Прически

9 Последни прически за къса коса с назъбвания

Pin
Send
Share
Send


В света на косъма ние наричаме бретон на предните брави, които могат да бъдат нищо от дълъг до къс, дебел до тънък в зависимост от структурата на лицето и по-важното от вашето желание. Банг прическа е тук през сезона и в действителност е един от най-често срещаните и най-безопасните прически момичетата обикновено избират. Това е почти една основна прическа, която се нанася в съвременните прически. Сега различни хора идват с различни форми на лицето и видове и затова ето, че различните хора трябва да изберат различни прически.

Къса коса с ремъци 2017:

В тази статия ще ви дадем подробна информация за всички времена, през които късите бретончета разтърсваха лятото.

Вълнообразна къса коса с бръчки:

Това е добър вариант за прическа на страничен взрив. Това е не само за вас като тийнейджър, но също така и страхотен поглед към по-възрастните жени, които избират да го поддържат къси и годни. За да получите този вид, изберете мека плажна вълна, но само на горните слоеве. Останалата част от косата е права, като дава спокойствие на шикозната странична брава.

The Fun Bangs:

Това се нарича забавната бретон поради своята игривост в характера и структурата на прическата. Останалата част от косата без дрънчета се дразни в объркана глава, докато бретонът е изрязан от френски стил в предната част, която завършва малко над очите ви, покривайки вежди.

Интензивният взрив:

Интензивната прическа на взрив е донякъде подобна на споменатия по-горе вид, но разликата е в сериозността, поради която името интензивно е свързано с тази прическа. За разлика от ранните, предните бретон този път са много по-дълбоки и добре поддържани. Дебелината представлява промяна в изгледа.

Дълга коса със заключване:

Сега тези предни ключалки са много по-тъпи и меки в природата с ярък кестеняв оттенък. Разбира се, цветът на ключалката не е задължителен, но ако искате добра прическа за лятото, без да ви тревожи бретон, тази прическа може да е за вас.

Виж повече: Боб се откъсна от ударите

Пълно заключване:

Да бъде майка на две деца или любяща съпруга, работеща дама или зает домашен производител, този пълен фронтален дълъг поглед на ключалката може да бъде вашият спасител това лято. Тази коса няма определени ключалки, различни от предната брава, която завършва малко около вашата челюстна линия. По време на тежките лета можете да ги подпишете или да ги запазите свободни и светли.

Странично заключване със странично завиване:

Това е много младежки подход за рязане на ключалките по правилния начин. Ако имате овално или сърцеобразно оформено лице с диамант, опитайте се за лесната права бретон. За това, докато нарязвате ключалките си, вземете решение за екстремно разделяне на едната страна и след това небрежно преместете бретон от едната страна.

Виж повече: Сватбена прическа с удари

Прическа за прикачането:

Сега идва времето за училище или офис дама, когато прекалено горещото лято те притеснява. Избягвайте изпотяване и задъхване през това лято, просто като подпирате ключалките си и ги прикрепите към задната част на главата. Уверете се обаче, че сте подпухнали косата си малко, за да добавите обем на щифта.

Косата:

Това е същото като pin up, но този път с малко повече вариация. Вместо просто да се движите с потока и да го прикрепяте, оплетете разстоянието на бравите си и след това може да го сложите в вратовръзка.

Виж повече: Прически отпред

Асиметрична къса коса с дълги издатини:

За дясната страна на взрива, можете да отидете за асиметричен поглед, където останалата част от косата е по-къса и подравнена, различна от предната част на ключалката.

Гледай видеото: Дългоочакваното Q&A!!!Искате ли влогове (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send