Красота и мода

Как да се избегне бременност след брак?

Pin
Send
Share
Send


Ставането на родител може да доведе до огромна поредица от промени в живота на семейната двойка. Взимането на бременност носи със себе си огромно натоварване на отговорностите, емоционални и финансови, и не е нещо, което трябва да се приема леко. Това е причината, поради която е най-добре да се планира бременност след брак.

Съществуват редица естествени и прости начини за предотвратяване на бременността, като същевременно се поддържа здравословен сексуален живот след брака.

Различните методи на контрацепция са с различна ефективност и какъв метод за избор зависи единствено от потребителя. Това е всичко, което работи най-доброто за тях в областта на ефективността, както и комфорта мъдър.

Съвети за избягване на бременност след брак:

Нека да намерим тук с гореспоменатите методи за избягване на бременност с и без защита.

1. Естествена превенция:

Естественият метод за предотвратяване на бременност е на практика от години. Тези методи обаче не осигуряват сто процента гаранция и следователно не са напълно надеждни. Смята се, че по време на естествения цикъл на тялото на жената има определени дни преди и след периода, когато тя не може да забременее, дори и да има незащитен полов акт.

Този метод не може да се разчита изцяло, защото тялото на всяка жена е различно и се държи по различен начин в променяща се среда. Това очевидно се отразява на цикъла й, поради което може да не сте винаги абсолютно точни, за да установите кои дни са безопасни.

Виж повече: Канела е безопасен по време на бременност

2. Овулационен метод:

Този метод просто означава, че трябва да се избягва незащитен полов акт по време на овулационните дни. Пропускът при този метод обаче е същият като естествения метод за превенция. Тялото на всяка жена се държи и реагира по различен начин в различни среди. Един от предпазните мерки за избягване на бременност след брака е този метод. Това означава, избягвайте да правите секс по време на 8-19 от циклите или да отидете за защита.

3. Хормонален метод:

Хормоналният метод е следващият най-добър начин да се избегне бременността след брака. Редица хапчета се предлагат днес на пазара за целите на контрацепцията. Работата на тези хапчета е предотвратяването на производството на яйца или предотвратяването на оплодени яйца, за да се имплантират в матката. Тези хапчета, обаче, могат да имат различни странични ефекти и може или не може да са подходящи за човек. Ето защо е препоръчително да приемате тези хапчета след консултация с лекар.

Тези противозачатъчни хапчета могат да се приемат ежедневно. Трябва да сте сигурни, че никога няма да пропуснете едно хапче, ако приемате тези ежедневни хапчета, и те трябва винаги да се приемат навреме.

Виж повече: Как да се избегне бременност без защита

4. Техника за изтегляне:

Този метод на изваждане, известен също като прекъсване на оттеглянето или коитуса, означава премахване на пениса от вагината преди да се извърши освобождаването. Тази техника е логично и очевидно ефективна, за да се избегне бременност без защита, при условие, че винаги сте много внимателни. Разчитането на тази техника винаги е малко рисковано в разгара на момента. Този метод е малко рискован, защото изисква някакъв самоконтрол и опит. Когато се извади изцяло от женската, шансовете за пътуване до женското тяло става много по-малко или вероятно нулево. Този начин за спиране на бременността не е напълно безопасен и в най-добрия случай трябва да се търсят някои други възможности, поради свързания риск.

5. Презервативи:

Това е един от най-безопасните методи за контрацепция. Гаранцията на този метод не е 100%, но те все още са почти винаги ефективни. Важно е да проверите дали датата на изтичане на срока на използване на презервативите, да ги съхраните правилно, както и да ги използвате правилно за желаните резултати. Презервативите са най-добрият начин да се избегне бременността след брака. Презервативите вече са достъпни и за фемидом за жените и е въпрос на избор кой да го използва.

Виж повече: Бременност и симптоми

6. ВМС (вътрематочно устройство):

ВМС също така се наричат ​​вътрематочна контрацепция (IUC) и вътрематочна система (IUS). Това е най-ефективният метод за контрол на спешната контрацепция. В този метод, малка T Shaped разработва вградена в женската утроба, която работи за трайно. Независимо от това, съществуват малко проблеми, които се появяват при жените като тежко кървене, болки в гърба и непредвидими периоди.

7. Аварийно хапче:

Това не е метод, който можете да избирате редовно. Както подсказва името, тези хапчета могат да се вземат, за да се избегне нежелана случайна бременност. Тези хапчета трябва да се приемат в рамките на 72 часа от незащитен контакт. Въпреки че това хапче не гарантира нищо, то почти винаги е успешно. Това не е здравословен вариант и консумацията му трябва да се избягва. Това със сигурност не е най-добрият начин да се избегне бременността след брака, но сигурно е спасител на трудните времена. Има доста безопасни хапчета, които можете да консумирате. Но уверете се, че приемате само най-доброто.

Безопасният секс винаги е най-добрият вариант. Вие не само избягвате бременността, но и запазвате всякакви болести, предавани по полов път или болести, предавани по полов път. Безопасният секс е абсолютно необходима, за да не се допускат тези последствия. Да си родител винаги има нужда от някакво ниво на подготовка. Ако не сте за него, в най-добрия случай наистина трябва да го избегнете, било то презерватив или фемид. Нека извадиш и хапчето ти е последната инстанция.

Гледай видеото: Battle of Towton 1461 - Wars of the Roses DOCUMENTARY (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send