Красота и мода

9 Забавни Geek тениски с математика и науката дизайни

Pin
Send
Share
Send


Ежедневното облекло е доста популярно с прости дизайни за постигане на максимален комфорт. Въпреки това, дори най-простият случайни риза дава модерен вид, и това е причината, поради която тя е широко носен от мъже и жени. Сред ежедневните облекла, манекенките са много търсени за привличане на стилен вид.

Най-добрите Geek Tee ризи за мъже и жени:

Тук са някои маниаци т ризи Индия проекти, които биха могли да направят място в списъка си събиране.

1. Еволюционен дизайн на тениската:

Обикновен чернокожият дизайн на маниак се дава на прост жълт печат. Дизайнът показва развитието, което е станало от маймуни до хора и от хора до роботи. Ако търсите исторически модел за вашата тениска или нещо уникално, опитайте този дизайн.

2. Фънки тениска Geek Design:

Забавните майки с някакви комични думи и специален дизайн в центъра изглеждат доста артистични. Ризата съдържа и думи, които изискват от зрителите да вярват, че ползвателят е маниак. По-малко смешно, но привлича вниманието със сигурност.

3. Тениски с химия:

Химия ли е любимата ви тема! Наука geek t ризи пасват напълно. С черен фон тениската съдържа химически елементи с научни наименования. Ще получите добри коментари за този избор на дизайн; опитайте този модел на вашия черен цвят избор в манекенки модели.

4. Тениска с голф играч от Geek:

Тази майка с клонки е украсила телата на различни любители на голфа. Тениската в зелено се оформя като жълт трофей с думи, които показват, че ползвателят е играч на голф. Ако сте редовен играч в голфа и търсите някакви комфортни тениски, тогава вземете тази подходяща тениска за голф играч.

5. Двоичен код Geek T-Shirt:

Дали бинарните кодове нарушават ума ви! Този майка Geek дизайн определено ще ви подхожда. Черна тениска със светлозелени думи и двоични кодове изразява правилно вашите запитвания.

6. Тениска Bullet Geek:

Най-добрият дизайн на майки-майки е този, който изразява забавната страна на потребителя, с трагични идеи. На тениската се дава дизайн на куршум отпред, който също прилича на опасната страна.

Виж повече: Дълготрайни ризи за мъже и жени

7. Зайче Тениска Geek Дизайн:

Искате да дадете на вашата проста тениска интелигентна визия! Заек с отпечатък върху обикновени тениски за маниаци е това, което трябва да носите. Жълтата тениска с черни отпечатъци е подходяща за всеки случайни случаи.

8. Риболовни тениски:

Готини тениски, които изразяват различно значение на думата пай, получават червен фон, който го прави по-зашеметяващ. Тениската съдържа всички аспекти, които са цифрови, математически и парче. По ваш избор, да си любима математика или пайк маниак тениска.

Виж повече: Дизайнерски тениски за 2018 година

9. Attitude Geek тениска:

А майка Geek дизайн, който изразява отношението на носителя е проектиран с перфектни думи. Обикновената тениска получава мъгливи думи, че човекът, който днес се нарича маниак, ще бъде шефът утре. Подобен дизайн показва вашето отношение и това, което искате да кажете на приятелите си, лесно се подценява с такива цитати.

Майките на маниаци са изработени предимно от памучен или памучен копринен дизайн, който най-често има обикновен фон. Те се предлагат в разнообразие от цветове и също така имат различни отпечатъци, формулировки, картини и много други. Вие ще намерите тези тениски в комбо пакети също, опитайте някои персонализирани маймуна тениска за предстоящото събитие колеж.

Виж повече: Мъжки ризи без ръкави

Pin
Send
Share
Send