Красота и мода

9 лесни дизайна на ноктите с черупки от яйца със снимки

Pin
Send
Share
Send


Изкуството на ноктите сега е много известна тенденция. Има различни материали, с които можете да създавате нови и различни видове изкуства за нокти. Днес ще ви покажем някои дизайни, създадени лесно с черупки от яйца.

Можете да използвате черупки от яйца за ноктите си, като ги оцветявате с цвят на храна или като ги варите с цвета или ги накисвате с оцет за дълги часове. Подсушете ги и ги смажете, за да получите вашите черупки от яйца за използване на изкуството за нокти.

Тук е колекция от топ 9 яйце черупки лесно да се направи дизайн на изкуството за нокти. Погледни!

1. Обикновено яйце Shell Leopard Design Nail Art:

Това изкуство за нокти може лесно да се създаде, като първо накисваш яйчни черупки с жълт цвят на храната, изсушаваш ги и ги смачкваш в малки парченца. Дайте основата на ноктите си, за да избегнете петна от хранителните цветове. Сега поставете два хубави слоя от лъскав розов цвят или лак за нокти на цвят на кожата. Можете да използвате и бяло. Оставете лака да изсъхне. Сега вземете прозрачен лак и нанесете едно или палто върху него. Сега поставете правилно черупките на яйцата. Не ги поставяйте прекалено близо един до друг. Оставете това напълно да изсъхне. Сега вземете кафяв лак за нокти или акрилна боя и четка за нокти. Начертайте полукръгове и няколко точки около черупките на яйцата. Покрийте цялото изкуство за нокти с прозрачен лак. Ще опитате ли това лесно изкуство за нокти?

2. Розово и жълто дуо цветно яйце Shell изкуство за нокти:

Можете също така да изпробвате леко дуо цветно изкуство за нокти. За горния дизайн ще ви трябва жълт, розов или червен цвят. Накиснете, изсушете и счупете яйчните черупки с цветовете на храната. Сега боя ноктите с основата. Нанесете два сладки слоя бял лак върху него. След като изсъхне, вземете прозрачен лак. Нанесете 1 слой върху ноктите. Поставете яйчните черупки правилно оставяйки празнини между тях. Оставете да изсъхне. Сега вземете черна ивица и направете някои случайни точки и обградете черупките на яйцата. Не е нужно да бъдете перфектни с обикалянето. Сега поставете друг слой прозрачен лак, за да запечатате вашия дизайн. Можете да го носите и на парти и да го съчетаете с тоалета си.

Виж повече: Kiss Nail Art Paint

3. Анотация Хайвер и яйце Shell Nail Art:

Можете да създадете хубаво изкуство за нокти с черупки от яйца, като използвате черупки от яйца от два цвята. Оранжево и виолетово. Ще ви е необходим основен слой, последван от блясък или метална основна боя в розово. Нанесете горен слой, последван от поставяне на вериги за нокти или хайвер в златисто с помощта на клечка за зъби. Нанесете горния слой върху горната половина на ноктите и поставете правилно черупките на яйцата. Сега покрийте целия дизайн с друг слой прозрачно покритие. Можете да носите този дизайн с всякакви етнически костюми като копринен Сари, в някои случаи като Дивали също.

4. Динозавър челюсти ноктите с яйце черупки:

Можете да създадете абстрактни челюсти на динозаврите, с помощта на черупките на яйцата в жълто. Основното покритие е задължително за предотвратяване на оцветяването на ноктите. Сега използвайте 2 дебели слоя бял лак. Оставете да изсъхне. Оцветете челюстите в червено. Използвайте прозрачен лак и залепете правилно яйцето. Следвайте го с челюсти с черна лента. Сега използвайте прозрачен лак за запечатване на дизайна. Готови ли сте да изплашите приятелите си с това изкуство за нокти?

5. Розово абстрактно нетно изкуство с черупки от яйца:

Можете да създадете това изкуство за нокти, като използвате жълти черупки от яйца и някакъв чист дизайн, изсипан от подходяща табела с изображения. Освен това използвайте метални мъниста с помощта на прозрачен лак. Не забравяйте да използвате основата преди бяла основна боя, защото основата ще предотврати оцветяването на ноктите.

6. Яйце черупки лесно Френски Tip Nail Art:

Този вид лесно и много красиво френско изкуство за нокти може да бъде създадено с дуо цветни черупки от яйца и някои метални вериги. Не забравяйте да използвате покривен слой, както и основен слой. Можете да носите този изискан френски дизайн на някой от вашите партита.

Виж повече: Един долар ноктите

7. Зелени нокти за яйца:

А ноктите, изобразяващи дърветата и листата, могат да бъдат направени със зелени черупки. Начертайте някои свободни клони с кафяв лак или акрилен цвят и малко трева в корените със светлозелен цвят. Сега обърнете празните клони, пълни със зелени листа, с помощта на прозрачен лак и зелени яйца. Изглежда хубаво, нали?

8. Витражи с черупки от яйца:

Оцветяването на ноктите е много лесно за създаване. Ще ви трябват черни райета и няколко парченца яйца от различни цветове. Залепете ги в пространствата, създадени от ивицата с помощта на прозрачен лак. Използвайте горен слой, за да може дизайнът да продължи. Много фънки!

Виж повече: Дисни вдъхновени нокти

9. Мозаечни лабиринти с ябълкови черупки:

Лесната до тъмната или тъмната до светлината мозайка Ombre nail art може лесно да се направи на лек основен цвят като бяло или светлосиньо, както по-горе. Трябва да имате 3 до 4 различни цвята от яйчни черупки в интензивността на нюансите. Използвайте горен слой за дълготрайна мощност. Ще се опитате този лесен и сладък дизайн на ноктите?

Хареса ли ви тази публикация в дизайните на Nail Art за яйца? Възможностите за създаване на изкуства за нокти с черупки от яйца са неограничени. Оставете вашите предложения и обратна връзка!

Гледай видеото: Лесен и красив маникюр в контрастни цветове. Easy elegant monochrome nails (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send