Красота и мода

9 Най-добрите Kundan Rangoli дизайни и модели с изображения

Ранголи като декоративно народно изкуство на Индия завинаги е украсявал етажите на домовете и дворовете на индийските хора по време на фестивали, бракове и други празнични поводи в техния непоколебим стил и техники за дизайн. Неотдавнашното минало обаче е видяло, че традиционните раголи се развиват в по-нови форми, които повишават неговия поглед към по-високо измерение.

Kundan rangolis са най-новите в тази артистична иновация. Изработени от кристали, мъниста, пластмасови скъпоценни камъни и други декоративни парчета, тези раголи могат да се правят във всякаква форма или размер и да изглеждат забележително, независимо дали е на стената или пода на къщата ви. Всяка ранголи, направени от кунданци, има своя собствена красота и чар. Погледнете по-долу, за да видите най-добрите ни 9 дизайна.

1. Кундан Ранголи с форма на сълза:

Кундан Ранголи с форма на сълза е класически пример за това как най-простите неща могат да изглеждат вдъхновяващи благоговението. Сълзата е красиво оформена от вътрешна облицовка от малки перли, поставени сред малки златни мъниста, докато кафявите оцветени кристали, оформени в листа и цвете, излъчват целия облик.

2. Кръгъл дизайн на Kundan Rangoli:

Този кръгъл дизайн, наслоен с богато украсени червени камъни, малки златни мъниста и контраст на поредици от златни, зелени и червени камъни, е чиста красота. Неговият вид на бижута го прави подходящ за специални поводи, а също така ще направи и ефектно окачване на стената.

Виж повече: Прости дизайни на Rangoli без точки

3. Традиционен Кундан Ранголи:

Яркият стил на този кундански раголи има всички качества на традиционния дизайн на ранголи. Да не се заблуждаваме от сложната му визия, дизайнът с форма на манго е направен от червени резници от хартия, които са залепени върху кръгла основа. Тя е очертана с бели перли и допълнително украсена с кристали в средата. Три пръстена от контрастиращи цветни кристали образуват средния участък, обграден от мъниста със златен цвят, а короната е осветена лампа, която й придава празничен вид.

4. Сините камъни Кундан Ранголи:

Ако синьо е вашата цветна тема, то това кундан раголи със сигурност ще хване окото ви. Почти всички от тях са красиво проектирани със сини кристали с бели перли, използвани за външната и вътрешната облицовка. По-големите червени кристали в средата на кръглата част се открояват в забележителен контраст с по-малките сини камъни, докато червените и зелените сълзи със златен допир са прекрасно допълнение към този изискан експонат.

5. Розови камъни Листа Ранголи:

Използването на розови камъни е богат избор за този дизайн на цветя. Най-забележимо е как краят на формата на листа се извива навън, за да оформи вътрешния дизайн на цветето. Незначителните златни мъниста, които оформят очертанията, придават елегантност на грандиозния вид, който е завършен с декоративни сини и зелени парченца.

Виж повече: Малки лесни дизайни на Rangoli

6. Кундан Ранголи с форма на сърце:

Ранголи с форма на сърце е перфектна украса за вход или пуджа стая по време на празничен повод. Сърцата, изработени от сините пластмасови камъни, се определят от мъниста със златен цвят за допълнителен ефект, но отличителна черта са вътрешните работи, изпълнени със същите пластмасови камъни в тюркоазените сини и червени кристали.

7. Kundan Rangolis във формата на Swatik:

Ранголис, направен от Swatik, направен с кундан, е скъп поглед. Заобиколен от камъни от лавандула, бели перли, розови и зелени кристали и златни мъниста, този дизайн е доста уникален със своите прости детайли и ще изглежда като изключителна част от стената.

8. Дия Кундан Ранголи:

Този дия вдъхновен kundan rangoli е идеален за украса на вашия дом с на Дивали. Използването на розови и тюркоазени кристали за пламъка се поставя добре в рамката на дията, проектирана със сини и розови метални мъниста с тюркоазено сини пластмасови камъни, граничещи с вътрешната част. Както обикновено, златната рамка добавя завършек към великолепна работа.

Виж повече: Corner Rangoli Снимки

9. Последни Кундан Ранголи:

Проектиран от акрилно стъкло, този манго-образен кундан раголи, направен със зелени и жълти кристали, е поразителен по стил и външен вид. Най-добрата част за него е, че това е многоцелево kundan rangoli, което можете да използвате като парче, парче маса маса или за всяка друга декоративна цел, която смятате за добре.