сурия Намаскар отнема средно около 3,5 до 4 минути, трябва да отделите поне 40 минути всеки ден от шестте дни в седмицата. След като разработите график за йога за Сурия Намаскар, основният проблем е да се придържате към формираната рутина. За да се поддържа концентрацията, както и мотивацията, най-добре е да се опитате да практикувате йога или Суря Намаскар, когато слушате музика. Поддържане на редовни времена, за да направя йога Сура Намаскар след това ще ви насърчи да коригирате теглото.

Виж повече: Бикрам Йога За Отслабване

Стъпка 3.

Сурия Намаскар обикновено се изпълнява със стабилно и бавно темпо, което е в пълна синхронизация с вашия дъх. Ако сте нов в йога или суря намаскар, тази рутина ще отнеме поне около 15 дни непрекъсната практика, за да изградите необходимата сила, за да завършите напълно 12 кръга на Суря Намаскар, които са необходими за една сесия. За да изградите бавно своята издръжливост и да се справите с необходимите 12 кръга на Сурия Намаскар, следвайте следващата таблица. Първоначално тези стъпки бяха публикувани в същия брой 2011 г. на азиатския вестник за спортна медицина, където проучването беше публикувано и се случи да бъдат същите стъпки, които бяха използвани от изследователите, за да обучат участниците в проучването, използвайки Surya Namaskar отслабвам.

Виж повече: Е аеробика Добре За Отслабване

Дни Графика на Сурия Намаскара За Отслабване:

Следващата е рутината за изграждане на сила за общо 12 кръга на суря намаскара за 15-дневна програма.

Ден 1 и 2: Трябва да завършите 4 кръга на Суря Намаскар.

Ден 3 и 4: Трябва да завършите 5 кръга на Суря Намаскар.

Ден 5: Трябва да завършите 6 кръга на Суря Намаскар.

Ден 6: Трябва да завършите 7 кръга на Суря Намаскар

Ден 7: Трябва да прекарате един ден почивка, така че да не се стресвате или да се отегчите и да продължите с програмата за една цяла седмица.

Ден 8: Трябва да завършите 8 кръга на Суря Намаскар.

Ден 9: Трябва да завършите 8 кръга на Суря Намаскар.

Ден 10: Трябва да завършите 9 кръга на Суря Намаскар.

Ден 11: Трябва да завършите 10 кръга на Суря Намаскар.

Ден 12: Трябва да вземете един ден почивка, така че да не се стрес или скучно и може да продължи с програмата, след като сте готови почти изграждане на силата си.

Ден 13: Трябва да завършите 10 кръга на Суря Намаскар.

Ден 14: Трябва да завършите 11 кръга на Суря Намаскар.

Ден 15: Трябва да завършите 12 кръга на Суря Намаскар.

Винаги трябва да следвате Surya Namaskar или слънчевите поздрави с 3 до 5 минути релаксация в позита на Shavasana, или трупната поза.

Както виждате по-горе, има много важни начини и стъпки, чрез които можете успешно да практикувате Суря Намаскар ежедневно, без да поставяте тялото си чрез прекомерен стрес, това, което трябва конкретно да направите, е да се опитате и да улесните начина на практика бавно постоянно. Така че с течение на времето тялото ви започва да свиква с това, което правите ежедневно. Изследванията са много важни винаги, ако практикувате тази суря намаскар у дома, защото може да направите грешка, която може да ви нарани и затова е много важно да останете в безопасност във всички времена. Ако се научите да следвате внимателно стъпките, няма да срещнете никакви проблеми, които биха могли да възникнат, когато правите Surya Namaskar за загуба на тегло.

Едно нещо, което винаги трябва да имате предвид, е, че най-доброто време за практикуване на Суря Намаскар е в зори (ранна сутрин) и по този начин името на йога практиката. Има някои доказани ползи за това, от които някои са отговор на въпроси като не surya namaskar помогне в загуба на тегло.

Ползи от Surya Namaskar или слънчевите поздрави:

Следват другите прекрасни предимства на surya namaskara.

1. Спокойствие:

Хората са говорили за едно невероятно спокойствие, което се е преместило над тях, когато практикува Сурия Намаскар сутрин в святостта на дома си и фактът, че е началото на деня, добавя много към този опит за загуба на тегло от суря намаскар.

2. Свежо поведение:

Второто нещо, което хората са почувствали, когато правят това упражнение, е свежо и активно усещане, което е много необходимо, за да ви помогне да се справите с проблемите на ежедневието доста лесно. Ако следвате процеса, споменат по-горе, тогава за период от няколко седмици ще бъдете напълно променен човек, което го прави едно от предимствата на Суря Намаскар за отслабване

3. Без напрежение:

Последното нещо, което човек ще почувства, когато практикува това упражнение, е свободно напрежение и активно мислене, което се изисква, когато човек трябва да се справи със стреса на ежедневието, през който повечето хора минават днес.

Опитайте и покрийте всичките си бази и вземете всички съвети, които можете да направите по този въпрос. Така че можете да се насладите на плодовете на тази суряна намаскар за загуба на тегло по-бързо, отколкото предимно всички останали, макар че първоначално това ще изглежда като труден процес, защото означава пълна промяна в ежедневието ви. Ще започнете да виждате и да изпитвате различна страна от вас за кратко време.

Гледай видеото: Поздрав към слънцето за начинаещи - Йога с Таня (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send