Красота и мода

9 Най-добри дизайни за нокти за диня

Pin
Send
Share
Send


Летният сезон носи безкраен набор от стилове и дизайн за любителите на ноктите. От плодовете, цветята, пеперудите, животинските отпечатъци и други ярко оцветени мотиви, няма граници на това, което човек може да направи с ноктите си. Въпреки това, когато мислите за топлото лятно слънце и деня на плажа, какво би могло да бъде по-добре от правенето на диня. Това е забавно, цветно и дори закачливо. Динята ноктите бързо се превръщат в най-горещата нова тенденция в изкуството за нокти. Дините на ноктите изглеждат сладко и освежаващо, лесно се правят и не изискват прекалено много практика. Обикновено се правят във френски стил на маникюр с лекота и съвършенство. Основният цвят на динята се прави в различни нюанси на розово и червено, докато външният слой се прави в нюанси, вариращи от светло до тъмно зелено. Дините дизайн изглеждат на мода сами или с друг стил. Без значение какъв е дизайнът на динята, той изглежда привлекателен за забавен летен ден.

1. Обикновено изкуство от диня:

Този дизайн включва три основни стъпки на диня на ноктите. Основното покритие първо се нанася в избран червен цвят. След като изсъхне, върхът на нокътя се оцветява в тъмно зелено, последвано от петна от диня със същия зелен цвят на основния слой. Това е най-простият дизайн, но изглежда хип и модерен.

2. Дино ноктите за нокти:

Ако динята е любимият ви плод, оставете другите да го познаят с този смел и ярко изразен диня. Това е атрактивен и прекрасен дисплей на плодовете с вътрешното ядро, направено върху индекса, средния и малкия пръст и кожата на плода, направени на палеца и безименния пръст.

Виж повече: Easy Rose Nail Art

3. Артриса с вдъхновен диня:

Прост дизайн на диня, вдъхновен от зелени, розови и бели точки. Тя има същността на диня, уловена в нея и изглежда фънки и хладно.

4. Лятно изкуство за нокти на плодове:

Дизайн за нокти, идеален за летния сезон. Всеки нокът на пръста е украсен с различни плодове на лятото. Дизайнът на диня отнема известност на палеца, докато кивито, ягодата, ананасът и черешите изглеждат привлекателни. Вкусен дизайн за любител на плодове.

Виж повече: Дизайни за изкуствени нокти от ягоди

5. Цветна лак за диня:

Този лак за дизайн на диня не е класическия ви вид на диня, а е рядък и елегантен. Дизайнът е вдъхновен от диня, с едната си ръка, оцветена в червен нюанс и оцветена в зелено, а другата - в зелен нюанс със слаб проблясък. Това е вид чиста изисканост, която се откроява.

6. Мулти-стил ноктите за нокти на диня:

Този диня нокти е вариант на диня стилове, уловени на всеки нокът. Индексът и малкият пръст обхващат кожата на плода в жълто и зелено. Средният пръст отразява геометричен дизайн на нарязан плод, докато пръстенът показва вътрешната сърцевина. Заедно дизайнът изглежда модерен в своята диня тема.

Виж повече: Ноктите за дизайн на плодове

7. Ръждиви дини:

Този дизайн на динята е божествено произведение на изкуството. Добре дошла промяна от обикновените червени и розови нюанси на цветовете на динята. Цветът на ръждата придава блясък и блясък на традиционния дизайн на динята.

8. Декоративна диня за нокти:

Жените трябва да бъдат очаровани от този иновативен дизайн. Стикерите за дини отстрани на съветите за ноктите поставят този дизайн извън останалите. Това е сигурен законодател, създаден да създава вълни, където и да отидете.

9. Карирани дини:

Украсете ноктите си с този изчистен дизайн, който привлича вниманието на всички. Това е летен вдъхновен вид и сравнително различен от обичайните дизайни на динята, толкова популярни в наши дни. Обикновено карето дизайн може да се направи с помощта на различни цветови комбинации за пикантни поглед обаче се придържат към класическата зелена и червена цветова схема за пълен диня ноктите изкуство опит.

Гледай видеото: DIY Crafts: DIY Summer Life Hacks, DIY Room Decor & More (Октомври 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send