Красота и мода

9 Най-декоративен дизайн на Rangoli за тази Нова година 2019

Pin
Send
Share
Send


Това е времето на годината отново. 2018 скоро ще приключи реалността и е крайно време да сте добре оборудвани с голям брой ранголи, които може да са подходящи за следващата година. Не можете просто да повтаряте едни и същи неща, затова трябва да премахнете нещо ново, което е забързана работа. За ваша помощ сме подредили списък с 9-те най-добри дизайна на ранголи за новата година, които ще бъдат най-добри за този 2019 година

Невероятна Нова Година Rangoli Designs 2019:

1. Традиционен дизайн на пауна:

На първо място, имаме този страхотен традиционен дизайн на пауна, който ще изглежда невероятно на мрамор или мозайка. Тук целият дизайн първо се рисува с бял материал, който подчертава дизайна. След това се използват сини, жълти и черни оризови цветове за украсяване на дизайна. Освен това белият цвят отново се използва за детайлизиране на врата на пауна.

2. Пауни с удоволствие Новата година Ранголи Дизайн:

Това е още един невероятен дизайн на пауна, който е още по-красив с цветя. Тук един паун се извършва първо с помощта на земята ориз и след това друг се прави пред предната. Това е абсолютно прекрасен раголи, който ще бъде най-доброто от новите години.

3. Седемте кръга Ранголи за Нова Година 2019:

Този дизайн на ранголи спортува със седем кръгови дизайна, които са заобиколени от цветя. На първо място, в центъра се изчертава кръг с помощта на смлян прах и след това се заобикаля кръгът на шест подобни кръга. Това е един от най-добрите дизайни на ранголи.

4. Флоралната Нова Година Rangoli дизайни за 2019:

Тази красива растителна растителност ще бъде перфектна за церемониите на началото на следващата година. Тук, цветя, направени с помощта на земята прах, който е съставен на тъмно кафяв фон. Този конкретен кафяв фон прави дизайна на ранголите по-привлекателен.

5. Дизайн на патица Ранголи за Нова Година 2019:

Този дизайн на ранголи показва лицето на патица отпред. Скъсани цветя се използват за украса на този ранголи дизайн. Той работи чудесно за външен дизайн на ранголи и ще бъде идеален за тази следваща нова година.

Виж повече: Обикновено дизайни Ранголи с точки

6. Простите дизайни на Ранголи за Нова Година 2019:

Сред многото дизайни на ранголи за новата година това е най-простото. Ранголито е с четиристранен дизайн, където краят на дизайна е украсен с кръгови рисунки. Всеки може лесно да се влюби в този красив дизайн. Това ще бъде чудесен избор за декориране на подовете ви с този страхотен дизайн на ранголи през новата година.

7. Традиционният дизайн на Новата година в Ранголи:

Винаги е по-добре да отидете по традиционния начин. Дизайнът на ранголи показва полукръгъл модел, който е подробно описан с прави бели лъжи и други малки дизайни, които правят ранголито примамливо.

Виж повече: Индийски Ранголи Чл

8. Цветен ранголи за Нова Година 2019 # 2:

Това е още един цветен ранголи дизайн. В този мотив централният цветен модел е заобиколен от много малки цветя, направени със смлян ориз. Този сложен цветен дизайн на ранголи ще бъде идеален за следващите събития от новата година.

9. Цветната Нова година Ранголи 2019:

Този нов дизайн на ранголи показва кръгла форма, изпълнена с контрастиращи цветове, което е основната причина за привлекателността на този дизайн.

Виж повече: Как да направим Rangoli Designs

Гледай видеото: Реализация на двустаен апартамент в София (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send