Красота и мода

Промени в тялото по време на бременност

Pin
Send
Share
Send


Какво се случва с тялото ви по време на бременност?

Какво се случва с вашето тяло по време на бременност е нещо, което всяка жена се е чудила в някакъв момент или в другата. Жените, които очакват, са имали тази мисъл повече от други. Ето някои от промените в тялото, които всяка жена преживява през тези девет месеца.

Вашата гърда е може би първата част от тялото, която преживява промените в тялото по време на бременност, тъй като бебето започва да расте във вас. Те стават големи, нежни и болезнени и дори мисълта за докосването им донася болката. Това е най-доброто време да започнете да ловувате за сутиени за майчинство в любимия си магазин за бельо!

1. Как тялото ви се променя по време на бременност не е свързано само с физическа промяна. Психологическите промени са по-плашещи, отколкото физическите могат да изглеждат. Хормоните на бременността, които започват да текат през вашата система, имат способността да ви накарат да се разбиете и да плачете като дете на най-малките неща. Може да е толкова оскъдно, колкото да си счупиш любимата чаена чаша! Така затегнете коланите си и бъдете готови да бъдете бъркотия, но най-хубавото е, че хората все още ще ви обичат и ще ви очароват, въпреки всичките си cribbins.

Виж повече: Гадене по време на бременност

2. Сутрешната болест се свързва и с промени в тялото по време на бременност; как вашето тяло реагира на промените, които се случват вътре във вас. Въпреки че някои жени изобщо не го чувстват, други са склонни никога да не се отърват от нея, независимо колко усилено се опитват и след това в един момент след три или четири месеца, той изчезва от само себе си, сякаш никога не се е случвало. В случай, че сте в ранните седмици на бременността, мислено се подгответе за наистина много дълго махмурлук, за да се спасите от опасността от болестта по-късно.

3. Разширени вени е отново много често срещан симптом на бременност. Това са изпъкнали вени в вулвата и понякога дори в краката. Причината за допълнителното тегло на бременността е, че разширени вени могат да бъдат доста непривлекателни за гледане. Разговорът с Вашия лекар може да помогне, тъй като тя може да ви каже как да седнете по начин, така че да не оказвате силен натиск върху тези вени.

4. Трябва да сте чували много за промените в тялото по време на бременност, което води до ясна и светеща кожа. За съжаление избухвам вашия балон, но не всяка жена получава ясна и блестяща кожа, когато очаква. Понякога, хормоните на бременността се възпламеняват и ви оставят с чувствителна кожа, склонна към акне. Има и случаи на промяна в цвета на лицето, обриви и следи. Ако нещата се влошат, най-добре е да се консултирате с Вашия лекар, но в повечето случаи кожата се връща към нормалното, след като бебето се роди.

5. Промените в тялото по време на бременност включват задържане на течности в тялото, което причинява подуване на лицето, ръцете и краката. Това показва, че тялото ви има излишна вода. Въпреки това, не ограничавайте приема на вода, ако това се случи, тъй като това може да навреди на вашето здраве. Особено през лятото пийте вода и се консултирайте с Вашия лекар, ако получите подути ръце и крака.

Виж повече: Ацикловир по време на бременност

6. Стриите и бременността са като отдавна изгубени сестри! дойде един и трябва да започнете да се подготвяте за другия. Винаги ще има грозни червени следи на бедрата, гърба и стомаха. Близо деветдесет и девет процента от жените изпитват стрии по време на бременност и това е често срещана промяна на тялото по време на бременност. Най-добрият начин да се избегне това е да се прилага леко маслиново масло върху кожата от началото на вашите дни на бременност, за да запазите стриите!

7. Какво се случва с тялото ви по време на бременност? За да разберете това, трябва да имате много ясна представа какво се случва в тялото ви през тези девет месеца. Тъй като бебето ви се разраства във вашата утроба, то се притиска към вашите органи. Понякога може да изглежда, че бебето се притиска силно към пикочния мехур. Това увеличава желанието ви да отидете на тоалетната и понякога дори води до повишено изтичане на уриниране. Въпреки че изглежда, че тичате на най-високата си скорост, просто не стигате до там навреме. Това е често срещано през последните няколко седмици, когато бебето се поставя на главата надолу, готови да излязат в света.

8. Бременността също води до синдром на карпалния тунел, когато определена вена във вашия карпален тунел набъбва поради повишен кръвен поток в тялото. Има и по-голям натиск върху бедрата и тазовите кости и е нормално да усещате силна болка в задните ви части, които сякаш излъчват надолу към краката.

9. Как се променя тялото ви по време на бременност е наистина чудо! През тези девет месеца тялото постоянно се развива с нещо ново, което се случва всеки ден. Една жена, която е имала желязо в стомаха през целия си живот, скоро ще изпита киселини и запек. Разстройството на храносмилането ще се превърне в редовна характеристика на ежедневието ви. ако приемате добавки с желязо по време на бременност, шансовете ви да изпитвате запек са по-високи. Докато изглежда, че имате запек и киселини, вашето желание за всякакви неща ще се увеличава. Жените търсят неща като пясък и кал по време на бебето си. Макар да няма научна причина, която да обяснява защо жените жадуват, чувствам, че е напълно естествено да се отдадете на вашето удоволствие, ако се случи да се насочат към някаква храна, защото всички ние имаме виновни удоволствия!

Виж повече: Главоболие по време на бременност

Бременността е един от най-добрите времена в живота ви, така че се наслаждавайте на най-пълноценно, без да подчертавате много за какво и как ще се случват нещата. В крайна сметка всичко ще се измисли и скоро ще имате своя радост в ръцете си и деня, в който го правите, ще изглеждате и осъзнавате цялата болка, която сте изпитали, всички безсънни нощи, които сте лежали будни и всички тихи сълзи, които проляхте когато бебето ви риташе отвътре, си струваше. Нищо не можеше да бъде по-пълноценно.

Гледай видеото: Промени в тялото след раждане (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send