Красота и мода

20 Най-новите дизайни на Full Hand Mehndi, които ще се опитат през 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Пълна ръка мехнди трябва да покрива повечето от ръцете с красив дизайн. Те могат да бъдат пълни с цветя, линии, точки, мотиви, паунови манго форми или символи. Пълната ръка може да стигне до китката, ръцете или до лакътя. Понякога те дори са разширени над лакътя за сватбени цели мехнди дизайн. Пълен дизайн мехенди ръка са доста популярни в наши дни за различни домакински поводи и други страни. Може да има много стилове, които можете да спортувате за тях. Тук са 20-те най-добри дизайна с мехнди с пълна ръка и изображения.

Най-добрите дизайни на Mehandi за пълни ръце:

1. Индийски дизайн с пълна ръка:

Това е най-простият дизайн на мехнди с пълна ръка. Може да бъде направено от всеки, дори от онези, които се опитват да научат мехенди. Горната част на пръста е подплатена и пълна с мехенди, която изглежда много добре, когато се изсуши. В много части на Индия механди все още се прилага по този начин, без никакъв действителен дизайн. Това е най-лесният и бърз начин за прилагане на механди върху ръцете. Но в този дизайн с пълна ръка той се слива с някои малки детайли, за да му придаде по-празничен вид. Това е симетричен дизайн, където ръката отразява огледалния образ на другата ръка. Когато и двете се съберат заедно, те завършват дизайна.

2. Гуджарати Дизайн с пълна ръчна стрелка:

Този мехенди дизайн може да се носи за всякакви семейни функции, както и за фестивали. Можете да спортувате с всякакви цветове. Обикновено такива дълги модели не се предлагат във временни формати. Затова ще трябва да резервирате лични експерти, които правят това и са запознати с това за пълната част. Вие също ще можете да спортувате този мехенди с вашите ghagra cholis и lehengas. Можете да носите това в мрежови работи и да добавите някои вериги, за да добавите към глем на това. Това може да бъде по-украсено с някои бижута. Можете да задържите долната страна такава, каквато е, или да поставите само централизирана точка. Това се прави най-вече в тъмно кафяв цвят, така че да изглежда по-забележимо.

3. Булчински мехнди дизайни за пълни ръце:

Това е най-добрият дизайн за индийски булчински мехенди за пълни ръце. Той има индийски булката и младоженеца в центъра на дланта. Потокът на дизайна е наистина добър и е изпълнен с много детайли, които са идеални за всеки индийски случай и най-доброто за булката!

4. Пълен мехнди дизайн на ръцете за начинаещи:

Това е един от най-лесните мехнди дизайн и най-доброто от всички. Може да бъде направено дори от всеки начинаещ. Дизайнът не е сложен, макар и много очарователен. Пауна на средната палма дава този перфектен вид. Можете да изберете това на много индийски поводи като teej, diwali, dussehra и др.

5. Последни дизайни с пълно ръчно управление:

Този пълен дизайн на мехнди ръката е прост и ума духа. Той има страхотно малко и малко подробности. Това я прави много красива. Този детайл е многоминутен, който, когато се изсуши, ще привлече всеки поглед. Тук се използват различни елементи като паун, ивици и цветя за завършване на дизайна.

6. Засенчени мехнди дизайни за пълни ръце:

Дизайнът на този мехенди с пълна ръка е много минутен и привлекателен. Това няма много подробности, които само професионалистите могат да създават, но по-голямата част от нея е изпълнена с линии и кръгове. Това улеснява рисуването на ръка и в същото време изглежда пълно с ръце с най-добър външен вид.

7. Виж професионалния булчински мехенди:

Това е нещо, което само професионалист може да направи на вашите ръце. Това изисква много практика и време да се направи. Това не е чаша чай на обучаемия; всъщност се нуждаете от много, за да се поучите от това. Фигурата и дизайна са просто отлични. Въртенето и завъртането му придават много дизайнерски вид.

8. Дизайн на пауни Механди за пълни ръце:

Това е много индийски дизайн с пълна ръка мехиди. Това е нещо, което може да се използва за всеки индийски повод и би било подходящо за всички. В пауна в средата на дланите са невероятни, че завършва външния вид. Дизайнът просто не е запълнен, което понякога изглежда затрупано. В средата раздел се държи малко празна, за да се подчертае пауч mehandi дизайн.

[Виж повече: Най-добрите дизайни на Mehndi за Palms]

9. Дизайн с арабски пълен ръчен мениджър:

Този дизайн има индийски и арабски мехенди дизайн, смесени в същото. Запълването на дизайна се извършва по най-простия начин. Това включва линии, квадрати, точки и т.н. Това изглежда съвсем просто и едновременно с това.

10. Прости дизайни на Mehandi за пълни ръце:

Това също е много прост мехнди дизайн за пълна ръка, но много хипнотизиращ. Той има всички индийски дизайни като листа, паун, цветя, което го прави наистина привлекателен. Това е типичен индийски дизайн, който е много красив.

11. Пакистански дизайн Mehandi за пълни ръце:

Това мехенди се прави на долната част. Въпреки това, можете да продължите едно и също нещо по целия път и да покриете цялата зона. Това може да се носи и до горните рамене за онези жени, които търсят нещо такова. Това не е толкова тромаво и можете да носите този тип прости модели за нормални функции, както и за всяко семейно събиране или събития. Това може да се носи за редовно ухо, както и за жени, които обичат да носят тези често. Можете да резервирате експертите от къната, които правят тези неща и след това ще можете да направите това лесно.

12. Раджастански булчински мехенди дизайн за пълни ръце:

Това е много сложна работа. Ще получите това само от експертите, които правят това за хората. Можете да го носите за почти всички видове случаи и има различни форми, които са смесени в това. Има флорални произведения и различни видове религиозни символи. Можете да съставите моделите на гривните, както и да начертаете тези куполообразни модели в края. След това можете да попитате човека, който прави това, че искате някои верижни и мрежови формати. Както можете да видите има верижни гривни в центъра. Можете да направите това и те изглеждат доста добре, когато ги носите със Saree lehengas. Това може да е добре и за функциите на раджастхани. В централната част на дланите може да се даде някакъв друг различен тип мотив. Това зависи от вашия избор. Можете дори да напишете нещо вътре. Можете да правите всякакви други форми, както и флорални щампи.

13. Очарователни дизайни с пълна ръчна стрелка за страна:

Това не е тромав модел, който лесно можете да направите дори сами. Ако имате творчески умения, тогава ще можете да направите това сами с няколко тръбички от пастата. Можете също така да имате момиченце или сън, в което вие и вашите приятели да се забавлявате да правите това един на друг. Това е доста лесно да се направи в цветен формат и с някои съединени мрежи в средата на листата и венчелистчетата.

14. Дизайн на Dulhan Mehndi за пълни ръце:

Можете да го носите за почти всички видове случаи. Това ще изглежда добре с тежки сари. Следователно областта на пръстите може да изглежда добре, ако носите някои допълнителни бижута с нея. Можете да носите това за всяка страна, както и за всеки редовен ден, когато искате да носите нещо подобно и да се чувствате комфортно в този спорт.

15. Цветни Mehendi дизайни за пълни ръце:

Това е цветен мехенди модел, който е направен до определена област. Можете да го носите до лактите и да продължите в същия формат. Тя е доста сложна, но все още не е тромава. Този механди е също доста модерен и не много традиционен. Това може да бъде добър избор за тези, които искат да спортуват нещо подобно за семейни или други функции. Можете да носите този дизайн с kurtis или други salwar kameezes, както и всякакви костюми.

[Виж повече: Най-добрите дизайни на татуировки на Mehndi]

16. Дизайн на маратхи мехнди за пълни ръце:

Това е много дебела форма на маратхи мехнди модел. Това е по-скоро като маратхи изкуства, но можете да спортувате това за всяка семейна функция, където носите тежки бижута и искате да изглеждате традиционно в ставане.

17. Редовни дизайни с пълно ръчно управление:

Този пълен дизайн на мехнди ръката е за редовно носене и може да бъде удължен със същия формат до раменете или до толкова, колкото е удобно спортно. Можете да го носите лесно, тъй като това може да се побере дори като случайно ежедневно износване. Можете дори да се съюзите с нормални дрехи за това да се занимавате с колежа.

18. Традиционни дизайни Mehendi за пълни ръце:

Това е много традиционен дизайн на мехнди. Можете да носите този дизайн за всякакви семейни церемонии, които искате.

19. Съвременни дизайни на мехнди за пълни ръце:

Това е модерен модел и можете да го носите, като разширявате едно и също нещо до определена дължина или колкото сте удобни за спорт. Това може да се носи с пола и дънки, както и със Сари, които са шифон или мрежа. Тежките бижута и тежките дрехи могат да бъдат избегнати с този модел и това изглежда доста сложно.

20. Тъмно черни механди дизайни за пълни ръце:

Това се прави с обикновен цвят, който е светло черен или повече към тъмно черно. Можете да направите това с други цветове като червено или зелено. Можете да носите това за функции и за семейни поводи. Ако носите Сари за повод, това ще изглежда добре с нетни Сари.

Надявам се, че сте намерили най-добрия си дизайн с пълна ръка мехнди тук. Моля, оставете вашите коментари по-долу.

Източник на изображението: 7.

Гледай видеото: LG OLED TV нова ера при телевизорите реалистични картини, ярки цветове (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send