Грим за очи

Как да направя грим за очите на Кристен Стюарт?

Pin
Send
Share
Send


Ако сте били фен на тази актриса, тогава може да искате да изпробвате вида на смелите очи, които тя обича да спортува. Това е много лесно да се направи и можете да направите този вид грим с kohl подплата. За професионален облик трябва да използвате блестящо сребро и черни сенки за очи. За миглите можете да използвате всякаква форма на спирала. Ако не искате да използвате тези, тогава ще трябва да носите тежка спирала или да направите широка подплата, която също така помага да се придаде по-смела линия.

Следват стъпките, които трябва да следвате, за да създадете грим за очи на Кристен Стюарт

• Лицето ви трябва да се почисти правилно, за да започне да изглежда така. Това е основна стъпка, която трябва да следвате. Ще трябва да използвате дълбоко почистващо лице за почистване на повърхността. След това грундът ще седне равномерно върху порите. Можете да използвате и малко хидратиращо измиване на лицето. Това зависи от вида на кожата, която имате. Ако имате мазна кожа, тогава ще трябва да си купите измиване на лицето без дълбоко почистване.

Виж повече: Kareena Kapoor Съвети за грим за очите

• Подсушете повърхността и след това използвайте овлажнител, ако имате суха повърхност. Ако имате мазна повърхност, можете да избегнете използването на овлажнител. Вместо да използвате тонер, за да контролирате секрецията на маслото.

• След това трябва да използвате грунд и да се смеси правилно. Можете да използвате един и същ грунд за клепачите или да си купите капак, който може да бъде доста скъп. Това зависи от това колко професионално искате да изглежда гримът ви. Трябва да използвате грунд, ако искате базата да остане върху кожата за дълги часове. Това също е необходимо, ако имате мазна повърхност, а след това гримът се отказва. Ако имате изключително суха повърхност, тогава трябва да овлажните повърхността и след това нанесете грунд

Виж повече: Кати Пери Грим за очи

• След това трябва да използвате коректор. Това е друга съставка, която е много важна, защото без този коректор, вашата грим база няма да се прави правилно. Можете да използвате този скрит всеки тъмен кръг, който може да бъде често срещано явление в наши дни поради забързаното работно време и по-малко сън.

• След това трябва да използвате подходяща основа. Това трябва да се приложи и върху капака. След това можете да използвате някакъв компактен или насипен прах и основният ви грим е правилно направен. Използването на ружа и бронза е зависим от избора.

Виж повече: Как да получите Ким Kardashian грим за очите

• Сега трябва да използвате цвят от плът, който е като цвета на кожата ви, ако искате тази Кристен Стюарт да изглежда професионално. Можете също така да избегнете това и да продължите да използвате само черните сенки за очи. Ако използвате розово оцветяване на плътта, използвайте това на целия капак на окото от костите на челото до целия капак.

• След това използвайте черната сянка или използвайте кол и смесете тази добре върху капака и на гънката. Не правете отвъд гънките. Не правете външни екстериори. Запазете това в затворен формат.

• Сега вземете тънък апликатор или върха на гъбата. Използвайте същата черна облицовка или кол, за да стигнете под долния край. Не разширявайте това.

• Сега вземете правилно очите си, но не правете опашки.

• Сега вземете блестяща сребърна сянка или използвайте лайнер. Нанесете го във вътрешната страна на очите върху долния и горния край.

• Нанесете тежък слой от спирала.

Гледай видеото: DSQUARED парфюми (Ноември 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send