Красота и мода

8 Известни места за меден месец в Кашмир със снимки

Pin
Send
Share
Send


Кашмир е рай в Индия. Тя е невероятно красива и е отвъд човешките думи на изразяване. Той е благословен с естествена красота, снежни планини, водопади, езера и други интересни места, които биха показали наследството и културата на страната. Това е идеалното място за меден месец, защото е студено през цялото време и обикновено се съчетава с уюта на студа, дори и да не се женят през зимата. Тук по-долу е даден списък на известните места за меден месец в Кашмир със снимки.

Места за младоженци в Кашмир:

Шринагар:

Шринагар е столицата на Джаму и Кашмир. Има множество езера, реки и планини, покрити със сняг. Езерото Дал е едно от много известните и търсени места за младоженци; те дори могат да останат на плавателни съдове там. Езерото Дал е замразено през зимата, така че април-октомври е благоприятно за посещение. Шалимар Бауг е красив паметник с дизайн, архитектура и скулптури. Хари Парбат, джамията Хазратбал е още две места за посещение. Най-романтичното време за посещение ще бъде по време на сняг.

Ладакх:

Ладак се намира в планинската верига Кунлун на север и в Хималаите на юг. Това е място с много по-малко население и затова е подходящо за двойки, които обичат да прекарват времето си сами. Има много манастири, които да бъдат посетени като Хемис, Икеке. Езерата в Ладак са някои места, които биха заинтересували новите жени.

Виж повече: Раджастан меден месец дестинации

Nubra Valley:

Долината Нубра е известна като изключително студена пустиня, остава отрязана от останалия свят за още 8 месеца. Двойките, които действително биха искали да излязат от зоната на комфорта и да бъдат малко спортни, могат да посетят това място. За да стигнат до долината, те трябва да пресекат Khardunga La t и да се срещнат с река Shyok. Пътуването може да има много препятствия, но краят е толкова красив, че хората обичат да рискуват.

Гулмарг:

Gulmarg се намира е един от най-живописните райони в Кашмир. През лятото е пълно с буйни зелени площи навсякъде и на контраст зимата е просто покрита със сняг. През 1927 г. скиорската и сноуборд зона в Gulmarh са били открити от британски жители и те са просто привлечени към красивата местност. Двойките, които искат добро време в курортите, могат да дойдат на това място по всяко време на годината.

Виж повече: Меден месец места в Химачал Прадеш

Pahalgam:

Пахалгам е най-плодородният район и е богат на растителност, а иглолистните дървета са в изобилие. Двойките се очароват от красотата на ливадите, естествените пейзажи. Да останеш далеч от оживения град, им дава мир. Това е място за приключенски спортове като конна езда, рафтинг, кану и др.

Sonmarg:

Sonmarg е известен като "Ливада на златото", тя се намира в близост до Zoji La Pass. Той е пълен с красиви цветя и е известен с пешеходни маршрути. Местата, където двойките биха искали да отидат, са езерото Vishanar, езерата Gangabal и потока Nilagard, който се среща с река Sind, също е голяма атракция. Горната част на ливадите дава великолепна гледка и двойките биха искали да почиват там.

Виж повече: Места за меден месец в Делхи

Anantnag:

Anantnag означава безкрайни извори, поради редица извори и езера. Областта разполага с редица курорти. През лятото двойките са по-склонни да идват тук заради приятния климат. Martland Sun Temple е едно от известните туристически забележителности в Anantnag, където се намират седем комплекса от храмове. Има и други области, които правителството развива, за туристите.

Bandipur:

Bandipur се намира в северните брегове на езерото Wular, което е най-голямото сладководно езеро в Азия. това е добро място за двойки да отидат на планинско катерене, да завършат, да проследят и т.н.

Харесвате ли тези невероятни места за меден месец в Кашмир! Оставете вашите отзиви.

Гледай видеото: Suspense: Tree of Life The Will to Power Overture in Two Keys (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send