Красота и мода

9 Обикновено и лесно Хелоуин дизайн на ноктите 2018

Pin
Send
Share
Send


Красотата на ноктите не е ограничена само до покриването на ноктите с любимия ви цвят. Той е отишъл далеч отвъд това и е приспособил нови стилове и техники, които украсяват ноктите ви и ги украсяват. Бедрото и модните нокти за нокти, които идват в различни модели и стилове, са абсолютно зашеметяващо. Проектите са разнообразни, различни и напълно иновативни. Винаги можете да си изберете нещо от изобилието от дизайни за нокти. Но тъй като Хелоуин се приближава, ние привлекли някои от най-добрите дизайни само за вас, така че този Хелоуин ще бъдете насърчаван да получите нещо подобно за себе си.

Красива Хелоуин Nail Art дизайни със снимки:

1. Тиквен Хелоуин дизайн на ноктите:

Дизайнът на тиквата Хелоуин Хелоуин е просто очарователен. Цветовете са толкова богати и дълбоки. Смеещата тиква изважда темата за Хелоуин и изглежда невероятно на ноктите ви. Този дизайн е толкова уникален, че със сигурност ще добави бляскав блясък към вашата самоличност и ще ви накара да се откроите без значение кой парти за Хелоуин посещавате.

2. Spider Halloween Nail Art:

Паяците са страшни същества и стоят като силни символи на Хелоуин. Те правят страхотен дизайн за Хелоуин и определено можете да ги използвате на ноктите си. Можете също така да добавите изображението на паяжини, за да му придадете по-силен и призрачен вид. Това е най-добрата идея за Хелоуин нокти.

Виж повече: Гелове за нокти

3. Мумия Хелоуин изкуство за нокти:

Египетските мумии са легенда. Те са толкова популярни, че дори на Хелоуин хората ги помнят. Можете да си вземете нещо толкова готино като дизайна на Nummy Halloween Nail и да го изрисувате на всичките си приятели този сезон на Хелоуин.

4. Bugs Nail Art на Bugs:

The Bugs Halloween Nail art дизайн е много сладък и момичешки. Те изглеждат добре и просто перфектно за вашата предстояща парти за Хелоуин. Можете да използвате комбинация от модели и форми, за да направите този дизайн привлекателен.

Виж повече: Идеи за блясък на ноктите

5. Spooky Halloween Nail Art:

Призрачният дизайн на ноктите на Хелоуин със сигурност ще изплаши човека, който седи до вас. Стайлингът изглежда толкова реалистичен; сякаш истинска кръв тече по ноктите ви. Получаването на този дизайн заедно с костюма за Хелоуин със сигурност ще бъде ударен през октомври.

6. Зомби Хелоуин Nail Art:

Зомбитата са характерни за Хелоуин. Виждали сме ги във всички страшни филми, когато бяхме млади и те все още ни дават гъска. За този Хелоуин, наистина можете да експериментирате с дизайна на ноктите за зомби Хелоуин Хелоуин, тъй като това ще ви накара да изглеждате уникални и да създавате атмосфера на страшен и ужасен…

7. Страшни очи Хелоуин изкуство за нокти:

The Scary Eyes Хелоуин дизайн на ноктите е един от най-добрите дизайни на ноктите, които виждате досега. Образът на ярки блестящи очи, които се вглеждат в теб през нощта, създава чувство на зловещо и зло. Получаване на този дизайн за Хелоуин със сигурност ще получите много комплименти.

8. Изкуството за нокти на Хелоуин:

В момента, в който мислим за Хелоуин, първото нещо, което ни идва на ум, са вещици. Вещиците са зли герои, които по природа са свръхестествени и имат огромен потенциал да причинят разрушение. Те бяха и все още са едни от най-популярните дизайни на Хелоуин. Ако можехте да получите нещо подобно за себе си, нямаше да има нищо подобно. Това е един от най-добрите Хелоуин дизайн.

Виж повече: Ноктите с гъба за грим

9. Кат Хелоуин Nail Art:

Черните котки са основните причини за суеверието днес. Хората се страхуват от тях много, а някои дори мислят, че са лоша поличба. Тези качества ги правят идеални за вашето изкуство за нокти Хелоуин, въпреки че могат да използват някои уникални стилове и модели като тези, за да изглеждат стилно и хладно.

Хелоуин дизайна на ноктите са популярни и богати за Хелоуин парти.

Гледай видеото: Morning Routine Life Hacks - 35 Life Hacks and DIY Projects You Need to Try! (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send