Красота и мода

9 Последни и популярни портфейли за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Предполагам като марка се счита за един от най-добрите за аксесоари и други подаръци елементи. Марката е известна и с портфейлите си за мъже и жени. Тук са изброени най-добрите портфейли, от които можете да избирате. Изберете вашия перфектен портфейл за мъже и жени.

Модни и стилни модели за портфейли за мъже и жени:

Нека трябва да погледнем в най-добрите 9 дизайна на портфейлите.

1. Пълно портмоне за жени:

Доста в розово е този красив портфейл за жени. Портфейлът е с цип по цялата му дължина. В портфейла на Guess има две отделения за банкноти и калъф с цип в центъра. Емблемата на Guess е поставена в центъра на портфейла в триъгълна метална част.

2. Портфейл за мъже с две тонове

Тук е привлекателен портфейл за мъже. Това е двоен портфейл, който има два тона цвят. Черният цвят е контрастиран с красива кафява и логото е прикрепено в триъгълна част. Предлагат се слотове за кредитни карти и отделенията за сметките са две.

3. Блок портфейл за жени:

Контрастът в цветовете работи много добре. Тук е зашеметяващ портфейл Guess за жени в черно и бяло. Блоковите цветове на бяло и черно придават зашеметяващ вид на този портфейл. Портфейлът е скъсан с метален монограм от логото на Guess. В портфейла има две отделения за банкноти и слотове за кредитни карти.

4. Тънкият съединител Guess Wallet за жени:

Сред по-традиционните модели на портфейла е този тънък портфейл на Guess. Приглушеният розов тон на портфейла е най-продаваният цвят. Лъкът на клапата на портфейла е привлекателен. Шевът, който се прави на портфейла, го прави много изтънчен и привлекателен.

Виж повече: Портфейл от изкопаеми кожи

5. Портфейл за жени:

Ето още един чудесен женски портфейл Guess. Портфейлът е с цветен модел, който е релефен върху бежова тъкан. Черният контур на цветята е много зашеметяващ резултат. Вижте тези цветни портфейли Guess и със сигурност ще се влюбите в тях.

6. Портфейл за мъже с кекелирани дупки:

Това е страхотен и изискан портфейл за мъже. Черната кожа е обикновена отпред. Тогава то е чудесно оформено с дупки в дъска. Това му придава наистина мъжествен вид. В портфейла има слотове за кредитни карти и няколко отделения за съхраняване на вещите ви.

Виж повече: Дълги портфейли за мъже

7. Портфейл за жени:

Разгледайте този бял портфейл за жени. Този супер готин портфейл е направен с бели и сиви нюанси, а ивиците са контрастирани. Портфейлът има каишка в края, за да държи портфейла или да го закачи. Зипата около стила на този портфейл ви дава повече място за поставяне на неща.

8. Правоъгълен портфейл за мъже:

Това е великолепен портфейл от Guess за мъже, който е малко по-различен от традиционните портфейли. Портфейлът е с правоъгълна форма и се държи по дължина. Портфейлът е направен от висококачествена кожа и много добре показва изработката.

Виж повече: Малки портфейли за жени

9. Дамски портфейл за жени:

Този зашеметяващ деним портфейл за жените е много шик и модерен. Портфейлът е направен от деним материал и има красив дизайн на бродерия от дясната страна на портфейла. Логото на Guess е прикрепено към предната част. Портфейлът е идеален за млади момичета и прави зашеметяващ ефект.

Предполагам, че портфейлите за мъже и жени са много сложни и висококачествени. Портфейлите са добре подредени с гнезда за кредитни карти и отделения за банкноти. Дамските портфейли идват в красив цвят като светло розово и бяло. Мъжки портфейли са традиционно черни и кафяви.

Гледай видеото: Vip Brother 2017: Живота ми е индийски сериал (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send