Красота и мода

9 най-добри Bronzers за справедлива кожа на разположение в Индия

Pin
Send
Share
Send


Слънчевият ефект е възможен с маркери за грим. Това често се предлага в много високи цени. Те могат да варират от 200 INR до 1500 INR или повече, в зависимост от марката и качеството на продукта. Някои марки също продават много различни видове нюанси, които хората могат да носят според изискването или количеството на подчертаващия ефект, който е необходим за нощно или за други дни на пазаруване.

Бронзери за честна кожа:

По-долу са представени 9-те най-добри бронза за светлата кожа, както следва.

1. MAC Bronzing Powder:

Това е много популярна и висококачествена марка. Това също е доста висока цена и не е лесно достъпна. Това обаче е доста добро, когато става въпрос за използване на много малко количество за ежедневна употреба. Това е правилно носено и за хора със светъл тен. Това е на цена от около 1500 INR от търговски обекти, които продават тази марка и продукти.

2. Olivia Pancake водоустойчив компактен прах:

Това е много достъпен продукт, който се предлага само за 100 INR. Това може да е доста добро за редовно носене. Затова е популярен сред тийнейджърите, които обичат да експериментират с външния вид. Това е най-добрият бронзатор за светлата кожа.

3. Формула за лекари Phy1267:

Това е доста популярен избор сред много жени. Това може да се използва за очертаване и подчертаване. Цената е около 1500 INR. Това може да се закупи от повечето търговски обекти. Това е добър бронзатор за светлата кожа.

4. Star Cosmetics Bronzer Compact:

Това е доста достъпна гама за много жени, а също и за тийнейджъри. Това струва около 200 INR, включително съответните такси. Това може да се закупи от повечето търговски обекти, които продават тази марка. Това също е популярно сред тийнейджъри и колежки, които обичат да експериментират с цветове. Той е един от най-добрите бронзатори за светла кожа.

Виж повече: Най-доброто измиване на лицето за справедлива кожа

5. Звездна козметика:

Това е много популярна и достъпна гама. Това се предлага в бутилка от 4 грама. Това може да бъде оценено от 240 INR до повече в зависимост от търговския обект, включително съответните такси. Това са насипни пигменти, които могат да се използват с четка. Това е доста приятен за джоб и може да задоволи повечето цветове.

6. Nyx Bronzer Powder Dark:

Това се предлага в различни нюанси. Най-популярната сянка е тази, която е тъмна. Тъмнината е за онези хора, които искат да използват много потъмняла светлина. Това е за екстремни затъмнени ефекти за контур. Това е доста скъпо за 1500 INR до 2000 INR от търговски обекти. Качеството обаче е много високо и може да се използва лесно, защото човек трябва много малко, за да създаде ефекти. Това е един от най-добрите бронзатори за светла кожа.

Виж повече: Най-добри продукти за избелване на кожата

7. Maybelline май 6002:

Това е много скъп продукт. Това струва около 600 INR Включително съответните такси от търговците на дребно. Това е новосъздаден. Това е специално формулирано, което може да даде много лъскав вид. Това може да се използва навсякъде, включително лицето и частите на тялото. Той е добър бронзатор за светла кожа.

8. Слънцезащитна пяна с пресовано прахообразно вещество:

Цената е 1196 INR. Това е много скъп продукт, който може да даде много естествено слънце докоснал изглежда да даде естествен дъбени вид. Това може да бъде много полезно заради минералите, присъстващи в това, както твърди компанията. Това също е добро за нормално износване и е по-малко вредно от много други марки, които нямат минерали. Това също е много подходящо за стареене на кожата.

Виж повече:Крем за справедливост за суха кожа

9. Nyx Body Bronzer за изчистена кожа:

Това е прахообразен продукт, който може да се използва за мигновен блясък с потъмняващ ефект. Това може да се използва, когато кожата се нуждае от известно подмладяване. Това също се пени и почиства със златен ефект. Това е доста скъпо и е приблизително на цена от 600 INR от известните търговски обекти. Това е най-добрият бронзатор за светлата кожа.

Гледай видеото: The Story of Stuff (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send