Красота и мода

Топ 10 традиционни бенгалски мехнди дизайни за сватби

Pin
Send
Share
Send


В азиатските страни момичетата и жените украсяват ръцете и краката си с мехнди при всякакви специални или благоприятни поводи и особено на сватби. Mehndi често се нарича като хна означава красив повод и носи сладка усмивка на лицето ви, когато е проектиран на ръце. Мехнди не е много популярен в бенгалската култура, но поради влиянието на северна и западна Индия се превърна в тенденция да се прилага мехнди и в тяхната общност.

Последни и лесни бенгалски мехнди дизайни за ръце със снимки:

Нека хвърлим поглед към дизайните на бенгалски мехнди, които се прилагат върху ръцете и краката.

1. Стил на пауна Bengali Mehandi Design:

Както паун е известен като красива птица и изглежда изящно, когато се прилага като мехнди на дланите. Перото от пауна, украсено с малки полукръгове и точки, удължени по ръцете, подчертава този дизайн по много артистичен и красив начин и подобрява вида на дланите с много гънки.

2. Булчински дизайни на бенгалски мехнди:

Този тип булдейски дизайн на бенгалски мехнди изглежда изключителен и е вдъхновен от дърворезбите от древния храм. На гърба на задната страна има големи цветя с големи размери и линии. Листата на манго, проектирани заедно с цветето, правят целия дизайн на булката много привлекателен и прави булката да изглежда специална от другите.

3. Сладък дизайн на бенгалски мехнди с лоза:

Този тип дизайн на бенгалска къна изглежда много сладък, когато се прилага от млади момичета на дланите си. Сладко петлистно цвете, проектирано на дланта, а останалата длан е изпълнена с извивки и малки линии. На пръстите се прилага темата на лозата, което я прави неповторима и страхотна.

4. Засенчени флорални дизайни на бенгалски мехнди:

Цветен дизайн в бенгалски менди е много разпространен и популярен като цвете, доста с небесен поглед. Цветовите дизайни обикновено са наклонени на ръка, а главата е вътрешен от деликатна китка към пръста и изглежда много модерен.

5. Арабски стил тежък вид Бенгалски Менди Дизайн:

Дизайнът на Mehndi е вдъхновен от арабските страни. Този тип дизайн момичета обичат да се прилагат, тъй като им дава модерен и привлекателен външен вид. На ръцете красиви и сложни малки линии и извивки е проектиран с лози модел на пръсти, което я прави да изглежда изключителен тип дизайн.

6. Традиционен дизайн на бенгалски мехенди за краката:

Традиционно в бенгалската култура момичетата прилагат “alta”, която е тъмночервена на краката и ръцете. В стари дни и все още се прилага по краищата на краката заедно с голям кръг в центъра на краката. Сега много красиви дизайни като флорални, лоза модел или манго листа се проектира и ви придава типичен и традиционен бенгалски вид.

7. Прост дизайн на бенгалски мехнди:

Този тип мехнди дизайни са много лесни за нанасяне, но изглеждат страхотно, когато са декорирани на дланите. Малки мангови листа заедно с листата са предназначени да придават красива и очарователна визия на младите момичета.

8. Дизайн на бенгалски мехнди с пълна ръка:

Това е удивителен дизайн на мехнди, където двете ръце са изпълнени със сложни и тънки линии и криви. Този тип дизайн се нарича пълна ръка и двете ръце са украсени със страхотен и жив дизайн и покриват дланите и пръста по красив начин. Това е най-добрият бенгалски дизайн за всеки случай.

9. Дизайн с кръгъл мотив Бенгалски мехнди:

Много млади момичета обичат да създават мехнди по различен и стилен начин. Така че този вид дизайн на кръгла форма може да бъде перфектен избор за тях, тъй като той им дава и хладен, но и традиционен вид.

10. Огледален образ на бенгалски мехнди дизайн:

Бенгалски момичета и жени също обичат и украсяват този вид мехнди дизайн на огледалния образ. Сладкото изслушване е проектирано, когато в едната си ръка половината от изображението, където както на другата длан е проектирана следващата половина. Така че веднъж се присъедини красив дизайн се показва и дава на вас и вашите длани небесен поглед.

Сега декорирането на ръцете и краката с къна придобива все по-голяма популярност заради сложния и страхотен дизайн и придава нов женски вид и очарователна личност. За всеки случай всяка жена украсява с мехнди и получава този прекрасен и красив вид. Въпреки че мехнди изтрива в определени дни, но жените и момичетата го прилагат много милостиво и на ръцете и краката си.

Гледай видеото: Geography Now! Bhutan (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send