Красота и мода

Топ 20 домашни съвети за красота за врата

Pin
Send
Share
Send


Често оставаме фокусирани върху грижата за лицето и ръцете си, в резултат на което сме склонни да се фокусираме върху врата си. Ние също така харчим голяма сума пари в скъпите спа процедури за раменете, гърба, краката и врата и отново се пренебрегваме. Но ние забравяме, че шията е най-вече видима и може да съсипе очарованието на нашето лице, ако не се вземе под внимание. В резултат, увисналата кожа или отлагането на мазнини могат да се видят заедно с фините линии, които също започват да се появяват.

Първият фокус върху първия поглед на човек винаги ще бъде насочен към лицето им, но докато слизаме, следващото най-добро нещо на лицето е врата точно под него. шията ви добавя много от фактора ви привличане. Тънката врата, колкото по-младата ви привлекателност е. Въпреки това, грижата за лицето ви изглежда лесна, но същата тъга не може да се каже за частта на шията. Тук в тази статия ще ви дадем кратък интроспект за това как да се грижите добре за врата си.

Домашни съвети за красота за врата: t

Но не се притеснявайте; Днес ще обсъдим 20 топ домашно приготвени съвети за красота за врата, които могат да ви помогнат да разкрасите областта на шията.

Съвет 1:

Областта на шията е много деликатна и тънка. Посоката на масажа е много важно да се има предвид, защото неправилното движение или грешната посока върху областта на шията може да увреди кожата. Правилната посока е чрез придвижване на двете длани от долната към горната част във вертикалните движения. Никога не масажирайте с кръгови движения или от горе до долу, това може да доведе до разхлабване на кожата.

Съвет 2:

Маслата помагат за подмладяване на кожата на шията. Но трябва да бъдете внимателни при избора на подходящото масло. Ето някои масла, които са полезни за лечение на масаж на шията. Кокосовото масло може да се използва в много малко количество или да се смесва с малко вода на дланта си и след това да се масажира с него. Дори и зехтинът, маслото от лайка, маслото от сладък бадем, розовото масло и евкалиптовото масло са някои много добри възможности. Това е един от най-популярните съвети за красота за врата у дома, без да се получават странични ефекти.

Съвет 3:

Над масажирането ти не е добре. Масажът на шията трябва да бъде само 10-15 минути с прекъсване от 1 или 2 минути между тях. Над масажирането може да доведе до напрежение в кожата на шията.

Съвет 4:

Маските също са подходящи за кожата на врата, точно както кожата на нашето лице. Използването на плодови маски на шията може да направи чудеса. Плодовете като зрели банани, ябълки, сливи и авокадо са наистина добри за кожата на врата.

Съвет 5:

Важно е да се запомни, че използването на опаковки на шията никога не позволява да се изсуши някой вид опаковка върху кожата на врата, с изключение на плодовете на врата. Опаковки от безан (грамово брашно), глина, пшенично брашно (atta) или всякакви други пакети от кал никога не трябва да се оставят да изсъхнат върху кожата на врата. Премахнете ги, докато са само една крачка напред, преди да получите пукнатини по него.

Съвет 6:

Можете да отидете за спа лечение, за да се отървете от всякакъв стрес от болка или да вземете всяко изглаждащо лечение за врата, но се уверете, че позицията, докато лечението е правилно. Най-добрата позиция е да лежите на гръб и след това да вземете лечението.

Съвет 7:

Ексфолирането на шията също е много важно. Използвайте меки ексфолианти на кожата на врата. Използвайте само движенията нагоре за ексфолиране. Минималното време за това трябва да бъде 2 минути, докато максимумът ще бъде 5 минути.

Съвет 8:

Използвайте измиване на лице, докато се къпете, за да почистите врата си. Избягвайте използването на тежки сапуни върху кожата на врата. Душ гелове, които са балансирани с рН, също могат да се използват за измиване на врата. Това е много прост и полезен естествен връх за шията.

Съвет 9:

Докато използвате тонер на лицето си, уверете се, че го нанасяте и на врата си с памучен тампон. Това помага да се поддържа здравето на кожата и блясък на врата. Нанесете го или всеки друг лосион по същия начин с даване нагоре с дланта си.

Съвет 10:

Най-важният момент, който човек трябва винаги да има предвид, е да се уверите, че махнете грима от врата си, когато го махате от лицето си. Кожата на врата е доста подобна на кожата на лицето. Той също съдържа пори. Гримът блокира порите и възпрепятства кожата да диша правилно, което води до тъпа и увиснала кожа. Така че, винаги премахвайте грима от врата, като използвате памучен тампон и добър препарат за грим, като само давате нагоре щрихи.

Виж повече: Тайните на красотата на лятото

Съвет 11:

Слънцезащитни грижи: Това е едно от най-важните съвети за красота за чернотата на врата. Ние всички имахме нашата справедлива част от бонбоните и високите слънцезащитни средства за лицето. Въпреки това, вратът е много по-чувствителен, отколкото лицето ви се повлиява повече от суровите излагания на слънце, поради което всеки път, когато прилагате защита от слънцето на лицето, уверете се, че правите същото за врата си. Човек може дори да използва лек шал на врата, за да го задържи.

Съвет 12:

Рутинно търкане: Ексфолиацията е още една част от вашия режим за грижа за красотата. Съветите за красота на врата за справедливо и младо гледам врата ще изискват превъзходна рутинна ексфолиация поне два пъти седмично, за предпочитане началото и края. Продуктите за ексфолиране могат да бъдат закупени от готовите търговски аптеки или просто направени у дома с помощта на сол захар и кисело мляко или заквасена сметана.

Съвет 13:

Йога за врата: Йога се култивира като част от вековния ритуал на мъдростта, който вероятно се налага към упражнения, които се извършват в контролирана среда чрез контролирано дишане. Йога йога се фокусира върху укрепване на мускулите на врата, като същевременно го прави по-гъвкав. Йога за врата също участва в намаляването на бръчките и набръчкванията около врата, като по този начин придава на врата си много по-младежки вид.

Съвет 14:

Яйчен бял и меден пакет: Домашните съвети за красота за врата биха ви накарали да излезете от кухнята в търсене на перфектните съставки, за да се облекчи и озарява шията ви. Вълнообразуването може да се обърне, като се използва мед, който е лечител на природата, който поправя увредените клетки на кожата, докато яйчен белтък е известен със стягането на кожата, когато затяга областта около врата.

Съвет 15:

Ваксирайте по врата си: Подобно на ръцете, краката и гърба ви, дори и шията ви се нуждае от периодични восъчни ритуали. Премахването на косата е често срещано явление, за да се разкрасят частите на тялото, а восъчните им маски около шията на определени интервали могат да запазят врата ви младежка и по-ярка.

Виж повече: Съвети за естествена красота за устни

Съвет 16:

Упражнения за брадичката: Чин е областта, която е съседна и свързана с врата ви. Шансовете за поява на двойна брадичка могат също да повлияят на начина, по който изглежда врата ви, която всъщност може да бъде обвинявана за отпусната кожа и излишни мазнини. Упражненията на брадичката, подобни на упражненията на врата, са лесни.

Съвет 17:

Витамин Е Есенциален масаж: Витамин Е е от съществено значение за кожата и косата и тук използваме предимството на този витамин, за да създадем безупречно обжалване на шията. Съветите за красота за шията ще ви накарат да масажирате етерично масло от витамин Е на врата си всяка вечер преди лягане.

Съвет 18:

Грам брашно и млечен крем: Ето още едно домашно лекарство, използващо грам брашно или безан и масло мляко или млечен крем. Грамовото брашно е изключително полезно както за стягане на кожата, така и за изсветляване. Въпреки това, грамовото брашно изсушава кожата, поради което маслото от масло също може да бъде използвано за поддържане на хидратация на кожата.

Съвет 19:

Режим за грижа за съня: Винаги отпускайте врата си, докато спите, за предпочитане, използвайте само една възглавница, която ще бъде достатъчно мека и пухкава. Шията ви е спокойна, докато спите, ще изглежда много по-жизнена.

Съвет 20:

Обратно разтриване и масаж с мента: Здравото разтриване на гърба и масаж с масло от мента може всъщност да отпуснат масажа на врата и гърба. Тъй като ментата премахва токсините от вашата система, тя изсветлява и осветява зоната около и около врата. повечето професионалисти казаха, че това е едно от най-ефективните и естествени домашни съвети за шията.

Тук, в тази статия имаме кратък списък на всички съвети за красива врата, която може да ви помогне да получите правилна, младежка и весела врата.

Виж повече: Как да се отървете от скучна кожа

Източник на изображението: Shutterstock

Гледай видеото: Съветите на Лазар: Как се изпълнява правилно страничен планк (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send