Красота и мода

10-те най-добри списък със свободни пасти за SLS в Индия, които трябва да знаете

Pin
Send
Share
Send


Използването на паста за зъби е задължително условие за защита на зъбите и поддържане на устната хигиена, но използването на паста за зъби, която може да причини някакво или друго въздействие върху нашето здраве, трябва да се избягва стриктно. Един такъв компонент, който се счита за безопасен от мнозина, се счита за опасен от останалата част от натриевия лаурилсулфат. Ето 10 sls безплатни марки паста за зъби, които са лесно достъпни на индийския пазар.

Най-добрите безплатни пасти за зъби SLS, достъпни в Индия:

Нека да намерим списъка с 10-те безплатни пасти за зъби SLS с изображения.

1. Паста за зъби Bentodent:

Не толкова обикновена индийска паста за зъби, пастата за зъби Bentodent е ефективна в работата си. Пастата за зъби е свободна от SLS и предпазва зъбите от често срещани проблеми с устната кухина като гниене, кухина, лош дъх и т.н. Продуктът също така не съдържа никакви изкуствени подсладители, което го прави много подходящ продукт.

  • Плюсове минуси: Не съдържа SLS или никакви изкуствени подсладители.

2. Паста за зъби Himalaya Herbals:

Пастата за зъби от много често срещана марка, Himalaya Herbals пълна грижа за зъби пастата спазва името си. Пастата за зъби се бори срещу кухина, дава нов дъх и също така помага за защита на емайла на зъбите, всичко в едно. Въпреки, че това не е всичко, пастата за зъби е напълно естествена, което означава, че няма SLS или други вредни компоненти.

  • Плюсове минуси: Осигурява пълна грижа за устната кухина в един продукт и е напълно естествена.

3. Паста за зъби Colgate Active:

В стари времена, когато нямаше налична паста за зъби, хората в Индия използвали сол на зъбите си, за да се предпазят от гниене на зъбите. В последно време няколко марки излязоха с паста за зъби с активна сол, Colgate активна сол за зъби е една такава паста за зъби, която също е SLS безплатно.

  • Плюсове минуси: Съдържа сол, която помага за по-добра защита на зъбите и е свободна от SLS.

4. Паста за зъби с активен въглен за здравето:

Друга популярна субстанция, използвана често на зъбите, беше въглен, за да се подобрят нещата, сега имаме паста за зъби с въглен. Здравословната вита активна активна въглен помага за подобряване на зъбите ви и тъй като е свободна от SLS, защитата, която осигурява, следва ръка за ръка с безопасността.

  • Плюсове минуси: Съдържа вещество за изсветляване на зъби, като например въглен, който работи ефективно.

Виж повече: Най-добра естествена паста за зъби

5. SLS и Saccharine на пасти за зъбни пасти:

Cowpathy паста за зъби SLS и пасти за зъби без захар са паста за зъби, която осигурява цялостна защита не само на здравето на устната кухина, но и на здравето на тялото ви. Докато SLS е добре познато име, когато става дума за неправилно ефективно здраве в дългосрочен план, сахаринът е подсладител, който също не е вреден за здравето.

  • Плюсове минуси: Не е само SLS свободен, но също така и без захар, което го прави много подходяща паста за зъби.

6. Здравословна паста за зъби на Jason Natural Cosmetics:

Известна чужда марка, естествената паста за зъби на Jason's Natural Cosmetics Healthy Mouth е естествена. Това означава, че продуктът не съдържа никакви химикали, като SLS, Saccharine или fluoride. Пастата за зъби е толкова ефективна по отношение на зъбите, колкото и всяка друга паста за зъби, но е по-нежна, правейки я благоприятен продукт.

  • Плюсове минуси: Няма съществени последици от този продукт освен цената, която може да бъде малко по-висока в сравнение с местната индийска паста за зъби.

Виж повече: Най-добра паста за зъби

7. Паста за зъби на Dabur Meswak:

Напълно естествена паста за зъби, паста за зъби Dabur Meswak се използва и обича от много хора в страната. Продуктът от известна марка за производство на натурални продукти се придържа към очакванията на хората и предлага продукти, които нямат големи странични ефекти върху тялото.

  • Плюсове минуси: Напълно естествен продукт на добре позната марка, която също е ефективна.

8. Паста за зъби от евкалипт:

Евалиптен паст за зъби Deep Action е паста за зъби без SLS, която също съдържа естествени съставки. Евкалиптът в пастата за зъби е бил използван от хора от стари времена, за да се облекчи от всякакъв вид зъбобол, причинени от кухина и убива микроби.

  • Плюсове минуси: Съдържа евкалипт, който е много ефективен при убиване на микроби и облекчаване от зъбобол.

9. Паста за зъби от зелен чай PS:

Splat е добре известен със своите детски пасти за зъби без натриев лаурил сулфат, но това, което много хора не знаят, е, че компанията произвежда и някои наистина ефективни продукти за грижа за устата за възрастни, като паста за зъби Splat PS Green, която съдържа зелен чай и не съдържа SLS или други вредни химикали. ,

  • Плюсове минуси: Съдържа зелен чай, който е много полезна съставка за поддържане на оралното здраве.

10. Лост Ayush Anti Cavity масло карамфил за зъби:

Продукт на марката Hindustan Unilever, пастата за зъби Lever Ayush Anti Cavity Clove Oil е една от многото натурални продукти под марката Lever Ayush. Макар и сравнително нови на пазара, продуктите са спечелили репутация на естествени и ефективни.

  • Плюсове минуси: Съдържа масло от карамфил, което помага за справяне с кухина и всякакъв вид зъбобол след това.

Всяка паста за зъби, която има по-малко химикали и по-естествени съставки, е много по-добра за вашето устно здраве, отколкото всяка друга химична паста за зъби. Придържайте се към продукт, който няма да причини никаква вреда, ако бъде погълнат случайно или паста за зъби, която няма една голяма полза, но няколко други незначителни странични ефекти. Изберете мъдро, защото вашето здраве определя как прекарвате голяма част от живота си.

Виж повече: Най-добри хомеопатични пасти за зъби

Често задавани въпроси и отговори:

1. Къде мога да намеря безплатни пасти за зъби SLS?

Много свободни от SLS видове паста за зъби могат лесно да бъдат намерени в местния магазин, докато други марки могат да бъдат намерени онлайн или във водещи магазини за аптеки.

2. Всяка свободна паста за зъби SLS е напълно свободна от химикали?

Не, не всяка свободна паста за зъби SLS е естествена / органична, но в повечето случаи те не съдържат други вредни химикали.

3. Кои са някои от естествените пасти за зъби?

Има няколко естествени SLS безплатен вид на марка за зъбни пасти на пазарите като Meswak, Lever Ayush Anti Cavity масло за зъби, паста за зъби Himalaya Herbals и т.н.

Гледай видеото: 10 от най-добрите родни тв сериали (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send