Красота и мода

8-те най-добри места за меден месец в Индия през зимата

Pin
Send
Share
Send


Зимата е брак сезон, повечето от хората се женят през ноември и декември и обикновено меден месец са непосредствено след брака. "При докосване на любовта всеки става поет." - Така че е много важно двойките да извадят в тях своята поетична страна, която няма да се случи, ако местоназначението, към което отиват, не е приятно. Невероятната Индия има много красиви места за посещение, но за меден месец през зимата двойките трябва да планират разумно.

Местни места в Индия през зимата:

Андаман и Никобар:

Ходенето по плажовете, кристално чистата вода, пребиваването в курорта в Андаманските и Никобарските острови са нещо, което двойките биха поискали за медения си месец. Те могат да ходят на походи, гмуркане с шнорхел, дълбоководен риболов и много други. Двойките могат дори да поискат палатки и лагер на плажа. Зимите са най-приятните времена, когато температурата не надхвърля 30 градуса.

Ooty:

Ути е една от популярните дестинации за меден месец в Южна Индия. Ботаническите градини в Ooty имат хиляди сортове растителни и невидими цветя. Езерото Ooty е идеално за пикник, но за любителите има романтични разходки с лодка. Къмпинг край водопадите на река Пикара може да бъде добър изглед за двойките. За романтични разходки, двойките трябва да посетят тревните площи в Нилгирис и малките хълмове, покрити с гори, наречени Уенлок Даунс.

Виж повече: Най-добро място за меден месец в Индия през декември

Nainital:

Найнитал е подножието на гама Кумаон. Езерото Naini осигурява отлични водни спортове, като каране на кану, яхтинг, гмуркане с шнорхел и романтична разходка с лодка. Двойките могат да станат свидетели на снежните планини от връх Наина, края на земята или мястото на Дороти. Кабинковите лифтове са също един транспорт, който дава красива гледка към двойките.

Дарджилинг:

Дарджилинг е една много красива станция на хълма, разположена в североизточната част на Индия. В Kanchenjunga може да бъде свидетел от Darjeeling, той е известен със своите чай имоти и повечето от тях са били започнали по време на британското управление. Преминавайки през мястото с влакчетата за играчки, преходите, посещавайки Национален парк Синхалиа, са няколко неща, които двойките могат да прекарат в правене на време в студено време.

Kovalam:

Ковалам е известен като „Южен рай“. Идеалният климат в Керала привлича новобрачни двойки от цяла Индия, както и от чужбина. Тук има три плажа, а най-големият е плажът Lighthouse. Двойките обичат да седят на плажа и да прекарват спокойствието си с любимия си човек, докато звукът на вълните удари ушите им. Напоследък те започнаха да въвеждат аюрведични салони, които също са причина за увеличаване на броя на туристите.

Виж повече: Най-добрите места за меден месец в Индия през февруари

Шимла:

Шимла по време на зимата отива под нулата, което двойките желаят. Има красиви места за разглеждане на забележителности, най-важното е гледката към величествената хималайска верига. Настаняването е сравнително разумно, поради което двойките обичат да идват тук, още повече. Prospect Hill, Chadwick Falls, Jakhoo Hill и др. Са няколко места за посещение в Шимла.

Pondichery:

Пондичери е добра дестинация за меден месец в курортите, край морето. Плажовете като Paradise, Serenity и Lighthouse са основните атракции. През зимата времето е много по-хладно от останалото време. Двойките трябва да посетят Ашрам Ауробиндо и Ботаническата градина там.

Виж повече: Най-добрите Honeymoon места в Индия през юли

Аули:

Аули е място за приключения като ски в снега, преходи и забавления на закрито. Мястото е по-ненаситно от снежните места в Индия, което дава малко време на двойката. Храмът Бадринат, кабинковите лифтове, минаващи през планините, връх Горсу, са място, което си струва да се види.

Гледай видеото: Dzień Świra. 2002. Polska komedia. Cały film. Subtitled. (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send