Красота и мода

9 Известни паркове в Майсур със снимки

Pin
Send
Share
Send


Mysore е културната и историческа столица на Карнатака. Той е пълен с красиви паркове, детски площадки и места, които можете да посетите. Много от тях също са свързани с историята. Някои от най-добрите паркове в Mysore са включени в следните няколко параграфа за ваше удобство.

Невероятни и популярни паркове в Mysore с изображения:

1. Градините на Бриндаван:

Градините Brindavan, разположени в Mysore е една от красивите градини, които някога е виждала страната. Изграждането на тази красота започва през 1927 г. и е завършено през 1932 година. Това място има повече от два милиона посетители годишно и е основно туристическо място на Mysore. Тази градина е построена през река Кавери и е най-престижната градина на града.

2. Национален парк Бандипур:

Националният парк Bandipur си заслужава да бъде посетен. Пътуването е приятно и е брилянтно и екзотично място за посещение. Броят на животните тук е безкраен и всеки от тях изглежда привлекателен, красив и естетичен. Леопардите, елените, тигрите, слоновете и глиганите увеличават красотата и очарованието на този парк и го правят парк, който си струва да бъде посетен.

Виж повече: Увеселителни паркове In Jaipur

3. GRS Fantasy Park:

GRS Fantasy Park на Mysore е увеселителен аквапарк, който се разпростира на 30 акра земя. Той е пълен с игри, разходки и много други дейности, които ще ви накарат да се насладите на краткия си престой в парка. Това е чудесно място за семейни пикници и излети и е доста безопасно място.

4. Парк Планета Х:

Паркът "Планета Х" в Майсур се намира на около пет километра от зоопарка Мисор. Това е чудесно място да излезете със семейството и приятелите си, тъй като има страхотни съоръжения за картинг, боулинг и видео игри. Той също така разполага с голф игрище и коктейл салон, където можете да се насладите напълно.

Виж повече: Увеселителни паркове в Гоа

5. Национален парк Nagarhole:

Националният парк Nagarhole е известен и като национален парк Раджив Ганди. Той се намира в Карнатака и е един от най-добрите резервати за дивата природа в страната. Реките, водопадите и долините тук изглеждат живописни. Той също така съдържа гъста широколистна гора, което го прави един от най-добрите паркове в страната, които трябва да посетите.

6. Национален парк Sri Chamarajendra:

Зоологическата градина Mysore е една от най-старите зоологически градини в Южна Индия. Той разполага с широка гама от атракции и е дом на голям брой уникални и привлекателни видове.

7. Природен парк Karanji Lake:

Природният парк на Karanji Lake на Mysore е най-доброто място за тези, които гледат птици. Полетът на птиците тук е абсолютно величествен. Крилата на тези птици ще ви зашемети и ако любителите на природата отидат на това място, те ще бъдат повече от щастливи. Тук има огромен брой видове птици и всички те са много уникални, атрактивни и красиви.

8. Парк Ambedkar:

В Mysore има около 180 парка и детски площадки. Един от най-популярните е парк Ambedkar, разположен в Jayanagar. Той е построен в един от жилищните райони и е известен с естествената си и хладна атмосфера. Цветята, които растат тук, също са красиви и зашеметяващи. Това са известните паркове в Майсур.

9. Парк Лингамбуди Кере:

Lingambudhi Kere е красив парк, разположен в историческия град Mysore. Той има дълга и естествена пътека и е заобиколен от буйни зелени бамбукови дървета. Външният вид на тези бамбукови дървета увеличава очарованието на парка и го прави място, което си струва да бъде посетено. Също така, този парк е доста голям. Отнема около двадесет минути само за да завърши един кръг.

Гледай видеото: Vardi Wala The Iron Man Full Movie. Kannada Dubbed Action Movies. Tollywood Action Movies (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send