Красота и мода

15-те най-добри и уникални часовници за стена с изображения

Pin
Send
Share
Send


Домашният часовник е важна част от дома ви. Украсете го с някои от най-добрите стилове. Има много домашни стенни часовници с различни обхвати. Можете да изберете според бюджета си. Най-популярните дизайни са винтидж тип и те са малко скъпи. Можете да изберете този, който ви харесва и да направите дома си красив.

Най-добрите часовници за стена с изображения:

Нека намерим тук споменатите 15 уникални домашни стенни часовници със снимки.

1. Красив часовник за стена:

Готови ли сте да опитате нещо ново в дома си? Опитайте този красиво декориран часовник за декорация на дома с кристален дизайн. Циферблатът на часовника е малък, но външният дизайн изглежда голям и скъп. В средата има сребрист кръг, където можете да видите иглите и външната черна рамка.

2. Аналогов циферблат за стенен часовник:

За феновете на Vintage дизайн тези стенни часовници за домашен декор са идеалният часовник за декорация в дома. Това е стилен часовник с аналогов циферблат с римски цифри и може да създаде добър контраст с рустикален часовник на слонова кост. Този часовник е проектиран с черна рамка с реколта докосване.

3. Домашен часовник за йога дизайн:

Опитайте този дизайн на стенен часовник в йога темата. Можете да опитате това, за да украсите стаята си. В този часовник можете да видите различни пози на йога като циферблати. Опитайте този гимнастически съвременен часовник в стаята си и той винаги ще ви напомня за фитнес.

4. Little Bird Home Clock:

Това е декор за декорация на стена с часовник. Красивият малък часовник за птици е античен стилов часовник с пасторален стил. Това е комплект от няколко части и можете лесно да се присъедините към всички части. Часовникът е направен от пластмасов материал с цифри върху него. Опитайте това в залата, стълбищата и т.н.

5. Часовник за декорация "Междузвездни войни":

Това са красивите стенни часовници за вашия дом. Изработен е от твърда дървесина и алуминиев материал. Можете да го използвате, за да украсите дома или офиса си и да му придадете съвременен вид. Естественият цвят на дървото се смесва с цвета на стената и съвпада с всяка стена.

6. Традиционни домашни часовници:

Това е стилен традиционен тип часовник, който можете да изберете за вашия дом. Този часовник има пластмасова рамка и е лек тип. Вътре в часовника има римски цифри и минута. Но рамката изглежда като дървена и ще подобри красотата на стените ви.

7. Часовник за декорация на горещо кафе:

Търсите ли подходящ дизайн за кухненски часовник? Това е, което търсите. Стенният часовник с горещо кафе е направен от пластмасов материал и с малък циферблат. Часовникът е с малки цифри. Можете да получите по-добър кухненски вид с този елегантно проектиран часовник.

8. Кралски архитектурен часовник:

Когато искате да опитате нещо специално за вашия дом или офис, опитайте този традиционен архитектурен дизайн. Изработен е от декориран дървен материал. Декорациите в часовника са много красиви, с циферблат с цифри. Направете това като стенен часовник и получавайте похвали от всички. Ръчно изработената външна рамка също е много елегантна.

9. Уникален часовник за стена:

Когато искате да украсите стената си с невероятен часовник, това е най-добрият избор. Това е съвременен стенен часовник със съвременен вид. Циферблатите са отворени и съдържат само цифрите. Вътрешният дизайн показва машината с циферблати. Проверете това и го вземете, ако желаете. Това ще ви върне към старите времена.

10. Модерни стенни часовници:

Това е декоративна конструкция за стенен часовник за вас. Това е дървен часовник с римски цифри и красиви черни циферблати. Фонът на часовника е бял и изтъркан с дървени зърна. Можете да го използвате във всяка стая, за да получите този стар изтъркан и елегантен вид. Дайте най-добрия вид на вашия дом и украсете вашия вкус.

11. Часовник за топене на стена:

Вземете този огромен топилен часовник на стената, за да придадете по-добър външен вид на вашия дом. Цветен часовник с много цветове и цифри са написани с думи. Индикаторът за времето е много красив с дървена рамка. Можете да украсите дома си с този великолепен часовник. Това ще даде античен вид на стените ви.

12. Цветен дизайн на стенен часовник:

Това е красив стенен часовник с цветен дизайн. Можете да използвате този часовник за домашен декор, за да посрещнете гостите си. Дръжте го в стаята за гости и всеки ще ви хареса. Има черен кръгъл циферблат с точки и дизайнът на цветята е направен с бели кристали. Това ще направи вашия дом блестящ.

13. Луксозен диамантен паун:

Вземете този античен часовник с паун, за да направите стаята си привлекателна. Това е украсено с диаманти и кристали с различни цветове, което прави часовника колоритен. Тялото му е изработено от акрилен кристал и метал, а външната част е златиста, а вътрешният циферблат е бял. Има цифри на циферблата и иглата е златист цвят.

14. Стъклен часовник:

Когато искате да проектирате всекидневна с часовник за домашен декор, можете да отидете за този тип. Това е великолепен часовник с очила и изглежда като слънце. Външната част е със стъкло в очите. Той има черни игли, които съвпадат с този стъклен фон и му придават добра привлекателност. Можете да видите красотата на нея през нощта.

15. Часовник за творчески стени:

Трябва да опитате нещо креативно за себе си? Това е творчески часовник, който изглежда прост и великолепен. Но дизайнът фон е пъстър. Иглата е бяла на цветен фон. Външната рамка е изработена от пластмасов материал. Украсете дневната или спалнята си с този часовник и направете тази стена отлична.

Всички по-горе проекти са някои видове сортове, които можете да намерите в този раздел. Тук са включени някои разновидности, с които можете да проектирате стената си. Повечето часовници са от домашна декорация. Но популярните дизайни са антични.

Гледай видеото: The Choice is Ours 2016 Official Full Version (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send