Красота и мода

Адриана Лима Съвети за красота и тайни

Pin
Send
Share
Send


Една от най-известните тайнствени супермодели на Виктория, Адриана Лима е известна с очарователния си страхотен външен вид и също като всяко друго момиче има някои трикове в ръкавите си. Безупречното лице, добре изваяните структури, тялото, което ще умре за всички, иска всички да бъдем нея, но това до земната красота има някои тайни, които да споделим.

Разкрива се тишината на някои от нейните тайни:

Гледайте храната си:

Макар и добре познат модел на бельо, който надживя красотите като Жизел Бундхен и Миранда Кер, мис Лима прекарва справедливата си част от гала време, празнувайки Коледа със семейството си. Според нея има моменти или моменти, когато езикът не желае да си сътрудничи с мозъка. Така че, когато иска да отиде със сърцето, Лима казва, че трябва да си тръгне. - Но ако си загрижен, пази частите си. Можеш да ядеш всичко, но само малка сума, ”цитира тя. За нея може да се консумира съвършено количество от всичко, но само след като се ограничи.

Виж повече: Кристен Стюарт Съвети за красота

Високият път за засенчване на теглото:

За Адриана, която просто седи наоколо, капките за отслабване са големи, не. тя е нещо повече от красиво лице. Тя обича да се примирява с този изключително интензивен режим на тренировка. Тя обича потта, която й харесва, когато му е трудно да свие мускулите си и да познае коя е любимата й тренировка? Скачащи въжета. Лима каза, че скачащите въжета за един час могат да ви накарат да загубите до 1000 калории.

Трико:

Така Лима харесва очите й, а не тежките и тъмни мигли, затова гримът й за очите е да не прави нищо за спиралата, която вече е на миглите. Тя казва, че нанасянето и повторното нанасяне на спиралата, образувайки второто палто отгоре на предишната, е трикът за нейните обемни мигли за очи. Номерът е никога да не свалиш спиралата.

Виж повече: Съвети за красота на Риана

Au-Natural почистване на лицето:

На турне в Дубай тя разкрива някои от тайните си на феновете си, като една от тях е кокосовата вода за кожата си. За този допълнителен блясък и златен блясък, който носи под финия грим, кокосовата вода е чиста, тайна. Само топка от памук, потопена в кокосова вода и намазана по цялото лице, е всичко, което е необходимо.

Лечението под очите:

Друг от кокосовите DIY включва охладена купа от кокосова вода, където памучните топки са напоени и след това внимателно поставени върху нейните очи. Това се грижи за всичките й чанти.

Виж повече: Съвети за стил на Ема Уотсън

Двойна роля:

Друг таен връх от устните на Лима разкрива дуото на устните и бузите. Обезсърчаваща мрачна устна никога не се справя добре с розовите бузи и се допълва взаимно, същият цвят и тон се използват от Лима и по устните, и по бузите за по-естествен въздух.

Грижа за косата:

Когато се стигне до нишките, Адриана винаги се придържа към органични материали. Авокадото за косата й е най-добрият възможен продукт за нея, тъй като придават на косата си голям обем и блясък заедно с блестящата влага.

Разширяване на маната:

За да растат тези дълги буйни брави, помолете Лима за някакъв съвет и тя със сигурност ще препоръча малко масло от ленено семе, което помага на косата да расте по чудо заедно с добавеното благодат и блясък. Ако органичният продукт е прекалено много за твърде малкото време, попитайте Вашия лекар за предписано хапче за ленено семе.

Нейният мирис:

Мис Лима има два аромата, подбрани за ежедневната й работа. През деня тя носи любимия си парфюм Bombshell Diamonds, който е цветен плодов аромат, който я забавлява и се люлее, докато тайната на Виктория за моменти от слънцето. По-късният е много страстен аромат, формулиран специално за вечерната среща. Сега всички знаем как да помирисваме като Адриана Лима.

Гледай видеото: ЧТО ПРОИЗОШЛО НА ПОКАЗЕ VICTORIAS SECRET. ДЖИДЖИ ХАДИД, КЕНДАЛЛ ДЖЕННЕР, АДРИАНА ЛИМА (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send