Красота и мода

10 модни обувки за мъже и жени

Pin
Send
Share
Send


Лодки обувки се наричат ​​също като палубата обувки произхождат от Кънектикът, известно, че са направени от кожа, а също и от платно материал с каучук на базата на подметка, която се носи от хора, които са ангажирани с гребане като основен източник на доходи. За да получите кратка представа за видовете и дизайна на палубните обувки, които хората може би са забелязали да носят някой друг, но сега е точното име при пазаруване или онлайн поръчка.

Стилни и последни обувки за лодки:

1. Обувки за кръстосани дантели за мъже:

Този тип лодка обувка е най-важният дизайн, създаден, който имаше дантела да се обвърже в криза-мода с две капси. Страната на предната челна част на задната част и противоположната част на обувката също има отвори с дебела кръгла дантела, минаваща през нея с EVA Sole, което прави обувката лека.

2. Moccasin 3-Eye Catskill Deck мъжки обувки:

Обувката за лодка е известна с дизайна на горната част на мокасината, която има ръчно изработен дизайн, който прикрепя горната четвърт и капачката. Този дизайн има три отвора с дантела, който има еластично свойство, проектирано като приплъзване на обувката.

3. Перфорирана обувка за жени:

Тази перфорирана обувка, изработена от кожа, помага при добра циркулация на въздуха без дизайн на петата. Тази обувка е с 360-градусова система за шнур, която може да бъде завързана около отвора, което го прави също така и на разстояние от обувката.

4. Платно лодки за жени:

Следващите обувки с лодка от естествена кожа са обувките на платното. Това притежава лесна поддръжка и може да бъде по-колоритен от кожата. Материалът на платното се зашива на горната част на обувката и също се вижда от страната на уравнението.

Виж повече: Обувки за мъже за мъже

5. Мъжки обувни обувки с 1 око:

Обувката с лодка за едно око е много по-лесна за носене от друга, така че поставете системата. Този тип обувки е с еластична характеристика, която прави тези обувки като приплъзване на обувката. С кожа, тъпа завършена обувка за външен вид се използва като полуформална обувка и многоцветна кожа или платнена обувка се използва като ежедневна обувка.

6. Camo Boot Shoe For Men:

Този дизайн е много известен сред младежите, благодарение на хладния си изглед. Това е направено от платно или синтетичен материал с camo печат. Дантелата има контрастен цвят на горната част с гумена подметка.

7. Барел риба лодка обувки за жени: t

Обувките на жените с барелни риби изваждат добра форма на обувката. По този начин е много удобно да се носят по време на всякакви спешни поръчки. Обувката се извива от центъра до върха на пръстите като жените.

Виж повече:Обувки с голям размер

8. Обувки за жени:

Обувките за закрепване на петата за обувки или лазурните обувки са с клинообразна пета, изработена от бяла гумена подметка с EVA като среден подметка, която помага за дишането. Горната част на обувката може да бъде направена от чиста кожа или кожени и платни комбинации с автентичен вид.

9. Обувки за чорапи за мъже Quoddy Crepe за мъже:

Quoddy креп е лимитирана серия обувки, благодарение на ръчно изработените горна част и табуретката на Quoddys, която отнема часове заедно, за да завърши този дизайн на обувката. Подметката е изработена от чисто с гума, което прави обувката дълготрайна.

Виж повече: Дамски летни обувки

10. Huarache тъкани лодка обувки за жени: t

Този тип дизайн е автентичен модел, който се вижда само в Boat shoes. Материалът е ръчно изработен, което дава хуарачен дизайн. Стъпалото е облицовано с агнешка кожа, което придава комфортно усещане при носене с бръснач, който също се нарича Wave-sipping Design.

Ботушките обувки са станали много популярни сред мъжете и жените, благодарение на свойството си за отблъскване на водата и противоплъзгащите свойства. За дамите, които искат да изпробват нова полуформална обувка, различна от обикновените мокасини, тогава обувката на лодката ще се побере в това уравнение. За мъжете си струва да има комплект от лимитирана серия Quoddys Crepe соло палуба Shoe !!

Гледай видеото: Emanuil Boutique: Луксозни рокли+Обувки за Мъже и жени (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send