Красота и мода

9 популярни шампоани Redken на разположение в Индия за 2018 година

Pin
Send
Share
Send


Интересен старт за безупречно ново начинание, компанията Redken започна със стилиста Jheri Redding и модела Paula Kent, който се ръкува заедно през 1960 г., като по този начин измисли името Red-Ken. Техният подход, за разлика от всички останали, беше малко по-различен. Те вярваха в проучването на научната страна към безупречната коса, която означаваше единствено нова революционна концепция, която трябваше да се роди. Тази компания е патентовала своите революционни стилове за вливане на протеинови обновявания и възстановяване и за нула време, тяхното начинание претърпява страхотен старт. В тази статия ще обсъдим този много революционен стил под формата на шампоани, предлагани ни от компанията Redken.

Най-добри шампоани Redken:

Нека да намерим списъка с 9 най-добри redken шампоани, които се предлагат в Индия.

1. Шампоан за тяло Redken:

Шампоанът за тяло от Redken е върховен шампоан за обезмасляване на косата, която тежи. Шампоанът влива в себе си пшеница и памучни екстракти, а присъствието на непрекъснат обем комплекс и взаимосвързана протеинова мрежа запазва косата ви заплетена и оживена.

2. Redken All Soft Shampoo:

Всеки мек шампоан Redken се стреми да запази косата ви колкото е възможно по-мека и еластична, без да губи хранителния си фактор. Ето защо в този шампоан могат да се намерят кератинови активни вещества, които не само ще добавят еластична текстура към косата, но и ще я засилят от фоликулите, докато обогатеното арганово масло участва в овлажняване и подхранване.

3. Redken екстремни шампоан за укрепване на косата:

Redken винаги се експертизира в революционни научни заболявания, като този се фокусира върху екстремното укрепване на косата. Липидите и церамидът, смесени с техния патентован трикомпонентен протеинов комплекс, добавят тялото към кожичките на косата, докато изглаждат косата ви.

4. Шампоан за разширяване на цветовете Redken:

Химически оцветената коса винаги ще иска допълнителна защита и точно това прави цветовият шампоан на Redken. Не позволявайки на цвета да се разпространи или избухне, шампоанът за удължаване на цвета идва с UV лъчева защита, която удължава живота на Вашата цветно обработена коса.

5. Redken освежаващ шампоан за детоксикация:

Детоксикиращият шампоан използва добротата на океаните, за да ви помогне да освободите токсина и стреса от косата си, докато почиствате главата си от примеси и замърсявания. Благодарение на меката коса, шампоанът използва соев протеин и алое вера заедно с морски водорасли и океански калони, за да подмладяват и обновяват косата ви.

Виж повече: Шампоан за коса Revlon

6. Redken Time Reset шампоан за старееща коса:

Борбата с 5 признака на стареене на косата, предимно, отпуснатост, посивяване и крехкост, шампоанът за нулиране на времето превръща часовника назад за вашата коса, като вмъква патентования комплекс от жизненоважни 5, който не само защитава и подхранва косата, но и съживява изгубената младост.

7. Шампоан с висококачествен блясък Redken Diamond Oil:

Искате диамант като проблясваща коса, която блести и блести, докато се наслаждавате на блясъка му. Шампоанът за блясък с диамантено масло използва пенливият комплекс от масла и свързва протеиновата мрежа, за да укрепи и подхрани косата ви, превръщайки тъпата мъртва коса в жизнена китка.

Виж повече: Organix шампоан за Индия

8. Redken Blonde Idol сулфат без шампоан:

Специално лечение за светло оцветена коса, този шампоан идва без сулфат, който би удължил цвета ви, като добави блясък и обем на тялото ви.

9. Redken Real Control подхранващ шампоан:

Маслото от шеа се влива с гладък контролиращ керамид, който придава жизненост и тяло на косата ви, докато ремонтира и съживява увреждането на косата, като прави косата управляема и хидратирана.

Виж повече: Dove Dry Shampoo

Гледай видеото: 6 горещи модни тенденции при цвета на косата за 2014 (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send