Красота и мода

9 Прости и лесни дизайни за нокти на цветя за начинаещи

Pin
Send
Share
Send


Флоралните изкуства за нокти са много популярен избор сред ноктите за нокти за момичета. Те изглеждат сладки и могат да се създават лесно, като се използват водни стикери, акрилни бои или други деко-материали. Днес ще предложим най-добрите 9 невероятни изкуства за цветни нокти, с които сме се сблъсквали досега. С нашите съвети, ние се надяваме, че можете лесно да пресъздадете тези красиви дизайни на ноктите си.

Дизайн на цветя за нокти

Ето списък на 9 красиви цветни нокти, които се опитват да придадат страхотен вид на ноктите си за всички възрасти.

1. Акрилни цветни нокти за цветя:

Този вид красиво флорално изкуство за нокти може лесно да бъде създадено, ако имате добри ръце за рисуване. Вие ще бъдете в състояние лесно да направите този модел с избирателен избор на цветове и плоска четка. Вие трябва да вземете два цвята върху плоската си четка по време. Розово и бяло, бяло и светлосиньо, лилаво и бяло. Трябва внимателно да завъртите плоската четка по такъв начин, че венчелистчетата да се създават. Правенето на този пълен дизайн на светло оцветена основа като бяло ще го направи по-забележим. Надявам се, че ще опитате това.

2. Френски съвети с цветен дизайн:

Френски дизайн на ноктите са много популярни, които изглеждат много сложни. Този дизайн на ноктите е особено подходящ за жени, които отиват на работа или са корпоративни работници. Те обикновено не могат да носят прекалено много декоративни нокти за офис. За тях френските нокти са стилен избор. Можете да носите нормалните си френски нокти с върха, украсени с флорални мотиви, като тази по-горе.

3. Флорални изкуства за нокти с полка:

А ноктите като този по-горе могат да бъдат създадени с помощта на светло оцветена боя. Пинк и тогава можете да му дадете няколко точки с полка с помощта на инструмента за поставяне на точки или тънкия край на клечките за зъби. Покрийте една диагонална част на ноктите с бял цвят и я оставете да изсъхне. След като се изсуши, можете да работите по създаването на розовите цветя лесно с тъп край на клечки за зъби. Използвайте тъмно розово и червено за розите и зелено за листата.

Виж повече: Палмово дърво Nail Art образи

4. Цветна цветна мостра:

Този вид многоцветен цветен модел може да бъде пресъздаден с помощта на инструменти за дозиране или клечки за зъби и различни цветове.

5. Дизайни: t

Този тип свободна ръка, която лесно може да се направи, може лесно да задейства нормалния вид на вашите лакове за нокти. Можете да опитате да опитате този вид изкуство за нокти, дори ако нямате големи умения за рисуване на свободна ръка. Оцветете ноктите си с тъмен лак в синьо или черно и използвайте акрилни бои, за да начертаете цветя върху него. Пробвам!

Виж повече: Диня дизайн за нокти

6. Флорални дизайни с водна стикер:

Водната надпис е изборът на нещо за изкуствата за нокти, когато искате страхотен дизайн и нямате време или енергия да го извлечете. Можете да си купите водни стикери за нокти от магазини за красота или онлайн магазини за изкуство за нокти. Те могат лесно да бъдат прехвърлени върху ноктите върху лека основна боя, като се използва само вода. Завършете с прозрачен лак.

7. Свободни ръце флорални дизайни слънчоглед:

Този вид флорален дизайн може да бъде създаден върху блестящ основен цвят като този, който виждате по-горе. Ще трябва да имате четка за нокти за фините линии и дефинициите на цветята. Завършете с прозрачен лак.

Виж повече: Nail Art розови дизайни

8. Щамповане на цветни нокти:

Печатът е друг чудесен начин за лесно създаване на различни модели на ноктите. Можете да изпробвате с начинаещи комплекти за щамповане на нокти, за да започнете да практикувате.

9. Безплатни флорални дизайни на мрамор:

Свободни ръчни мраморни дизайни могат да бъдат създадени само с някои цветове и парче пластмаса или опаковъчен лист. Можете лесно да пресъздадете шаблона, който виждате по-горе. За подробности и определения на цветята използвайте четката за нокти и цветовете по ваш избор.

Надявам се, че ви харесва тази статия и ще даде на тези нокти изкуство опитам. Оставете ни вашите отзиви!

Гледай видеото: DIY Crafts: DIY Summer Life Hacks, DIY Room Decor & More (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send