Красота и мода

15 най-добре изглеждащи дизайнерски блузи за врата на врата

Pin
Send
Share
Send


Ако искате да отидете модерен през този сезон, тогава бижутата за врата на шията може да се каже, че са идеални за вас. Тези блуза идват с страхотни дизайни и са доста удобни, както и какво повече може да поиска една жена, когато иска да остане спокойна в модните си дрехи. Тези блузи могат лесно да се носят и може да се каже, че са подходящи за всички там. В тази статия ще обсъждаме някакви проклети дизайни на блузата на халтерната врата, които ще откриете.

Различни дизайнерски блузи с декорация със снимки:

1. Червената и черната дизайнерска блуза:

Това е най-добрият дизайн на блузата за халтера за врата, според дизайнера и стилистите там. Блузата с уникален цвят отстрани е още по-привлекателна и този елемент е направен въз основа на тази концепция, която също е една от основните атракции за тази блуза. Проектите, направени на тази блуза са доста привлекателни, както и това е, което ще привлече вашите очи към тази блуза на първо място. С червена сари, тази блуза ще ви накара да светите като диамант. Почти всички жени могат да носят тази блуза. Подходящ е за жени от всички възрасти и също така ще бъде удобен за носене.

2. Южноиндийската дизайнерска блуза:

Ако търсите прилична дизайнерска блуза, тогава това, надявам се, ще свърши работата. Той спортува един от най-красивите дизайнерски дизайни на врата. Обикновената блуза изглежда много красива отпред и отстрани. Дизайнът ще изглежда все по-красив с ярка сари, подобна на тази на тази снимка. Това със сигурност е едно от онези блузи, които ще направят обикновената сари изглежда божествена.

3. Блузата на дизайнера на знаменитостта:

Ако имате нужда от добре изглеждаща блуза за врата на врата за спортни събития, тогава погледнете добре това. Не е ли това един от най-красивите блузи, които някога сте виждали? Блузата върви ръка за ръка със сарите и прави индийската красота още по-привлекателна. Ако носите тази блуза със сари със сходен цвят, подобен на този на aishwarya bachchan, тогава ще можете да получите и знаменитост. Блузата ще бъде перфектна за носене на парти или семейно събитие. Толкова е удобно, че жените предпочитат да я носят навсякъде.

Виж повече: Най-новите модели на Сари Блуза

4. Златният дизайн на златния халтер:

Това е страхотна блуза, която идва с привлекателен дизайн на врата, който вероятно не сте виждали преди. Тези дизайни на врата се наричат ​​дизайни на халтера. Златната примамка на тази блуза го прави един от най-добрите дизайнерски блузи за халтера. Блузата може да се състезава с лъскава или лъскава сари и да се носи в почти всякакви празнични случаи. Въпреки че изглежда малко над върха, този дизайнерски облекло ще бъде подходящ за жени от всички възрасти.

5. Черната блуза за врата на врата:

В случай, че се нуждаете от блуза за халтера на врата, това ще бъде страхотно за вас. Той се отличава с професионален черен цвят и може да се носи с черна сари или дори бяла на корпоративни събития. Поради неутралния цвят на блузата, тя е още по-привлекателна за жените.

6. Бялата блуза за врата на врата:

Това е може би един от най-добре изглеждащите дизайни на блузата на халтера. Той показва страхотен дизайн на врата и съблазнителен модел на блузата прави мечтите на жените да носят този облекло.

7. Блестящата блуза за врата на врата:

Ако имате нужда от дизайнерска блуза, тогава това ще бъде един от най-добрите там. Той притежава съблазнителен модел в блузата. Гланцовата привлекателност на блузата ще бъде подходяща за всички празнични поводи и индийските жени ще могат да я спортуват с гордост.

Виж повече: Най-красивите дизайни на блузата

8. Блузата за халтера на врата за кльощави жени:

Мършавите жени често имат някои проблеми, свързани с блузи. Въпреки това, този конкретен идва с примамлив модел и врата също са доста добре украсени с интелигентен дизайн.

9. Кафява и златна дизайнерска блуза:

Тази блуза спортува страхотен модел върху кафявата базова кърпа на гърдите, а златните цветни ленти към страните придават дизайнерски привкус на тази блуза. Ако сте готови да спортувате най-добрия дизайнерски блуза с обикновената си сари, то това ще бъде страхотна блуза за тази цел.

10. Зелената блуза за врата на врата:

Това парче блуза идва с единственото намерение да впечатли хората. Дизайнът, направен върху частта на гърдите, е основната атракция на този вид. Човек може да спортува тази блуза на празнични поводи.

Виж повече: Обратно Дизайн на блуза с дълбока врата

11. Дизайнът на черната традиционна врата на врата:

Тази блуза се отличава с традиционен дизайн отпред, който ще привлече погледа на хората на първо място. Различните цветни дизайни, направени върху него, го правят един от най-красивите парчета на блузата.

12. Блузата на Малаика Арора за колекция на врата на врата:

Този специален дизайн на долната част на гърба идва точно от колекцията на знаменитостите. Той притежава красив зелен цвят, който излъчва празничната атмосфера.

Виж повече: Блуза с ниско вратче Saree

13. Блестящата блуза с дизайнерска блуза:

Това е още една дизайнерска блуза, която ще ви даде вид на знаменитост. Тя спортове наистина страхотно модел, направени в цялата блуза и блещукащи ремъци са вероятно един от най-добрите изглежда на тази блуза.

14. Черният дизайн на блузата на знаменитост за обикновени сари:

Това е един от най-добре изглеждащите дизайнерски блузи, които идват с дизайнерско докосване до него и спортува много привлекателен модел на предната част, който също е основната атракция на този вид.

Виж повече: Дизайн на блуза около врата

15. Индийската блуза "Белия халтер" отзад:

Това е още една блуза с бял цвят на долната част на врата, която изглежда страхотно от гърба с ремъците на врата.

Гледай видеото: Духът на времето II: Допълнение Zeitgeist: Addendum (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send